marți, septembrie 18, 2012

Super promoții la editura Nemira!

Image and video hosting by TinyPic
Profită săptămâna aceasta de oferta specială Nemira: 35% reducere pentru cele mai bine vândute 50 de titluri.
Image and video hosting by TinyPic
Stephen King este o celebritate literară de nivel mondial: a scris peste 40 de romane și sute de povestiri scurte în genurile horror, fantasy, science fiction și thriller psihologic. 
La cererile fanilor, se prelungește oferta specială de 40% reducere pentru toate titlurile semnate Stephen King!

5 comentarii:

  1. Chiar imi doresc o carte scrisa de Stephen King, dar cine stie cand o sa pot sa imi achizitionez una... acum ca am inceput scoala!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stephen King, o minte geniala scrisa in 40 e romane si in sute de povestiri scurte...:X cu prima ocazie o sa dau iama in Nemira sa iau orice ce are pe coperta Stephen King :)) Stiu din propria experienta, omul asta este genial.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca din iulie tot zic ca vreau sa-mi iau cateva carti de la Nemira si inca nu am apucat. Dar cred ca mai astept pana ce va fi din nou reducerea de 50%

    RăspundețiȘtergere
  4. Va fi ziua lui destul de curand,nu? As merita cateva carti de ziua lui :))) Oricum...daca nu le voi putea lua din librarii, sper sa le pot achizitiona in varianta ebook

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar ca super promotii..trebuie sa profitam

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!