luni, septembrie 24, 2012

"Magie de Doi Bani"(Femei din cealaltă lume) de Kelley Armostrong în curând la Editura Leda!

Romanul ce vi-l vom prezenta mai jos este al treilea din seria "Femei din cealaltă lume" de Kelley Armstrong, îi mulţumim Editurii Leda că s-a hotărât să continue ea seria acesta atât de interesantă. Cei care aţi citit "Lună plină" şi "A doua lună plină", cu siguranţă vă amintiţi de Paige, vrăjitoarea care apare în al doilea volum. Ei, "Magie de doi bani" este despre ea, povestea vrăjitoarei. Atenţie! După cum spune şi admin mai jos, acest volum poate fi citit şi independent, chiar dacă nu le-aţi citit pe primele, pentru că nu are legătură cu acţiunea lor. 
MAGIE DE DOI BANI
Un roman din seria FEMEI DIN CEALALTĂ LUME de Kelley Armstrong
- în curând la Editura Leda- 
FEMEILE DIN CEALALTĂ LUME SE ÎNTORC… LA FEL DE INTELIGENTE, DE SEXY ŞI DE SUPRANATURALE

După cum probabil mulţi dintre voi ştiu, registrul narativ e schimbat, personajul principal este, de această dată, Paige Winterbourne, dar ritmul de thriller paranormal rămâne, ţinându-te cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină.

Pentru Paige, o tânără şi încă neexperimentată vrăjitoare, nu este uşor să o călăuzească pe micuţa Savannah, în vârstă de treisprezece ani, pe drumul de iniţiere spre maturitate şi să o apere de toate pericolele care o pândesc. Aceasta din urmă şi-a pierdut nu de mult mama − adeptă a magiei negre −, şi se anunţă a deveni la rândul ei o vrăjitoare de temut. Totul se complică în momentul în care Leah, femeia semi-demon care i-a ucis mama, doreşte custodia lui Savannah. În acţiune intră Sabatul vrăjitoarelor, Străbunele, membrii unei atotputernice Cabale, demoni, creaturi din Cealaltă Lume, dar şi avocatul vrăjitor Lucas Cortez (implicat nu fără oarecare interes, dar mânat de bune intenţii şi atras de farmecele încântătoarei Paige)… personaje suficiente pentru ca iadul să se dezlănţuie pe pământ!
Personaje bine conturate, răsturnări de situaţii, umor, mister, romance şi multă acţiune, într-un univers supranatural pe care Kelley Armstrong ştie atât de bine să-l apropie de lumea reală.
Mai trebuie să vă pun în gardă că personajele din primele 2 volume ale seriei apar doar episodic şi fără o implicare în acţiunea cărţii, deci prezentul volum poate fi citit independent.

Cartea are 480 de pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă. Preţul de listă este 39,90 lei, iar la precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.
SURSA
Vă recomand cu mare drag cartea, Kelley Armstrong este o scriitoare excepţională!

Un comentariu:

  1. Destepte,sexy si supranaturale-deja m-a atras!:))
    Ma gandesc,poate o precomand :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!