marți, septembrie 11, 2012

Da! Da! Da! Patch!!

Luna aceasta, spre sfârşitul ei, va apăra în sfârşit volumul trei al excepţionalei serii "Îngerul Nopţii" de Becca Fitzpatrick, anume "Tăcere"!!  
*Happy Dance*

Cei care nu îmi înţelegeţi bucuria, vă spun că ador seria, şi tot ce ţine de ea, şi aştept acest volum din decembrie anul trecut! Dar sunt convinsă că sunt o mulţime de fani Îngerul Nopţii care vor fi la fel de fericiţi ca şi mine de această veste! Când o să aflu mai multe detalii, o să apară şi descrierea şi coperta, o să fac o postare mai pe larg :).

24 de comentarii:

  1. Eu citesc abia volumul unu si e dragut, dar momentan nu pot spune ca e etraordinar, iar pe alocuri seamana teribil cu Twilight.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poti sa imi spui care sunt acele alocuri în care seamana teribil cu Twilight? Adica in afara de faptul ca Nora si Patch sunt parteneri la biologie, ca si Edward si Bella, in rest eu nu am mai gasit nicio asemanare :)). Nici la personaje, nici la actiune, stil, nimic. Si sunt fana a ambelor serii, atat Ingerul Noptii cat si Twilight.

    RăspundețiȘtergere
  3. În plus, scriitoarea Becca Fitzpatrick a scris seria Hush Hush înainte de a aparea Twilight, 6-7 ani ani a tot încercat la edituri până a fost publicată, deci clar nu avea cum sa se inspire din sria cu vampiri a lui Stephenie.

    RăspundețiȘtergere
  4. insfarsit o carte pe care o astept nespus de mult sa o citesc!!:X..la fel ar fi si Insurgen,t dar nu vad niciun semn ca va aparea curand:|

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh doamne. :O P.A.T.C.H!! Cat am asteptat... pff.. Poate se trezeste si editura Leda cu ocazia asta... :-w Cum zice si JustLaugh : Vrem si Insurgent

    RăspundețiȘtergere
  6. In sfarsit ! :D De cand o asteptam :) Abia astept sa pun mana pe ea>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamneee, cat pot sa iubesc cartile astea, sunt in culmea fericirii, debia astept sa apara!!!! Iubesc, iubesc seria asta (si pe Patch :D )!!!!!! Patch :X
    Si nu seamana cu "Twilight" deloc, sau asa cum ai spus, in afara de faptul ca sunt colegi la biologie, nimic altceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ramona, seria nu seamana deloc cu Twilight. Personajele sunt total diferite, ideea e total diferita.
    Nu trebuie sa-ti formezi o idee despre o carte pana nu o termini... asta este una din cele mai asteptate serii pentru mine. Inca nu-mi vine sa cred ca apare, o astept de atatea luni :)) Am innebunit-o pe Alexya cu intrebarea : cand apare cand apare cand apare? :)))
    Sper sa nu ne amageasca si sa nu apara...ar fi oribil. :(
    Deabia asteeeeeeeeept!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit primele doua volume de la o prietena,probabil o va cumpara si pe atreia si o voi imprumuta de la ea..sau cine stie,poate mi le iau si eu pe toate trei sa le am in biblioteca :>
    Oricum,seria e geniala,merita citita :D

    RăspundețiȘtergere
  10. as vrea si eu so citesc mda momentan sunt muulte carti ap listsa..oricum ma bucur ca a aparut:)

    RăspundețiȘtergere
  11. OMG! mi-e dor de Patch, si un pic de Nora... si de Vee :))
    gata cu banii dati aiurea, incepe sezonul de publicatii noi !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Vai Krisz, de-ai stii cat ma bucur pentru tine :x!! Si eu vreau sa citesc ceva cu ingeri, si cred ca o sa akeg seria aceasta :).
    Kisses!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamneeee ! Asta APARE IN RO ?:O Sunt cel mai fericit copil ! :)) hehe :X:X Pot spune ca e una dintre seriile mele preferate <3 <3 ! Preiau articolul,clar ! :x Cu sursa,bineinteles.Mi-ati facut ziua :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Daaa, apare in RO :)) Nu-mi vine sa cred ca in sfarsit apare. Deja se termina seria si noi nu aflam continuarea :)) Cand am aflat ca autoarea terminase de scris cartea a patra iar noi nu aveam cartea a treia...aaahh.
    Abia astept sa aflu continuarea...sfarsitul e atat de aaaaaaahhhhhh, incat iti vine sa cumperi masina timpului sa afli odata ce se intampla :))) nu cred ca voi mai avea rabdare pana vine curieru si deschid cartea asta :)) las balta tot, scoala, casa, masa :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Aveti o leapsa de la noi http://altfel-de-carti.blogspot.ro/2012/09/book-lovers-challenge-ultima-zi-30-days.html

    RăspundețiȘtergere
  16. pai acum ca toata lumea e asa bucuroasa ca apare,eu zic ca merita sa o citesc,asa ca o voi imprumuta ....de la cineva.sa vad cum mi se pare

    RăspundețiȘtergere
  17. @Krisz pai, aveam asa un sentiment de deja-vu cand o citeam, dar asemanarea e mai mult cu Evermore decat cu Twilight,nu ma intreba de ce, asta e sentimentul.
    Se aseamana cu Twilight la faza cu el care vroia mai intai sa o omoare, apoi s-a indragostit de ea. Si relatia Norei cu mama ei seamana putin cu cea dintre Bella si Charlie.

    RăspundețiȘtergere
  18. Azi am fost prin librarii si am aruncat o privire peste prima carte din serie, si mi-a placut asa de muuult incat am inscris-o pe deja-prea-aglomeratul meu wishlist ;)).
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  19. Am pus ochii de ceva timp pe serie, cred ca imi voi cumpara primul volum, iar daca imi place imi cumpar si celelalte volume.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ramona, per total nu seamana deloc...citeste acolo si nu ma face sa-ti spun ce se intampla, ca sa-ti dai seama ca NU seamana.
    Intre ce a vrut Patch sa faca si ce a rut Edward sa faca e o diferenta de la cer la pamant :)) Edward actiona sub impulsul de vampir, fara sa aibe vreun plan, in schimb la Patch...totul era planuit.
    Seria e exceptionala si nu seamana nici cu Evermore nici cu Twilight, pana la urma toata literatura seamana cu toata literatura ,nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  21. @Adriana am terminat-o. Si da, erau alte motive. Mi-a placut finalul, dar nu pot spune ca aceasta carte, per total, se afla printre preferatele mele, desi e draguta. Fiecare cu gusturile lui :-??

    RăspundețiȘtergere
  22. Primul volum seamana putin cu Twilight :x dar e super tare

    RăspundețiȘtergere
  23. Copertaa :X:X cum ai putea sa nu o adori ??

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!