sâmbătă, septembrie 29, 2012

De la spioane la hoţi. Dacă v-au plăcut cărţile din seria "Fetele Gallagher"..

..atunci cu siguranţă trebuie să citiţi şi volumele din noua serie a scriitoarei Ally Carter, "Heist Society"! Eu am devenit mai mult decât fascinată de ele, de când am citit descrierile atât de captivante, pe care le veţi găsi şi mai jos, traduse de mine, şi îmi doresc foarte mult să citesc aceste cărţi. În curând o să mă apuc de ele, oricum. Seria "Heist Society" are o mulţime de fani, a fost publicată în peste 24 de ediţii, şi mi-aş dori mult să apară şi la noi cândva. :)

"Heist Society" - în curând şi un film?
Da!! Cu siguranţă va apărea şi un film realizat după primul roman al seriei, iată informaţiile care le am până în acest moment:
- Warner Bros a cumpărat drepturile de ecranizare
- alături de echipa formată din Denise Di Novi, Alison Greenspan şi Shauna Cross (care va adapta scenariul) s-a alăturat şi cunoscuta actriţă Drew Barrymore care va fi regizoare
- personajele vor fi "îmbătrânite", în sensul că dacă în cărţi sunt adolescenţi de 15-16 ani, în film vor avea 20 - 21 de ani, pentru a avea astfel un public cât mai numeros. 
O să mai caut alte informaţii, pe măsură ce le descopăr, dar şi când va apărea un cast al filmului, o să fac o postare. Fiţi fără teamă, o să vă ţin la curent cu totul :).
Acum o să vă las să citiţi descrierile volumelor:

„ Heist Society” (Heist Society #1) de Ally Carter

Când Katarina Bishop avea trei ani, părinţii ei au dus-o într-o excursie la Luvru..cu un caz. La aniversarea de şapte ani, Katarina şi unchiul ei Eddie au călătorit în Austria..ca să fure bijuteriile coroanei. Când Kat a împlinit cincisprezece ani, a plănuit propria ei înşelăciune - măsluindu-şi intrarea în cea mai bună şcoală cu internat din ţară, hotărâtă să lase afacerea familiei în urmă. Din nefericire, să părăseşti „viaţa” pentru o viaţă normală se dovedeşte a fi mai greu decât şi-a închipuit.
În curând, Hale, prietenul lui Kat şi unul dintre conspiratorii din trecut, apare de nicăieri ca să o aducă pe Kat înapoi în lumea din care încercase cu greu să evadeze. Dar el are un bun motiv: un puternic gangster a fost furat de colecţia lui nepreţuită de artă şi vrea să o recapete. Numai un maestru al hoţiilor ar fi putut împlini acest job, iar tatăl lui Kat nu este doar pe lista suspecţilor, el este considerat principalul vinovat. Prins între Interpol şi nişte duşmani de departe mult mai mortali, tatăl lui Kat are nevoie de ajutorul ei.
Pentru Kat, există doar o soluţie: să caute picturile şi să le fure înapoi. Dar dacă ăsta este un job spectaculos de imposibil? Are la dispoziţie două săptămâni, o echipă de adolescenţi, şi, să sperăm, destul talent să îi reuşească cel mai mare furt din istoria familiei ei - şi, cu puţin noroc, pe parcurs să îşi „fure” şi viaţa ei înapoi..

„Uncommon Criminals” (Heist Society #2) de Ally Carter
Katarina Bichop a purtat o mulţime de etichete în scurta ei viaţă de până acum. Prietenă. Nepoată. Fiică. Hoaţă. Dar în ultimele două luni, ea este cunoscută a fi fata care a condus echipa care a furat cel mai mare muzeu din lume. De aceea nu este surprinsă când este contactată să fure infamul Smarald al Cleopatrei, pentru a fi returnat proprietarilor de drept.
Sunt doar trei probleme. Prima, piatra preţioasă nu a mai fost văzută în public de treizeci de ani. A doua, de la căderea imperiului Egiptean şi sinuciderea Cleopatrei, nimeni care ţine smaraldul nu o duce prea mult timp, iar în lumea lui Kat, istoria mereu se repetă. Dar e a treia problemă cea care îi face neliniştită echipa lui Kat şi asta e pentru că..smaraldul este blestemat. 
Kat e posibil să se fi băgat unde nu trebuia, dar nu renunţă fără o luptă. Doar îl are pe cel mai bun prieten - pe atractivul Hale - şi pe restul echipei cu ea în timp ce o urmăresc pe Cleopatra în jurul globului, păcălind blesteme, şi dându-şi seama că trucurile şi înşelăciunile pe care familia ei le-a folosit de secole sunt inutile de data aceasta.
Ceea ce înseamnă că, acum, Katarina Bishop îşi face propriile reguli.

„Perfect Scoundrels” (Heist Society #3) de Ally Carter
Katarina Bishop şi W.W. Hale al V-lea au fost născuţi ca să aibă vieţi complet diferite: Kat provine dintr-o linie lungă, mândră de minţi criminale, în timp ce Hale este descendentul uneia dintre cele mai aparent perfecte dinastii din lume. Dacă familiile lor au un lucru în comun, acele e că ambele ştiu cum să rămână nedescoperiţi în timp ce iau sau fură orice îşi doresc.
Indiferent de risc, pe cei din Bishop pot fi mereu luaţi în calcul, în timp ce în familia lui Hale, toate pariurile cad atunci când bani sunt în joc. Când Hale moşteneşte în mod neaşteptat corporaţia de un bilion de dolari a bunicii lui, el imediat îşi dă seama că nu este loc pentru Kat şi vechile lor furturi în noul lui rol. Dar Kat nu are de gând să îl lase prea uşor, mai ales după ce primeşte un pont cum că testamentul bunicii ar fi fost modificat într-o înşelăciune elaborată de a fi furată averea companiei. Deci în loc să fie moştenitorul, de data aceasta Hale e posibil să fie ţinta.
Forţată să fie cu un pas înainte în timp ce ea şi echipa ei luptă pentru unul de-al lor, Kat vine cu un plan ambiţios şi greu de realizat, pe care doar familia Bishop ar avea curaj să-l încerce. Pentru a reuşi, Kat e pregătită să facă imposibilul, dar mai întâi, ea trebuie să decidă dacă e dispusă să salveze corporaţia iubitului ei dacă asta înseamnă să-l piardă pe el..

Par geniale, nu? Acum, o mică surpriză pentru voi, şi pentru cei care sunteţi la fel de entuziasmaţi de aceste cărţi ca şi mine:
Giveaway:
Vă ofer şansa de a câştiga primele două volume, "Heist Society" şi "Uncommon Criminals" în format electronic. (pentru că volumul 3, "Perfect Scoundrels" nu a apărut încă, în 5 februarie 2013 va apărea).
Toţi cei care vor lăsa un comentariu la această postare până duminică, 30 septembrie, inclusiv, în care să îmi spuneţi ce părere aveţi de serie, sau ce carte citiţi acum, ori ultima carte citită, vor câştiga un pachet format din două copii în format electronic ale primelor două volume.  
A! Asta nu e o regulă, dar v-aş fi foarte recunoscătoare dacă aţi răspândi vestea pe Facebook, ca să oferim şansa câtor mai mulţi de a afla mai multe despre aceste cărţi. Vă mulţumesc!

Sper să vă înscrieţi cât mai mulţi! Vă pup!



UPDATE: Vă rog să îmi dați mail pe krisz_fanfic@yahoo.com ca să știu unde sa trimit ebook-urile. Când se adună toate mailurile sau mare parte din ele le trimit o dată.

24 de comentarii:

  1. Am aflat de HS de anul trecut cand cautam ca o nebuna informatii despre Gallagher Girls. Si mi-a placut la nebunie si aceasta serie, chiar i-am povestit si prietenei melei despre ea.

    Deci, ce citesc eu acum? Ghici :D Volumul doi din Fetele Gallagher. Stai linistita, n-am uitat sa-mi cumpar nici volumul trei acum doua saptamani, si n-am sa uit sa cumpar nici volumul patru martea viitoare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce veste! Fetele Gallagher a devenit una din seriile mele preferate, si abia astept sa-mi i-au si ultimul volum.
    Descrierile suna foarte bine, si mai ales daca va fi si un film trebuie sa citesc cartile. Sper ca vor fi la fel de bune ca si F.G.:X
    Acum citesc volumul 3 din Fetele Gallagher si imi place la nebunie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am citit inca Fetele Gallagher, dar sper sa ma apuc de ea cat mai curand. Oricum aceasta este o super veste! Multumim ca ne-ati spus despre ea.
    Acum citesc trei carti: Ion de Liviu Rebreanu, Enigma Otiliei de George Calinescu si Because of low de Abbi Glines.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am citit Fetele Gallagher, nu m-a atras seria asta, dar Heist Society suna foarte bine si chiar mi-as dori sa o citesc
    copertile cartilor sunt awesome:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Uuu suna bine ! Eu astept sa apara vol. 4 din Fetele Gallagher cu BG si apoi ma apuc de serie :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ştiu ce să zic, Fetele Gallagher nu sunt o lectură foarte interesantă, dar când nu ai ce face merg, au un fir narativ ok. Seria pe care ai prezentat-o pare interesantă, e o trecere de la spioane la hoţi, dar cred că sunt scrise cam în aceiaşi manieră.

    RăspundețiȘtergere
  7. Seria pare chiar interesanta. Cu siguranta o voi citi. Acum citesc Stapanul inelelor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Seria mi se pare chiar epica ! Mai ales copertile .Sa nu mai vorbim despre subiect.Nu cred ca am mai citit ceva asemanator.Mi-ar placea sa am ocazia asta :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place ideea seriei, e foarte noncomformista si mi-as dori sa o citesc. Momentan citesc Enigma Otiliei, pentru scoala, si pot spune ca sunt mult mai incantata de ea decat m-am asteptat.I

    RăspundețiȘtergere
  10. Pare o serie interesanta. Acum eu citesc Uneori sub clar de luna.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aceasta serie pare super tare! :) Imi place foarte mult descrierea si de aceea imi doresc s-o citesc!
    Momentan citesc "Pe neasteptate, un inger" de Jaime Bayly.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna!
    Imi place seria Fetele Gallagher. De la tine am aflat ca revista Bravo Girl vine impreuna cu aceasta serie. Si mersi ca de fiecare data cand apare o noua editie imi aduci aminte sa o cumpar prin articolele tale.
    Acum citesc Uratii de Scott Westerfeld

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am citit încă fetele Gallagher, dar le am şi mă voi apuca de ele curând.
    Ultima carte pe care am citit-o este Stalking the Enemy de Jane Prowse, iar acum citesc Elefanţii nu uită niciodată de Agatha Christie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ultima carte citita este "Ultimul cantec" de Nicholas Sparks.Si seria este uimitoare,adica mie imi plac seriile de genul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am auzit de serie imediat dupa ce am inceput Fetele Gallagher si cineva mi-a spus ca HS e chiar mai buna. Si la cat de tare imi place FG, probabil o sa ma indragostesc si de seria asta!
    Momentan citesc volumul 10 din Micutele Mincinoase :)
    Share: http://www.facebook.com/groups/321960267860868/permalink/429370233786537/

    RăspundețiȘtergere
  16. Am auzit despre ambele serii dar nu le-am citit.Poate in viitor,cine stie.

    Ultima carte citita:Black Dawn de Rachel Caine.

    RăspundețiȘtergere
  17. oooooo iubesc fetele galagher si imi doresc atat de mult sa castig macar primele 2 vol din seria heist society le vanez de mult..si le vreau si mai mult:)Acu citesc Initierea de Ricehelle Mead
    Am postat pe blogul meu:http://dreambookslovers.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  18. inca nu am citit seria "fetele gallegher",dar mi-am cumparat cartile....sper ca pot sa le citesc cat de curand!am auzit ca seria e foarte buna,amuzanta si plina de intriga exact pe gustul meu...
    cat despre aceasta noua serie...e geniala,incredibila,frumoasa,plina de mister si intriga...
    trebuie neaparat sa o citesc;;)
    cat despre ultima carte citata este primul volum din seria "cronicile casterilor"-a-16-a luna!
    a era sa uit!copertile sunt geniale!le ador....nici ca puteau gasi altceva care sa se potriveasca mai bine!
    multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  19. imi plac foarte mult cartile cu hoti inteligenti, pana cum preferatul meu ramane personajul Arsene Lupin, creat de Maurice Leblanc, dar mi-a placut de asemenea cartea lui Sidney Sheldon "Si daca maine va veni", care are in centrul ei o hoata. ;) aceste volume imi par asadar foarte promitatoare si chiar as dori s amai schimb putin registrul lecturilor cu hoti isteti. :D

    din seria "Fetele Galagher" nu am citit inca niciun volum, dar astept publicarea tuturor celor 4-5 volume si apoi ma apuc de ele.

    ultima data am citit "Imblanzitorul apelor", de A.R. Deleanu.

    RăspundețiȘtergere
  20. chiar imi plce aceasta serie...dupa paereamea au un pic din seria ”Fetele Galagher”...abea astept sa le citesc pe amandoua

    RăspundețiȘtergere
  21. Mi se pare interesantă seria și mie una îmi plac foarte mult cărțile de acest gen (cu spioni, cu hoți etc).
    Momentan citesc Gazda de Stephenie Meyer.

    RăspundețiȘtergere
  22. Seria pare foarte interesanta!Scuze ca am lasat com atat de tarziu!!!!!!!Acum citesc Chimie perfecta by Simone Elkeles.

    RăspundețiȘtergere
  23. Va rog sa imi dati mail pe krisz_fanfic ca sa stiu unde sa trimiy ebooks. Cand se aduna toate mailurile sau mare parte din ele le trimit.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!