joi, septembrie 20, 2012

Câştigători "Anniversary Giveaway"!

Iată că s-a mai terminat un concurs frumos, prin care am dorit să vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi, şi în care am petrecut cu toţii în stilul "Walking on Letters" :). Sperăm să ne rămâneţi aproape şi mai departe, să nu vă dezamăgim, şi să aniversăm împreună cât mai mulţi ani de acum înainte. 
Ne bucurăm că v-aţi înscris într-un număr atât de mare, şi că sunt aşa multe persoane dispuse să se înscrie la un concurs cu premii cărţi în engleză. Acesta e un lucru minunat, şi suntem mândrii de voi!
Aş dori doar să spun un mic lucru..acela că unele persoane au avut tendinţa să se înscrie fără să îndeplinească condiţiile, şi evident şi-au ratat şansa. Chiar unul dintre potenţialii câştigători a fost eliminat deoarece nu pusese la extra info şi link-ul blogului său, unde ne-a postat bannerul concursului..Sorry, dar regulile sunt reguli, şi intrările, mai ales cele câştigătoare, sunt verificate. Aşa e corect. Asta ca să ştiţi, pe viitor. 
Nu o să vă mai ţin pe jar, şi o să anunţ câştigătorii. Felicitări dragilor, tocmai v-aţi ales cu nişte premii super! Aceştia sunt:
Puteţi verifica şi AICI.
Rog câştigătorii să îmi trimită un mail pe krisz_fanfic@yahoo.com cu numele şi adresa completă. Cei care aţi câştigat pachete, acestea vor fi trimise după 1 octombrie, iar cei care aţi câştigat cărţile pe care le vor trimite direct autoarele va dura cel puţin o lună, poate şi mai mult, până le veţi primi, deoarece durează până ajunge un colet din America la voi. 
A! Cei care nu sunteţi siguri după nick că sunteţi câştigătorii, lăsaţi un comentariu aici şi cereţi detalii şi o să vi le ofer. 

Vă mulţumim tuturor pentru participare, cei care nu aţi câştigat, nu fiţi trişti, vom mai organiza un concurs de genul în curând!

11 comentarii:

  1. super,am castigat:)
    felicitari tuturor:D
    trimit imediat adresa;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh,Doamne ! <3 Asta chiar e saptamana mea norocoasa :x ! Felicitari tuturor ! Si multumim pentru concurs <3 .Si si si La multi ani,din nou :X!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari castigatorilor!! Chiar imi pare rau ca nu am castigat

    RăspundețiȘtergere
  4. WoW. Am castigat... nici nu credeam ca am vreo sansa. Trimit acum datele. Pupiceii multi, multumesc pentru concurs, si succes in continuare :) :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-mi vine sa cred!!!!Abia acum am venit de la scoala,rupta de oboseala si mi-ati facut ziua mult mai frumoasa!Va multumesc din suflet!Felicitari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. PS:cand trimiti pachetele?abia il astept!

    RăspundețiȘtergere
  7. suntem in 20.cand trimiti pachetele?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Nastya Paun Le-am trimis Nastya. Daca nu ai primit inca avizul probabil il primesti luni. Daca nu mergi si intreaba la posta.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!