vineri, august 10, 2012

Teasere din volumul 2 din seria "Ucenicia lui Viktor Frankestein"!

Unul dintre volumele pe care le aştept cu nerăbdare este "Such Wicked Intent", volumul doi al seriei "Ucenicia lui Viktor Frankestein" de Kenneth Oppel. Primul volum a apărut şi la noi, "Elixirul Vieţii", şi dacă nu l-aţi citit încă, nu mai pierdeţi ocazia, pentru că e GENIAL! 
Volumul 2 va apărea în străinătate pe 21 August, şi recunosc că e una dintre cărţile pe care nu voi avea răbdare să o aştept până apare şi la noi, şi o să o citesc înainte, în engleză. Ce să fac, dacă sunt disperată să aflu ce se întâmplă mai departe, şi nu am răbdare să mai aştept? Apropo, vă las coperta volumului 2, nu ştiu dacă aţi văzut-o încă, mie mi se pare superbă:
Şi acum, câteva teasere din volumul doi, care au apărut pe Facebook-ul oficial al scriitorului:

7 comentarii:

  1. Are o coperta foarte frumoasa intr-adevar,din pacate nu voi incepe sa citesc prima carte din serie pana cand nu va fi tradus si volumul 2.

    RăspundețiȘtergere
  2. acum m-am apucat si eu sa citesc primul volum, chiar promite

    RăspundețiȘtergere
  3. Termin cu lecturile suplimentare de la scoala si ma apuc imediat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am citit inca aceasta serie , dar se afla pe lista.Nu stiu ce mai pot spune atat timp cat nu am citit nici volumul 1. Apropo coperta e superba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Coperta e superbă, sper să fie Viktor şi Elisabeth acolo :3 Cred c-am să citesc cartea în engleză, pentru că nu mai pot aştepta. :X Când am terminat primul volum, eram ceva în genul "Măi, Kenneth, dacă nu găsesc pe net al doilea volum, te omor!". Alchimia e un subiect genial.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit primul volum:Il iubesc!!! Abia astept sa apara cel de-al 2-lea

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!