sâmbătă, august 25, 2012

Seria "Tara Duncan" de Sophie Audouin-Mamikonian continuă la editura Corint Junior!

“Fantomele din AltăLume” ( Tara Duncan #7 ), din luna septembrie în librării!

LUMEA  TAREI  DUNCAN  ESTE  ÎN  MARE  PRIMEJDIE!
Tara Duncan, Moştenitoarea Omois-ului (cel mai mare imperiu uman de pe planeta AltăLume), pregăteşte o poţiune cu ajutorul căreia vrea să-l readucă printre cei vii pe tatăl ei, acum fantomă în CealaltăLume, unde a ajuns după ce a fost ucis de Magister, conducătorul sangravilor.
În acelaşi timp, Cal încearcă să prepare aceeaşi poţiune, ca s-o readucă în lumea lui pe Eleanora, tânără Hoaţă Patentată de care este îndrăgostit lulea. Cele două poţiuni intră în rezonanţă, deschizând un portal către CealaltăLume. Sute de fantome invadează planeta altmundanilor, grăbite să găsească fiecare un trup în care să se reîncarneze. Persoanele care nu pot fi posedate sunt ucise. În doar câteva ore, Împărăteasa, miniştrii, toţi ceilalţi reprezentanţi ai puterii sunt luaţi în stăpânire de fantome, care ajung astfel să domine AltăLumea.
Singura care reuşeşte să se salveze este Tara. Iubitul ei, Robin, moare sub ochii săi, ucis de-o fantomă. Profund îndurerată, tânăra este ascunsă de căpetenia Gărzilor în Castelul Viu din Lancovit, unde soseşte şi prietenul ei Cal, care încearcă s-o îmbărbăteze: Tara nu are dreptul să se lase pradă tristeţii, doar este Moştenitoarea Imperiului Omois…
Fără ea, fără puterea magiei sale, Rezistenţa nu are nicio şansă de izbândă.
Pentru că, în secret, rebeli curajoşi – elfi, pitici, vampyri, oameni – pun la cale lupta împotriva invadatoarelor.
În timp ce este căutată în întreg imperiul, iar pe capul ei se pune o recompensă apreciabilă, Tara descoperă – răsfoind Cartea Întunecatelor Secrete – că există o singură modalitate de a distruge fantomele.
Oare va reuşi Tara să salveze AltăLumea şi să găsească în ea puterea de a reveni la viaţă?
Sau se va lăsa pradă morţii, din dorinţa de a-l reîntâlni pe Robin?

Aventură, dragoste, magie, umor – cu sorţitoarea Tara Duncan, scriitoarea Sophie Audouin-Mamikonian a cucerit sute de mii de cititori din întreaga lume.
„Tara Duncan este sora mai mică, franţuzoaică, a lui Harry Potter.” – Paris Match
Sophie Audouin-Mamikonian „este o JK Rowling a Franţei!” – Elle
* Serie tradusă în 18 limbi
* Peste 900 000 de exemplare vândute
* Un film de desene animate difuzat în 20 de ţări

Vizualizaţi aici clipul coloanei sonore a seriei animate Tara Duncan:

Pentru informaţii suplimentare intră pe www.taraduncan.com.


6 comentarii:

  1. Wow, o carte foarte complexa, as zice! Totusi, seria nu prea pare a fi pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. da am vazut si eu carte la o editura onlibne dar nu ma prea pasioneaza..

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare interesanta, dar totusi nu-i chiar genul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Seria pare foarte interesanta, dar din pacate nu am avut ocazia sa o citesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar place sa mai am varsta aceea..varsta Harry Potter, varsta Witch, varsta Fetitelor Powerpuff si a Tarei Duncan. Mi-ar place sa fiu din nou copil sa ma bucur de Narnia, de Craiasa Zapezilor, de toate aceste serii minunate facute pentru copii. Sper ca si copii mei sa se bucure de ele! Eu, din pacate , chiar nu mai pot :)) Desi..as vrea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din cate am citit despre serie pare o lectura placuta. As vrea sa-mi cumpar cartea, dar nu am citit celelalte volume si mi-e cam groaza sa ma apuc de ele.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!