vineri, august 03, 2012

Revista Bravo

Azi mi-am luat revista Bravo si vroiam să vă arăt ce pierdeți dacă nu o cumpărați :>.

Pentru fanii The vampire diaries, este un articol interesant despre Paul Weasley, Stefan al nostru :X.

Am găsit un articol interesant despre ultima parte din saga Twilight. Cu siguranță vă va plăcea să citiți câte ceva despre actrița care o va juca pe Renesmee.

8 comentarii:

  1. E dragut, dar tot nu suficient sa ma convinga...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu imi voi lua doar revista !
    Nu imi iau cartile deocamdata , desi am primele 3 volume . Le iau cand va incepe scoala si voi dispune de mai multi bani :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca as avea primele volume din seria :"Jurnalele lui Stefan"as lua si revista si cartea,asa nu cred ca o voi cumpara pe niciuna.Nu ma intereseaza foarte tare revistele de acest gen,imi cumpar reviste doar cand ma duc la plaja sau cand vreau sa-mi iau cartea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu toate achizitiile mele recente, sunt falita.:( Oricum nu am nici un volum din JV, deci o sa spun pas si la seria asta. Macar Bravo a reintrat in ritm, distribuind carti fantasy! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-am cumparat deja revista + cartea :x

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astept ultima parte din Twilight ! :) <33

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce dragute sunt pozele ( in special cele cu Renesmee :X Abia astept partea a 2 a a filmului. Sunt curioasa sa vad cum a iesit.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!