joi, august 02, 2012

Reguli "Book Lovers Challenge" ?

Am conceput provocarea asta cu gândul de a fi ceva distractiv pentru voi, de a avea şansa să postaţi şi ceva nou pe blogul vostru, în afara de noutăţi editoriale, recenzii, etc, iar cititorii să aibă şansa să afle lucruri noi despre voi, despre iubirea voastră pentru cărţi, să se delecteze cu articole sincere, poate amuzante, dar scrise din suflet. Ştiu că unele provocări sunt grele, că necesită imaginaţie sau muncă, dar şi rezultatul va fi unul pe măsură şi sunt convinsă că va încânta cititorii voştri. 
Am citit la Miha că unii dintre voi aţi dat înapoi de la "Book Lovers Challenge" din cauza regulilor, culmea, şi nu a provocărilor :)). În mintea mea sunt accesibile regulile, adică am spus că se pot sări peste provocări, că puteţi posta şi la interval de 5 zile între provocări dacă nu puteţi mai repede, deci mie nu mi se par aşa stricte. Ştiu că sunt extrem de perfecţionistă (un defect), şi poate ce mie mi se pare ok, vouă nu..aşa că..:)). 
În primul rând, regulile se mai fac şi ca să fie încălcate, şi oricum nu cred că stătea nimeni cu programul în faţă sau vă verifica vouă ce provocare aţi făcut, dacă aţi făcut-o în intervalul de timp sau mai ştiu eu ce :)). Şi eu am avut Lepşe care avea ca regulă să dau mai departe la 11 persoane, şi nu am mai dat, şi nu s-a întâmplat nimic. Am făcut regulile cu stil orientativ ca să nu iasă totul aiurea..adică cineva să facă toate provocările într-o săptămână, altul să facă una într-o lună, ci să fie cât de cât organizat totul. Dar la urma urmelor calitatea articoleleor contează, şi nu intervalul de timp la care postaţi.
V-ar fi mai uşor să nu fie intervale de timp fixate? Aşa că ..această postare se adresează celor care au renunţat din start la provocare din cauza regulilor, şi vă rog să îmi spuneţi care reguli nu v-au plăcut, sau vi s-au părut grele, ca să mai schimbăm la regulament şi să fie bine pentru toată lumea :). Şi chiar vă rog să răspundeţi! :)

10 comentarii:

  1. Mie imi convine cum sunt regulile originale. NU am nicio problema, ba chiar ma distrez raspunzand la provocari!

    RăspundețiȘtergere
  2. E mai fără interval de timp fiindcă eu urmează să plec în jur de o săptămână şi nu ştiu când o să mai postez din cauză că n-am acces la internet. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine, Alexandra. Poti sa postezi fara interval de timp. Distractie placuta! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici mie regulile nu mi s-au aprut exagerate,uenle provocari mi se par grele,dar in reguli scrie ca pot sa nu le fac,asa ca eu scriu de placere pentru "Book lovers Challenge"

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie regulile mi se par ok, iar ideea e geniala! hmm, cand postati la a doa provocare? :D eu am scris deja :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Ramona Diseara vom pune! Astept sa se intoarca si Alexya ca e plecata :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu voi face a doua provocare,fara suparare,dar nu am un blog de carti si nu am facut recenzii,asa ca provocarea nu este pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevarul e ca nici eu nu cred ca as putea sa raspund la anumite intrebari... dar o sa fiu atenta la raspunsurile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici mie nu mi se par stricte regulile. Adica sunt chiar accesibile ca sa zic asa. Dar fiecare are draptul la opinie :d

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!