duminică, august 26, 2012

Creații noi (11) + o rugăminte

Am o mică mare rugăminte la voi. Câteodată primesc mail-uri cu creații noi, dar ori lipsește numele creației și nu pot să îmi dau seama de pe blogul vostru, ori lipsește link-ul unde poate fi găsită creația. Întotdeauna trimit mail înapoi, ca să fac rost de toate informațiile, dar din cauză că trimit după o perioadă de timp - aștept să se adune mai multe creații noi, ca să pot posta -, nu mai primesc niciun răspuns de cele mai multe ori. Așadar, vă rog frumos să îmi trimiteți de acum înainte mail în acest model: Nick-ul + Titlul + Un rezumat + Link-ul blogului unde postaţi. Vă mulțumesc mult și vă promit că de acum înainte, când se mai aduna câte 5 creații noi, voi posta. 
Vă las să vă delectați cu creațiile noi.

Justme1998 scrie două ficuri:
Descriere: "Viata Bellei este o viata, cum s-ar zice, roz. Dar totusi firea ei energica atrage atentia unui vampir cuceritor. Dar nici Bella nu este o fata obisnuita, in timp ce ea descopera un secret al familiei sale bine pastrat de catre mama ei, Edward incepe sa se simta dependent de certurile lor caraghioase si jucause."

Descriere: "(este vorba de doua povesti de dragoste in paralel, Twilight si Jurnalele Vampirilor) Bella, printesa Volturi, fiica lui Caius. Nu e nevoie de mai mult ca sa obtina ce doreste. Obisnuita cu stilul de viata al acestui grup de vampiri, si cu rolul ei in curmarea atator vieti, nu-si pune niciodata intrebari despre trecutul ei invaluit in ceata. Iar datorita viziunilor ei, ca cele ale lui Alice, atentia ei este indreptata mai mult spre viitor. O viziune ciudata o aduce in Forks, unde va intalni o persoana care va invia trecutul pentru ea, o sora. Astfel da de multe probleme ce necesita rezolvare, printre care si un vampir cu care se cearta constant fara sa-si dea seama ca aceste certuri ii aproprie din ce in ce mai mult. Si totusi viziunile acelea sunt vanate de mai multe creaturi. Din cauza unei incurcaturi in loc sa o rapeasca pe Alice, grupul care are nevoie de viziunile sale se alege cu Bella. Raven, Damon, Stefan, Elena, Bonnie, Meredith si Renesmee incearca sa protejeze Fells Church de kitsune si au nevoie de viziunile Bellei. Dar cand ajung in Dimensiunea Intunecata ttreaba se complica, iar Raven nu poate rezolva totul la fel de usor...mai ales cand exista cineva care ii distrage atentia constant."

AlexaNdra scrie "Love at first sight".
Descriere: "Bella și Edward înca nu s-au întâlnit, dar conflictul dintre Victoria și Culleni, tot va avea loc. De data aceasta motivele fiind, evident altele. Victoria își creeaza o armată de nou-născuți, din care va face parte și Bella. Astfel, Bella și Edward se vor cunoaște, însa în calea lor vor apărea nenumarate obstacole, printre care și cea mai de temut familie regală a vampirilor. Oare vor reuși ei sa depășească toate aceste obstacole sau vor fi nimiciți încercând?"

TheoRyaMarya scrie "O flacără în noapte".
Descriere: "In strazile aglomerate se ascundea. Asteptand pe cineva destul de fragil ca sa-i cada in plasa. Ochii aurii scrutau multimea grabita din New York. Toate luminile si toate zgomotele amplificate datorita simturilor ei ii distrageau atentia dar ea stia ca nu trebuie sa lase asta s-o impiedice. Intra pe o straduta intunecata si astepta pe cineva destul de aproape, singur, cineva care sa nu iasa in evidenta. Isi descheie paltonul etalandu-si rochia rosie, scurta si foarte mulata. Nu dupa mult timp o remarca un barbat si se indrepta direct spre ea. Fata ii intoarse privirile sugestive si ii sopti ca era libera. Doar atat trebuia ca el sa o sarute. Se retrasera in intuneric. El mirosea a alcool si a tigari, dar fata nu mai avea timp pentru un altul. Ea zambi multumita cu o secunda inainte ca buzele sa li se uneasca. Si inainte ca sufletul barbatului sa-i fie furat, sa fie inghitit de o fata seducatoare cu care credea doar ca va petrece o noapte, fara sa-si dea seama ca nu se va mai intoarce acasa. Fata il lasa sa pice la picioarele ei si scoase o bricheta. Ii dadu foc jachetei sale si se facu nevazuta inainte ca cineva sa remarce focul. Intra in Webster Hall de unde isi alegea de obicei victimele. Nu puteau rezista flirtului uneia dintre dansatoare. Ii placea sa ii vada cum pica in plasa asa usor si ii placeau privirile speriate pe care le aveau cand intelegeau ca nu imparteau cu ea un simplu sarut. Isi imparteau sufletele. Erau ori ei, ori ea. Iar Marisol nu ezita la alegerea asta."

Lexy scrie două creații:
Descriere: "Au bani, au frumusete, au sute de prieteni si viata pare tot mai buna.Dar atunci cand Jennifer Stackhouse se muta cu sora sa in New York ca sa termine liceul, urmandu-si visul de-o viata, se trezeste prinsa intr-un cosmar.Cele doua colege in ultimul an s-au devedit a fi colegi, si nu orice colegi.Baietii Cavanaugh, cu care ea isi petrecuse copilaria. Nici nu se gandise ca fetele Cavanaugh cu care avea sa stea s-ar fi putut dovedi a fi micii mosntrii care o terorizau cand era mica. Pe dealta parte, Elena gaseste amuzanta situatia, mai ales ca o vede pe Jen enervata la culme. Dar atunci cand baietii isi revin din betia petrecerii, viclenia si aroganta tipica NY ies la suprafata.Oare va reusi sa ii inghita Jen pe cei doi si sa isi implineasca visele? Iar Elena, saraca fata nepopulara, va reusi sa iasa la suprafata in sfarsit? Cat despre cei doi baietii, nimic nu e ceea ce pare a fi atunci cand micile scantei plutesc in aer. Se anunta un an plin de peripetii, drama si amor."

Descriere: "Acum 100 de ani, in regatul Vailor de nord, s-au nascut mostenitoarele tronului, gemenele Von Allen. De-alungul anilor, Blair si Cristine au devenit doua femei frumoase, care erau gata de maritis si prealuarea tronului.Dar atunci cand apare misteriosul Cristopher, legatura dintre cele doua surori se fisureaza pe zi ce trece.Delungul lunilor, Cristopher le-a curtat pe amandoua, facandu-le sa se indragosteasca pana peste cap de el.Intr-o seara, le-a marturisit fetelor adevarata lui natura, cea de vampir, si le-a transformat in ”numele dragostei”.Si totusi, in acele zile foametea facea nenumarate victime, si luptele pareau ca nu se mai opresc.Asa ca Cristopher isi abandoneaza iubitele si se alatura dusmanului, pornind un razboi intre cele 2 regate, de sud si de nord.Cristopher sfarseste ucis in lupta, ia fetele afla de faptele lui. Insa nici una nu e dispusa sa creada ca totul a fost doar un joc al puterii, si se avanta una asupra celeilalte, sfarsind aprope moarte.Decid sa paraseasca regatul si sa lase tronul varului lor Raphael.Dar ce se intampla daca, 100 de ani mai tarziu, Raphael este ucis, iar fetele sunt obligate sa se intoarca pentru tron?Vor reusi sa se impace si sa dea uitarii trecutul?Si care dintre ele va ocupa tronul? Drama, intriga si iubire, in mijlocul unui regat ce isi astepta conducatorul."

Stephany a scris un one-shot intitulat "Your love is everything to me " și are două părți : AICI și AICI.
Descriere: "Faceti cunostinta cu Mia ! Indragostita de povestile cu printi chiar si la cei 18 ani ai sai . La primirea vestei ca mama ei vitrega este insarcinata , Mia fuge de acasa la mama ei ce o parasise acum 14 ani , plecand din tara . Acum , fiica ratacitoare se indrepata spre mama ei de mult pierduta , doar ca se afle ca este casatorita si ca are o fiica vitrega de 17 ani ce pare sa o iubeasca . Intre timp , un tip pe nume Brian ce il intalnise in avion pare sa-i dea batai de cap la scoala . Iar Ema ... e putin geloasa !"

Mara a scris mai multe one-shot-uri.
2. "Dansand prin foc" (partea 1)
4. "Boyfriend of my Girlfriend" - are trei părți: AICI, AICI și AICI

Prefața: "Nimeni nu a stiut ce s-a intamplat, dar intr-o clipa scurta toti s-au trezit in aceasta camera fara usi si fara geamuri. Toti .Edward,Emmet,Rosalie,Alice,Jasper si o necunoscuta cu ochi ciocolati. Ce cautau ei acolo ? Ei nu stiu. Dar eu, da. O carte… o carte numita Twilight le v-a schimba viata. Vor fi obligati sa parcurga toata seria Twilight pentru a-si citi viitorul. Dar ce se v-a intampla? Va fi oare necunoscuta cu ochii ciocolatii o amenintare pentru familie odata ce la va cunoaste marele secret?"

Erin scrie "No rules involved".
Descriere: "Când sora ei este ucisă, Aline Dionne revine în ţara ei natală în căutarea unor răspunsuri. Crima, comisă cu precizie şi sânge rece, conduce autorităţile către singurul om căruia i-ar fi fost imposibil să o finalizeze . Aline trebuie să descifreze indiciile înainte ca ucigaşul să omoare din nou – dar pentru asta e nevoită să renunţe atât la mândria, cât şi la convingerile sale. Cu cât se adânceşte mai mult în mister, Aline îşi dă seama că nimic nu este ceea ce pare. Iar întoarcerea ei ar putea avea consecinţe mai grave decât şi-ar fi putut imagina vreodată."

Deea a scris un one-shot intitulat "Iubire obsesiva".

Nyx traduce "All's Well That Ends Well", scris de Rainbowserpent.
Descriere: "James Potter fusese mereu sursa de enervare a lui Lily-o necajea, tachina, o facea pe grozavul, o invita mereu in oras si arunca blesteme incolo si-ncoace fara motiv. Ea crezuse mereu ca-l va uri pentru eternitate...dar eternitatea este un lucru prea important pentru a putea fi prezis."

6 comentarii:

  1. Povestile pare superbe si abia astept s aincep sa le citesc. Cea care mi-a atras atentia in mod special este "No rules involved" :D

    RăspundețiȘtergere
  2. da si mie imi place no rules involved.Deabea astept continuarea

    RăspundețiȘtergere
  3. Povestile par foarte interesante, dar cel mai mult m-a atras "No rules involved"

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea care o traduce Nyx o citesc :X
    Si ma duc acum si la "Just Another Bloody Door to The Future"apoi mai vad ce aleg :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai mult ma atrage "No rules involved". Visul meu de ceva timp e sa scriu si eu o mica carte de genul asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. hmmm,interesant!o sa incerc sa le citesc pe toate mai pe seara,cand o sa am timp.;)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!