marți, iulie 24, 2012

"Ce să fac cu moştenirea?" de Kerstin Gier la Editura ALL.

Kerstin Gier este autoarea renumitei serii "Culorile Dragostei" şi a romanului "Mă sinucid altă dată".

Cu un IQ impresionat de 158, Carolin e absolventă a mai multor facultăţi, este capabilă să facă în minte calcule complicate cu o viteză uluitoare, vorbeşte fluent şase limbi străine şi cântă cu pricepere la diverse instrumente muzicale. Soţul ei, Karl moare pe neaşteptate, lăsând-o pe Carolin văduvă la nici 30 de ani, complet debusolată, fără perspective de viitor şi obligată să se judece cu fostul ei prieten pentru o avere fabuloasă, de care ea n-avea habar.
Deşi durerea pricinuită de moartea soţului o aruncă într-o stare de depresie profundă şi ajunge să se îmbete, să meargă la psihiatru şi să se simtă înconjurată de idioţi, protagonista îşi păstrează ironia şi o doză sănătoasă de umor sarcastic. Din fericire, Carolin nu este singură în aceste momente de criză. O psihoterapeută incompetentă, un farmacist simpatic şi un foxterier împăiat, care poartă numele „Nr. 243”, o ajută să-şi regăsească drumul prin viaţă.

6 comentarii:

  1. Deci, cainele de pe coperta este cel ma tare, imiplace rau de tot

    RăspundețiȘtergere
  2. Catelusul de pe coperta este adorabil. El da tot farmecul :)) Cartea pare interesanta. Saraca Carolin! Prin cate trebuie sa treaca..

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ca este foarte tare coperta. Catelul acela este foarte dragut :X :o3

    RăspundețiȘtergere
  4. Da :X Coperta este geniala,dar si descrierea imi place.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!