miercuri, iulie 11, 2012

Cassandra Clare răspunde întrebărilor legate de coperta "Clockwork Princess" !

Revelarea copertei "Clockwork Princess" a adus încântare în rândul fanilor, dar şi întrebări, iar Cassie a fost drăguţă ca întotdeauna şi le-a răspuns fanilor ei. Dacă nu aţi citit volumul 2 al seriei, nu vă sfătuiesc să citiţi mai jos, este şi un mic spoiler.
Declaraţiile le-am tradus eu de aici, şi dacă doriţi să preluaţi vă rog să menţionaţi sursa. 

Referitor la ce ţine Tessa în mâini:
Tessa ţine Codexul. Locaţia în “Clockwork Princess” rămâne în Anglia, cu menţiunea unor locuri mai îndepărtate.
Nu pot dezvălui numele modelelor de pe coperte, de obicei, dar rochia ei nu este disponibilă de cumpărat; a fost împrumutată pentru şedinţa foto de la un colecţionar de costume. E frumoasă, nu? Cu siguranţă e o rochie de seară.

Referitor la lipsa pandantivului de jad verde (primit de Tessa de la Jem):
Dumnezeule, dragii mei cu ochi de vultur! Ceva ce nu am remarcat nicio clipă până voi aţi menţionat asta. Tessa de pe coperta de aici nu se presupune că reprezintă specific pe Tessa din “Clockwork Princess”, ci pe Tessa pe parcursul seriei, deci nu m-am gândit să menţionez că ea trebuie să poarte lucrurile din “Clockwork Princess”. Design-ul rochiei Tessei, ce poartă, toate au fost făcute de artist fără vreo cerinţă din partea mea. Şi el nu citise "Clockwork Princess", pentru că nu era încă scrisă. S-a inspirat din celelalte două cărţi. Un inel de logodnă lipsă (da, bine, nici nu este unul în carte, oricum, pandantivul îi ia locul) şi un pandantiv lipsă nu are nicio semnificaţie, într-o mai mică sau mai mare măsură.

Referitor la background-ul copertei:
Tessa stă în faţa podului Blackfriars şi a catedralei Sfântul Paul. Am verificat în Clockwork Prince şi da, ea nu primeşte niciodată un inel de logodnă cu excepţia scenei când ei merg la York, dar i-l dă înapoi. Doar spuneam!

Referitor la complimentele primite:
Nu îmi pot asuma meritele pentru coperte. Cliff le primeşte pe acestea. Face o treabă minunată. Am vrut o copertă care să  reprezinte seria şi mai mult - mereu i-am dat notiţe lui Cliff referitoare la tema care vreau ca coperta să o reprezinte şi de aceasta am vorbit despre cum dragostea Tessei pentru litaratură se răspândeşte pe parcursul seriei şi cum literatura e adevărată magie pentru ea.
Oricum, iubesc coperta. Este probabil preferata mea din serie până acum. Sunt foarte fericită că şi vouă vă place ..

32 de comentarii:

  1. Interviul este o idee super pentru a lamurii curiosii(da, si eu ma numar printre). S-a mai clarificat, dar nu tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador coperta si ador seria :)
    de abia astept sa apara :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pt traducere, Krisz :).
    Ador coperta, e atat de frumoasa.
    Sper ca intr-adevar lipsa pandativului din jad sa nu insemne nimic pentru ca il ador pe Jem si nu as suporta sa moara :(. Bineinteles ar putea insemna ca cei doi nu mai sunt impreuna. Eu sunt team Jem (il iubesc),dar sunt constienta ca Tessa are sentimente si pentru Will.
    Abia astept 2013 in special pentru acest volum si pentru Unravel Me.
    Nu mai am rabdare :))).

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ai de ce sa imi multumesti, Madalina. Traduc cu drag orice e legat de seria aceasta, pentru ca e una dintre preferatele mele.Si eu imi doresc sa fie asa referitor la pandantiv, Jem este personajul meu preferat, desi nu am nimic nici cu Will, dar mi-as dori tare mult ca in final sa fie si Jem fericit, pentru ca o merita.
    E atat de bun si de atent, e imposibil sa nu il iubesti.
    Nici eu nu mai am rabdare. Pana la Unravel Me abia astept sa citesc Destroy Me, pentru ca Warner e genial, si mi-a placut foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur tare mult ca nu sunt singura team Jem :). Viata lui a fost intr-adevar tragica si chinuitoare. Mi s-a parut ingrozitor ca a fost martor la uciderea parintilor lui, ca acestia au fost obligati sa-l vada torturat si ca este atat de bolnav.
    In cazul lui Will toata suferinta a fost bazata pe faptul ca s-a incapatanat sa nu le povesteasca celor din jurul lui ce s-a intamplat cu demonul. Daca o facea, afla ca nu putea sa-l blesteme si nu ar fi avut de ce sa fie singur si rece cu cei din jurul lui.
    Si mie imi place de Warner :). De fapt e prima data cand imi place personajul masculin negativ mai mult decat cel pozitiv.

    Am vazut pe blogul meu comentariul tau legat de Easy. Abia astept sa citesc recenzia ta :). Am cautat cartea pe bookdepo, dar din pacate nu era disponibila :(. Sper sa o aduca cei de la Libris pt ca acum sunt si mai curioasa sa o citesc dupa ce am citit comentariul tau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt complet de acord cu tine in ceea ce-l priveste pe Will. Cam aceleasi lucruri le-am spus si eu in recenzia de la Printul Mecanic, ma bucur mult sa vad ca avem pareri la fel! Sunt convinsa ca sunt si fani ai lui Jem, e imposibil sa nu fie. Un personaj asa special nu are cum sa nu ramana in inimile multor cititori!
    Ma bucur ca iti doresti sa citesti Easy! E o carte minunata din care avem asa multe de invatat, iar personajele sunt asa aparte. O sa fac recenzia cu prima ocazie, din pacate acum sunt implicata intr-un poiect la facultate si nu dispun de asa mult timp cum mi-as dori :(. Trebuie sa fac recenzia si la The Selection de Kiera Cass, daca iti place Jem iti garantez ca o sa-l iubesti si pe Printul Maxon, care e la fel de bland, atent, manierat si dragut!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anglia e mereu preferata de catre autori si de multe alte persoane in general. Deci nu ma mir ca a fost aleasa aceasta tara ca loc unde sa se faca fotografia copertei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Desi nu am terminat nici prima carte , nu m-am putut stapani :)) Si sincer nu regret ca am citit. Mi-a facut placere. Interviul este superb! Multumim!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Krisz, abia astept sa citesc recenziile tale :). Selection mi s-a parut foarte interesanta inca de cand am vazut-o pe GR, apoi Leda a anuntat ca o publica, iar eu, care sunt moarta dupa distopii, m-am bucurat foarte tare. Daca Printul Maxon seamana cu Jem sunt sigura ca il voi adora, mai ales ca se pare ca ne plac cam aceleasi personaje(Warner, Jem) :).

    RăspundețiȘtergere
  10. @Madalina's Books Pentru mine a fost o adevarata surpriza personajul lui Maxon, nu ma asteptam absolut deloc sa fie asa, si mi-a placut la nebunie de el (si inca imi place, desigur). Ard de nerabdare sa citesc volumul urmator!

    RăspundețiȘtergere
  11. I could not resist commenting. Perfectly written!

    Feel free to visit my site :: Mario Lemieux Black Jersey

    RăspundețiȘtergere
  12. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement?

    My site has a lot of completely unique content I've either created myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any solutions to help prevent content from being ripped off? I'd really appreciate it.


    my web page - www.tedxyse.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Hi! This post couldn't be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

    Feel free to visit my webpage :: Christian Louboutin Heels

    RăspundețiȘtergere
  14. Awesome! Its truly awesome post, I have got much clear idea regarding from
    this article.

    Feel free to visit my web blog: Cheap Jerseys

    RăspundețiȘtergere
  15. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
    Look advanced to far added agreeable from you!
    By the way, how can we communicate?

    Look into my webpage: http://nysacpr.org/louisvuittonpascher.html

    RăspundețiȘtergere
  16. I'm extremely inspired with your writing talents as well as with the structure on your blog. Is this a paid topic or did you customize it your self? Anyway stay up the nice high quality writing, it's uncommon to peer a great blog like this one nowadays.
    .

    Also visit my homepage Nike Free Sko

    RăspundețiȘtergere
  17. It's very trouble-free to find out any matter on net as compared to books, as I found this piece of writing at this web page.

    Also visit my blog post - Cheap Oakley Sunglasses

    RăspundețiȘtergere
  18. Asking questions are truly nice thing if you are not understanding
    something completely, however this post provides
    fastidious understanding even.

    Look into my web-site; Michael Kors

    RăspundețiȘtergere
  19. Thank you for sharing your info. I really appreciate your
    efforts and I will be waiting for your further write ups thank you once again.


    Also visit my blog; check this out

    RăspundețiȘtergere
  20. Hi, I do think this is an excellent web site.
    I stumbledupon it ;) I will revisit yet again since I
    book marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may
    you be rich and continue to guide other people.


    Look at my page Soldes Air Jordan

    RăspundețiȘtergere
  21. My developer is trying to convince me to move to .
    net from PHP. I have always disliked the idea because of the
    expenses. But he's tryiong none the less. I've been using WordPress on several websites for about a year and am nervous about switching to
    another platform. I have heard excellent things about blogengine.
    net. Is there a way I can transfer all my wordpress
    posts into it? Any help would be greatly appreciated!



    my blog post ... Sac A Main Louis Vuitton (smu-fr.org)

    RăspundețiȘtergere
  22. Good answers in return of this query with firm arguments
    and explaining everything on the topic of that.

    my page :: Sac A Main Louis Vuitton (www.beyonddelay.com)

    RăspundețiȘtergere
  23. What's up, after reading this amazing paragraph i am also cheerful to share my familiarity here with colleagues.

    Here is my site Louis Vuitton Bags Outlet

    RăspundețiȘtergere
  24. Hi everyone, it's my first go to see at this web site, and piece of writing is truly fruitful designed for me, keep up posting such posts.

    Feel free to surf to my weblog; Air Max

    RăspundețiȘtergere
  25. It's amazing to visit this site and reading the views of all friends concerning this paragraph, while I am also eager of getting experience.

    Look at my blog post; Nike Free 3.0 - http://www.ngosummit.com/tory-burch-outlet.html -

    RăspundețiȘtergere
  26. I'm gone to say to my little brother, that he should also visit this weblog on regular basis to take updated from newest information.

    my blog post :: Cheap Air Max (whatsot.com)

    RăspundețiȘtergere
  27. I was curious if you ever thought of changing the page
    layout of your website? Its very well written; I love what youve got to say.
    But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with
    it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images.
    Maybe you could space it out better?

    Here is my web blog Nike Blazers

    RăspundețiȘtergere
  28. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
    You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your
    blog when you could be giving us something informative
    to read?

    Check out my blog :: Nike ID

    RăspundețiȘtergere
  29. Nice weblog right here! Also your site quite a bit up fast!
    What web host are you using? Can I am getting your affiliate hyperlink for your host?
    I desire my web site loaded up as quickly as yours lol

    Also visit my site; Michael Kors

    RăspundețiȘtergere
  30. I pay a quick visit every day some blogs and information sites to read articles or
    reviews, but this blog gives feature based posts.


    Here is my web-site Mulberry Outlet UK

    RăspundețiȘtergere
  31. Hi, I want to subscribe for this webpage to obtain latest updates, so where can i do it please help out.



    Also visit my blog: Air Max

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!