joi, iunie 21, 2012

”The Selection” by Kiera Cass - titlul volumului 2 !

V-am spus că am citit recent ”The Selection” , dar nu am apucat să vă spun că am iubit și iubesc cartea. Nu, greșit, o ador. A fost minunată din toate punctele de vedere, dar vă voi spune mai multe în recenzia pe care intenționez să o fac.
O dată cu cartea, m-am atașat și de scriitoare, care a atât de amuzantă, veselă, specială! :)) Are tot felul de filmulețe hilare pe care le-am urmărit cu mare drag și m-au binedispus..iar acum a mai pus unul. Din care vom afla câte ceva despre volumul 2, printre care și, super important, titlul acestuia! Deci, acum...tobele să bată...

Titlul volumui 2 al seriei ”The Selection” de Kiera Cass este......
The Elite  
și va apărea în vara anului 2013!

Da, știu, poate pentru voi nu înseamnă mare lucru, dar o să însemne când o să citiți și voi primul volum. Eu sunt foarte entuziasmată de tot ce ține de seria asta! Mai jos puteți vedea și filmulețul unde este dezvăluit titlul de către Kiera la puterea a 2-a :)), și câteva informații. Atenție! După ce este spus titlul, vă sfătuiesc să nu mai urmăriți filmulețul în continuare, pentru că veți afla ceva din volumul 1, și nu trebuie. Deci de la secunda 34 închideți:

Me = VERY, VERY HAPPY !!

3 comentarii:

  1. ce amuzanta e autoarea:))
    imi place numele volumului doi..de abia astept sa apara si la noi primul:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Uuu, abia astept sa faci recenzia! Ma bucur sa aud o parere, chiar eram curioasa care vor fi impresiile la noi.
    Imediat dupa ce am terminat cartea am urmarit si eu filmuletele si intr-adevar, autoarea e..total surprinzatoare :D Mi s-au parut foarte amuzante clipurile!

    RăspundețiȘtergere
  3. De abia astept sa apara si la noi si sa inceapa serialul:X

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!