miercuri, iunie 13, 2012

Lethal Blog Tour #1 !

Cu ocazia primului an împlinit de la lansarea cărţii Creatura în America şi pentru a sărbători apariţia cărţii în România, blogul Creatura Lovers (blogul oficial al fanilor cărţii din România şi din străinătate), alături de alte câteva bloguri româneşti organizează "LETHAL Book Tour". Și noi vom face parte din acest tour, și vă asigurăm că va fi interesant, plin de postări super, și, cel mai important, cu niște premii geniale! Vă rog să mă credeți pe cuvânt când vă spun, eu știu deja despre ce e vorba! 

Vă spun mai jos în ce constă:
  •   Turul va avea loc pe data de 16 iunie 2012, mai exact sâmbătă. La ora 10:00 va fi postat pe blogul fanilor, Creatura Lovers. Postarea va include un indiciu care vă va aduce pe următorul blog participant în tur, unde iarăşi veţi găsi un indiciu care vă va aduce la alt blog şi tot aşa, până când o să reveniţi pe Creatura Lovers, unde vă vom şi premia.
  •  Atenţie! Dacă o să descoperiţi blogul pe care trebuie să fie postarea cu indiciul, nu vă panicaţi dacă nu găsiţi imediat postarea. S-ar putea să mai dureze ceva timp până când admin-ul o va posta, pentru a vă ţine în suspans.
  •  Modul în care vom alege câştigătorii: imediat ce găsiţi blogul şi postarea, trebuie să fiţi cât mai rapizi şi să comentaţi. Fiecare blogger va lansa în postare o întrebare la care voi trebuie să răspundeţi. Primul care va lăsa comentariu va obţine 5 puncte, al doilea 3 puncte şi al treilea 1 punct. Veţi putea colecta puncte plimbându-vă de la un blog la altul şi comentând.
  •  Vă rugăm foarte frumos să ne citiţi şi vizualizaţi şi postările, pentru că toţi am muncit mult pentru a realiza tot ce am realizat. Apreciaţi şi munca noastră, aşa cum apreciaţi şi premiile 
Găsiți mai multe detalii la sursă, adică AICI, și, atenție, și lista de bloguri participante! Eu zic să vă familiarizați cu ele, este important în cadrul turului și concursului care se va organiza. 

Abia așteptăm să înceapă, voi nu?

2 comentarii:

  1. super ideea:)
    de abia astept;sunt curioasa in legatura cu premiile,si cati castigatori o sa fie...:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce idee super :) Abia astept si la fel ca Law sunt curioasa cine castiga si ce

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!