sâmbătă, iunie 09, 2012

În curând cu revista Bravo - o carte care stă la baza unui serial!

Nu ratați ”Privilegiul” de Zoey Dean - o carte care stă la baza unui serial - cu revista Bravo!

"Privilegiul" de Zoey Dean
Din 3 iulie împreună cu revista BRAVO
ROMAN AFLAT LA BAZA SERIALULUI DE TELEVIZIUNE PRIVILEGIUL – ACUM ŞI ÎN ROMÂNIA
Ce şanse ai să te descurci în lumea celor bogaţi şi privilegiaţi?
Megan Smith a absolvit Universitatea Yale şi are planuri mari – dar datorii şi mai mari! Când e concediată de la tabloidul la care lucra, i se oferă un plan B: să fie profesoara Fabuloaselor Gemene Baker, cunoscute mai mult pentru uriaşa avere pe care o vor moşteni şi pentru petrecerile scandaloase decât pentru rezultatele la învăţătură.
O slujbă imposibilă? Poate, dar, dacă va reuşi, răsplata va fi pe măsură.
Însă gemenele n-au de gând să lase distracţia deoparte pentru o lecţie de algebră. Şi nici să-şi piardă vremea cu Megan cea ştearsă. Megan descoperă repede că, dacă va reuşi să joace rolul unei adevărate fete bogate, poate le va învăţa ceva. Dar nu şi-ar fi imaginat niciodată ce-ar putea gemenele s-o înveţe pe ea
„Extrem de amuzantă… o lectură perfectă pentru plajă.”Publishers Weekly
DATE DESPRE AUTOARE:
Zoey Dean este autoarea seriei The A-List, bestseller New York Times, care conţine zece romane. Privilegiul a fost adaptat într-un serial de televiziune pentru reţeaua CW în 2008, fiind în prezent difuzat şi în România. Zoey a crescut în Beverly Hills şi îşi petrece o parte din an în insulele ei preferate din Caraibe, unde lucrează la următoarea carte din seriile The Talent şi The A-List: Hollywood Royalty.

DESPRE SERIAL:
Serialul ”Privilegiații”(Privileged) a apărut în anul 2008 iar acum îl puteți vedea și în România pe Pro Cinema
Privileged este o drama de televiziune, adaptata dupa faimoasa carte a lui Zoey Dean, si se centreaza in jurul lui Megan Smith, o absolventa Yale in varsta de 23 de ani, care se muta in Manhattan, New York, sperand sa isi faca o cariera in jurnalism. Dar cand planurile ei nu ies asa cum se astepta si este concediata de la tabloidul la care lucra, ea se intalneste cu o proprietareasa a unui cabinet de cosmetica. Ea ii propune, iar Megan accepta slujba de a trai in casa nepoatelor ei, niste studente bogate din Palm Springs, Florida, pe care le va medita de acum inainte pe perioada facultatii. Fetele, Rose si Sage, sunt frumoase, rebele, si deloc impresionate de noul lor "profesor", dar Megan este decisa sa le castige increderea si sa devina o mare influenta in viata acestor fete.


~~*~~
 Ghinioanele par ca se tin lant de Megan Smith, pentru ca, dupa ce apartamentul ei din New York este inghitit de flacari, isi pierde si slujba pe care o avea la un tabloid. Insa norocul pare sa ii surada dupa ce i se propune un nou job in Palm Beach - sa le mediteze pe doua gemene miliardare, Rose si Sage Baker, in varsta de 16 ani.
Pana cand gemenele vor deveni studente ale universitatii Duke, Megan va avea sansa sa traiasca in lumea celor foarte bogati si foarte celebri si bineinteles, va scapa si ea de grija datoriilor. 
Un aranjament foarte favorabil lui Megan, la prima vedere. Insa mutarea in Florida presupune sa se intoarca inapoi acasa, sa dea ochii cu o sora cu care nu a mai vorbit de ani de zile si sa-l intalneasca pe Charlie, cel mai bun prieten din copilarie, care, se pare, este indragostit in secret de ea.

         PROMO:
WALLPAPERS:

6 comentarii:

  1. imi place descrierea cartii;
    sigur mi-o iau,fiindca mai sta si la baza unui serial:D

    RăspundețiȘtergere
  2. awww :x deci ziua de azi e din ce în ce mai bunăă :x
    ador serialul şi abia aştept să îmi iau cartea :x mare păcat că e doar un sezon filmat :(
    eh, abia aştept cartea :x:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am vazut serialul de mult imi pare tare rau ca e doar un sezon:(..era chiar fain si imi placea ca juca Lucy Hale in el:)...hmm..si sincer nu stiam de carte:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca va fi buna cartea ! Adica la prima vedere , nu prea m-a incantat :-?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce tare! Abia astept s-o iau...Poate ma voi uita si la serial :D

    RăspundețiȘtergere
  6. merita sa vezi serialul mai ales acuma ca se apropie vara numai bun:)... sunt faze chiar amuzante si normal ca nu lipsesc nici hainele superbe:)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!