duminică, iunie 10, 2012

I ♥ ”The Selection” by Kiera Cass!

Adesea, când sunt în sesiune, când iau o pauză între orele de învățat, citesc ceva. Am început zilele astea să citesc ”The Selection” de Kiera Cass (roman care va apărea și la noi la Editura Leda), și nu pot spune decât că O A-D-O-R! Doamne, e superbă cartea!  ♥ ♥ ♥
America e o tipă impulsivă, amuzantă, directă, a naibii de sinceră - nu vreți să știți ce a avut de pătimit sărmanul prinț la prima lor întâlnire - , într-un cuvânt, e genială! O iubesc, sincer, aș vrea să existe și să fie prietena mea. 
Prințul Maxon.. Oh..my heart is burning :)).. e un prinț în adevăratul sens al cuvântului. E educat, calm, rafinat, blând, înțelegător.. și atât de scump în momentele lui de insecuritate, sau când îi povestește Americăi despre temerile și îndoielile lui. Eu m-am îndrăgostit de el de la început, sper să o facă și încăpățânata asta mică! :)) 
Acum să nu credeți că Aspen e mai prejos în inima mea. E muncitor, ar face orice pentru familia lui, nu e egoist, a renunțat la fericirea lui pentru binele Americăi, e reponsabil și scump, și el.
Iar ideea cu monarhia..și tot. Doar gândul că ar mai putea exista așa ceva într-un viitor, peste tot, nu doar în unele țări, mă entuziasmează teribil. Ador vremurile asemănătoare din trecut, și să citesc despre asta e minunat.
Am găsit niște imagini foarte frumoase pe site-ul autoarei, în care veți vedea mai bine cum arată cartea, și am zis să vi le arăt și vouă:

6 comentarii:

  1. ce bine arata cartea!!:X...e geniala coperta si abia astept sa apara la noi ca sa am ocazia sa ma intalnesc si eu cu printul:)):D

    RăspundețiȘtergere
  2. coperta e superba, iar subiectul foarte interesant si abia astept sa apara :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce coperta superba, imi doresc cartea asta de cand am vazut-o prima data :D . Abia astept sa apara si la noi, dar tu de unde ti-ai luat-o ?
    Frumoasa recenzie, mi-a placut:D

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-a atras atentia inca de cand ai prezentat-o anterior la rubrica:)
    o ador,coperta e fantastica si subiectul e...wow!
    de abia astept sa apara la noi!sigur mi-o iau:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Woow! E superba coperta si pare foarte tare...Ai zis ca apare curand la Leda, nu? Abia o astept :X

    RăspundețiȘtergere
  6. It looks so awesome!!! <3 Abia astept sa o citesc si eu :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!