vineri, iunie 15, 2012

From Abroad (19)

Hm..nici nu știu ce aș putea zice despre cărțile astea. Că sunt incredibile.Geniale. Nu?

”Halo” (Halo #1) de Alexandra Adornetto
Trei îngeri - Gabriel, războinicul, Ivy, vindecătorul, şi Bethany, cel mai tânăr şi cel mai uman - sunt trimişi din Rai pentru a aduce binele într-o lume care cade pradă influenţei întunericului. Ei trebuie să se străduiască din greu pentru a-şi ascunde strălucirea plină de lumină, puterile supraomeneşti, şi, cel mai periculos dintre toate, aripile lor, în tot acest timp evitând orice tentativă de a se atașa de oameni.
Apoi, Bethany îl întalneste pe Xavier Woods, şi nici unul dintre ei nu este capabil să reziste atracţiei dintre ei. Gabriel şi Ivy fac tot ce le stă în putere pentru a interveni, dar legătura dintre Xavier şi Bethany pare prea puternică. Apoi intervine noul transfer, cel al visătorului şi popularului Jake Thorn ... care se întâmplă să fie în clasa lui Bethany. Ceva despre Jake pare să ascundă ceva întunecat, ceva mult mai puternic decât era de aşteptat. Acest lucru, şi Xavier, o tulbură pe Bethany într-o aşa măsură încât Gabriel si Ivy devin îngrijoraţi.
Misiunea îngerului este urgentă, şi forţele întunecate sunt ameninţătoare. O va distruge dragostea pe Bethany sau o va salva?

 Moon Spell” (The Tale of Lunarmorte #1) de Samantha Young
Păşiţi într-o lume a lupilor aprigi, a magiei uimitoare şi a dragostei ...
E destul de rău să te simţi diferit în rândul mulţimii umane, dar să te simţi diferit în mijlocul lupilor?
Nimeni nu a spus că momentul când va reveni la haita din care aparţine va fi uşor, mai ales după zece ani fără membrii ei, dar tânăra de şaptesprezece ani Caia Ribeiro nu este pregătită pentru realităţile tranziţiei. Crescută într-o lume în care copiii nu sunt speriaţi de poveştile cu sperietoare de dinainte de culcare, ci de viaţa reală ameninţată de inamici supranaturali care ar putea veni strecurându-se în comunitatea lor pentru ai omorî în somn, Caia este folosită de întuneric; ea este folosită pentru misterul şi intriga războiului lumii antice de care este legată printr-o şansă din naştere. Cei cu care ea are probleme sunt membrii haitei o tratează cu o suspiciune precaută, bătrânii care le ascund diferite secrete, şi al său tânăr membru Alpha, Lucien, cel care îi distrage atenţia, cu o atracţie periculoasă, de la decizia sa de a descoperi adevărul.
Dar, aşa cum spune zicala " adevărul va ieşi la iveală ", şi atunci când se va întâmpla, Caia va avea timp doar pentru a se pregăti înainte de războiul care le bate la uşă, ameninţând să distrugă vieţile sigure şi secrete ale lupilor ... si fata pe care o protejează .

                                         The Last Princess” de Galaxy Craze
Fericiţi până la adânci bătrâneţi este un ce ține de trecut.

O serie de dezastre naturale a decimat pământul. Separată de restul lumii, Anglia este un loc întunecat. Soarele straluceste rar, hrana este insuficientă, şi grupurile de infractori cutreieră padurile, în căutare de pradă. Oamenii devin tot mai neliniştiţi.
Atunci când un revoluţionar nemilos îşi propune să răstoarne coroana, el face familia regală prima sa ţintă. Vărsarea de sânge are loc în Palatul Buckingham, şi numai tânăra de şaisprezece ani, Prinţesa Eliza, reuşeşte să scape.
Hotărâtă să-l omoare pe cel care i-a distrus familia, Eliza se alătură deghizată forţelor inamice. Singurul motiv pentru care mai trăieşte este răzbunarea, până când întâlneşte pe cineva care o ajută să-şi amintească cum să spere şi să iubească din nou. 
Acum, ea trebuie sa rişte totul pentru a se asigura că nu a devenit ...Ultima Prinţesă.

 
”Daughter of Smoke and Bone„ (Daughter of Smoke and Bone #1) de Laini Taylor
În jurul lumii, amprente negre apar pe uşi, arse acolo de străini înaripaţi, care s-au strecurat printr-o crăpătură în cer.
Într-un magazin întunecat şi plin de praf, o provizie de dinţi umani a unui diavol creşte periculos de încet.
Şi pe străzile înguste şi încurcate din Praga, o tânără studentă la Arte este pe cale să fie prinsă într-un război brutal nelumesc.
Ea e Karou. Ea îşi umple schiţele cu monştrii care pot sau nu să fie reali; ea este predispusă să dispară în misiuni misterioase; vorbeşte mai multe limbi - nu toate fiind umane; şi părul strălucitor albastru, care chiar aşa îi creşte din rădăcină. Cine este ea? Aceasta este întrebarea care o bântuie, şi la care este pe cale să afle răspunsul.
Când unul din străini – frumosul bântuit Akiva – pune ochii săi de culoarea focului pe ea pe o alee în Marrakech, rezultatul este reprezentat prin sânge şi lumina stelelor, secrete dezvăluite, şi o dragoste înrădăcinată într-un trecut violent. Dar va ajunge Karou să trăiască regretând încercarea de a afla adevărul despre ea?

”The Hedgewitch Queen” (Romances of Arquitaine #1) de Lilith Saintcrow
Vianne di Rocancheil este o doamnă ce aşteaptă la Curtea Arquitaine, unde îşi cercetează cărţile, caută intriga, şi o păstoreşte pe cutezătoarea Princesse prin vâltoarea strălucirii. Curtea este un vals uneori neplăcut, mai ales pentru cei nevigilenţi, dar Vianne calcă cu paşi bine măsuraţi.

Din păcate, dansul s-a schimbat. Trădarea este în mişcare în sălile de catifea aurite. O conspiraţie vrăjitorească este declanşată, cu sânge, moarte, şi un război foarte apropiat. Vianne trebuie să fugă, ducând cu ea Marele Sigiliu al Arquitainei. Acesta este singurul lucru de care conspiratorii au nevoie pentru a conduce, şi nu se vor odihni până când nu-l vor avea. O viaţă de dansuri, intrigi, şi modă nu a pregătit-o pe Vianne pentru asta. Dar nici pentru Tristan d'Arcenne, Căpitanul Gărziilor Regelui şi jucător în cele mai periculoase jocuri pe care conspiraţia le poate concepe. Cu toate acestea, pentru a-şi salva ţara şi pentru a o răzbuna pe Princesse, Vianne va deveni ceea ce trebuie şi va face tot ce este necesar.

O regină nu poate face mai puţin.
 
”What's Left of Me” (The Hybrid Chronicles #1) de Kat Zhang
Eva şi Addie au început la fel ca toţi ceilalţi - două suflete împletite împreună într-un singur trup, luând pe rând controlul mişcărilor pe măsură ce au învăţat cum să meargă, cum să cânte, cum să danseze. Dar pe măsură ce au crescut, la fel s-a întâmplat şi cu şoaptele celor îngrijoraţi. De ce lucrurile nu se aplanează? De ce unul dintre ele nu se stinge? Medicii le fac analize, vecinii îi evită şi părinţii au implorat pentru mai mult timp. În cele din urmă Addie a fost diagnosticată sănătoasă şi Eva a fost declarată dispărută. Dar de fapt, nu era…
În ultimii trei ani, Eva s-a agăţat de resturile vieţii ei. Numai Addie stia că ea încă e acolo, prinsă în interiorul trupului lor. Apoi, într-o zi, ele descoperă că poate exista o modalitate pentru ca Eva să mişte din nou. Riscurile sunt neimaginabile - hibrizii sunt consideraţi o ameninţare pentru societate, astfel încât, dacă sunt capturate, Addie şi Eva vor fi închise închise cu ceilalţi. Şi totuşi ... pentru şansa de a zâmbi, de a face piruete, de a vorbi, Eva va face orice.

P.S. Mulțumesc Miha pentru ajutor! <3

8 comentarii:

  1. Deci toate copertile sunt geniale! Mai ales la primele 2 carti :D
    Ca subiect imi place cel mai mult cartea "Halo" :D E magnifica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac descrierile la toate cartile.
    Cea mai frumoasa coperta pentru mine e cea de la 'Halo' si descrierea cea mai fain,cea de la ultima carte,cu toate ca nu am inteles cum vine treaba.Doua suflete in acelasi corp,ge Gazda,sau cum?;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, nici eu n-am inteles prea bine care e faza cu ultima carte...

    RăspundețiȘtergere
  4. Halo este printre cartile mele preferate :D Abia astept sa primesc volumul 2, Hades <3 Si dupa al treilea >:)
    Mi-ar placea sa citesc The Last Princess si The Hedgewitch queen :D Si celelalte mi se par interesante.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranta as vrea sa citesc "Halo".Descrierea este interesanta,iar coperta este superba.

    RăspundețiȘtergere
  6. am mai auzit de primele 5 ..dar de ultima nu:-?..wow si ce subiect mai are, iar coperta e asa faina:X

    RăspundețiȘtergere
  7. La cartea The moon spell imi place extrem de mult coperta. :X

    RăspundețiȘtergere
  8. au niste coperti superbe carile din strainatate

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!