joi, mai 31, 2012

Lansare - “Contesa Aneke” (Ultima vrăjitoare din Transilvania #1) de Anna Vary

Editura Herg Benet vă invită la lansarea romanului "Ultima vrăjitoare din Transilvania" de Anna Vary, un gothic mistery cu care debutează colecția Cărțile Arven. Evenimentul va avea loc pe data de 2 iunie, sâmbătă, în cadrul Bookfest 2012, la standul Herg Benet, la ora 13.00. 
 "Ultima vrăjitoare din Transilvania" este o trilogie, al cărei prim volum - "Contesa Aneke" este gata de a-și întâlni cititorii!

Alexandra, o adolescentă rebelă, este trimisă de părinți să își petreacă vacanța de vară într-un sat din Transilvania, pentru a fi îndepărtată de o iubire considerată imorală. Odată ajunsă în V., ea este atrasă de poveștile localnicilor legate de o crimă săvârșită în urmă cu mai mult de un veac: contesa Aneke fusese acuzată de incest și vrăjitorie și ucisă în pădure. Alexandra pornește pe urmele contesei, hotărâtă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. Castelul ascunde mistere la fiecare colț… Pe măsură ce fapte și personaje stranii ies la iveală, Alexandra își dă seama că are în comun cu frumoasa vrăjitoare mai mult decât și-ar fi imaginat, inclusiv iubirea ei secretă și interzisă. Va reuși Alexandra să salveze această iubire și în final propria viață, sau va avea soarta tragică a Anekei?

Două lumi distincte se întrepătrund: lumea adolescenților de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje și pierce-uri, și lumea contesei dispărute, cu intrigi de curte și povești uitate.

Un mistery romance în tonuri întunecate despre incest, superstiții, trădări, secrete, legende transmise peste veacuri.
Prolog-ul și primul capitol al romanului pot fi citite aici: http://issuu.com/hergbenet/docs/ultima_vrajitoare_din_transilvania
Precomenzi pentru "Ultima vrăjitoare din Transilvania": http://www.libraria.hergbenet.ro/carti/ultima-vrajitoare-din-transilvania-vol-1-contesa-aneke-anna-vary

Vreau să o citesc! <3 Ador coperta și mi se pare foarte interesant subiectul!

9 comentarii:

  1. Woow!!! Chiar vreau s-o citesc :) Pare interesanta. Un mistery romance :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ce fain arata coperta:)
    imi place subiectul si ador faptul ca actiunea se petrece la noi in tara;
    vad ca autoarea s-a interesat de romania,ca vad ca a pus numele aexandra;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. http://issuu.com/hergbenet/docs/ultima_vrajitoare_din_transilvania/embed Aici puteti citi prologul si primul capitol. Si am mai aflat si ca aceasta carte face parte dintr-o trilogie :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Woow! cat de tare e !abia astept s-o citesc.un mistery romance

    RăspundețiȘtergere
  5. am citit doar prima pagina krisz,fiindca daca o voi cumpara chiar nu vreau sa stric surpriza:)

    RăspundețiȘtergere
  6. suna chiar interesant plina de mistere:>..si fata de pe coperta e chiar creepy:-s..fix cum imi place:))

    RăspundețiȘtergere
  7. o carte perfecta , imi plac cartile cu mistere

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu vreau sa citesc cartea!!
    Apropo, am vazut pe siteul editurii o groaza, repet, o groaza de carti ce par geniale! Imi plac mult descrierile, copertile si deja imi plang sortii ca nu pot cumpara mai multe- totusi, nu ma pot abtine si voi cumpara cate ceva :"> :))

    RăspundețiȘtergere
  9. pare o carte interesanta, cred ca o sa o cumpar :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!