miercuri, mai 30, 2012

”Despărțirea” (Cercul Secret #4) de Aubrey Clark - serie creată de J.L.Smith în curând la CorinTeens!

”Despărțirea” (Cercul Secret #4) de Aubrey Clark - serie creată de J.L.Smith

ŢINE-ŢI DUŞMANII APROAPE...

Pentru prima oară de când s-a mutat în New Salem, Cassie Blake se simte ca o persoană obişnuită. Este fericită alături de iubitul ei, Adam, şi îşi face noi prieteni. Dar viaţa lui Cassie este ieşită din comun, iar a fi deosebit poate fi un adevărat blestem.
Cercul secret este vânat de un duşman necunoscut – şi oricine poate fi următoarea victimă. Între membrii lui iau naştere alianţe, iar relaţiile le sunt puse la încercare. Nimeni nu ştie în cine poate avea încredere sau de cine să se teamă.

O să reuşească oare Cassie să-şi salveze prietenii... şi pe sine însăşi? Sau alegerile ei vor dezbina Cercul pentru totdeauna?

L.J. Smith este o scriitoare americană care trăieşte într-un orăşel din nordul Californiei. Este autoarea a peste douăzeci şi cinci de cărţi, printre care trei trilogii – The Forbidden Game, Dark Visions şi The Secret Circle (apărut şi în limba română sub titlul Cercul Secret, la imprintul editurii Corint Junior – CorinTeens) –, trei serii – The Vampire Diaries, Night World şi The Night of the Solstice – şi numeroase povestiri.
Romanele ei combină mai multe genuri, horror, science-fiction, fantasy şi romance, şi sunt populate de personaje de o frumuseţe neobişnuită – fie că sunt oameni sau fiinţe supranaturale –, majoritatea foarte tinere (sau care par foarte tinere). Conflictul este de obicei între bine şi rău, între lumină şi întuneric, gravitând în jurul unui personaj central ambiguu, care, încercând să seducă eroina principală pentru a o atrage în lumea lui întunecată, sfârşeşte prin a renaşte el însuşi în lumină.
Seria Jurnalele Vampirilor a fost adaptată pentru televiziune, serialul produs de CW având premiera la 10 septembrie 2009.

6 comentarii:

  1. Tare! Ador coperta! Pacat ca nu tot L.J. Smith a scris-o, ci doar a fost inspirata din creatiile ei. Chiar vreau sa mi-o cumpar. Ar arata superb pe langa celelalte.

    RăspundețiȘtergere
  2. e fain ca apare si volumul 4,dar pe de o alta parte nu li se pare ca se lungesc??nici macar nu e scrisa de l.j. smith...nu cred ca o sa mi-o iau,nu-i vad rostul chiar de am si celelalte 3 volume...

    RăspundețiȘtergere
  3. am primele 3 volume- nici nu le-am citit :)) nu stiu dar parca unde vad "L.J.Smith".... deh, cred ca e de la pasa proasta pe care o am cu jurnalele vampirilor ;)))
    Oricum, daca va aparea si aceasta carte cu bravo- o voi achizitiona- de nu, astept pana citesc cele 3 volume :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Arată drăguţ, dar nu cred c-am să mi-o cumpăr. Nu mă simt atrasă de serie.

    Au ajuns datele mele pentru semnul de carte?

    RăspundețiȘtergere
  5. prietena mea are primele trei volume, inca eu nu le-am citit dar cred ca o s-o fac in curand........suna interesant...

    RăspundețiȘtergere
  6. am citit primele 3 vol. de la Bravo..si sunt destul de bune..dar nu prea ma dau in vant dupa serie....apropo coperta imi place foarte mult:X

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!