vineri, aprilie 06, 2012

Your Fanfic Cast (8)

Stephany ne-a trimis un alt cast la ficul "O viață dificilă". Îmi place mult cast-ul și cu siguranță ne va fi mult mai ușor să ne imaginăm personajele. Mulțumim, Stephany.

Descriere: "" O viata dificila " o are in rolul princilal pe Jane Smith , o fata care chiar are o viata dificila la liceu . De-a lungul anilor , fiind obligata sa faca fata umilintelor ce se abateau asupra ei . Dar intr-o zi , Alex ( Alexandra ) , o colega transferata , ii devine prietena , si astfel o ajuta sa nu se mai lase umilita de ceilalti . Dar ce se intampla cand fratele lui Alex , Taylor este mult ravnitul bad boy de care toate fetele sunt indragostite ? Si mai ales cand acesta este iubitul Miei , cea care i-a facut viata imposibila lui Jane in ultimii 5 ani ? Dar cand Jane isi da seama ca ii place pe Taylor , in ciuda faptului ca aparent se urasc reciproc ?
Ei bine .... trebuie sa cititi ca sa aflati ! Asa ca spor la citit !!!!"

4 comentarii:

  1. dragut cast la cativa s-au pastrat numele :))

    RăspundețiȘtergere
  2. mda ... chiar nu stiam ce nume sa mai inventez , asa ca m-am gandit ca va veti indragosti mai usor de personaje daca sunteti familiarizati cu ele :D

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place castul, si chiar e mult mai usor sa ne familiarizam cu personajele cand au nume si figuri asa de cunoscute :->

    RăspundețiȘtergere
  4. :D pAi la asta m-am gandit si eu :) Dar oricum , eu va multumesc pentru ca prin intermediul vostru imi promovez dazdaganiile pe care eu le numesc ficuri :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!