vineri, aprilie 06, 2012

The rest is still unwritten (26)

Oanaaa. a trimis citate din "Love without barriers" de Peach 29. Ne bucurăm să primim cât mai multe citate din multe povești scrise de voi. Cu siguranță sunteți stimulați când vedeți că aveți cititori care apreciază munca voastră.

“Niciodata nu-mi placuse maroul prea mult, dar anul trecut , dintr-un impuls ciudat si din dorinta de singuratate si intimidate, am descoperit frumusetea acestei camere, pe care eu acum o iubeam la nebunie.”

“M-am dezbracat cu gandul de a ma schimba in ceva comod, dar racoarea binevenita a camerei, moleseala care era prezenta in aer si care ma cuprinsese, dar mai ales patul care, deodata, parca-mi facea cu ochiul, m-au convins, astfel incat, incuindu-mi camera (fratimio adora sa intre peste mine cand dormeam, mai ales pentru ca eu odata ce eram trezita, oricat de obosita eram, nu mai puteam adormi) si nemaitinand cont ca eram doar intr-o pereche de boxeri (pana la urma e camera mea, nu? ), m-am intins pe pat, in asteptarea acelui dulce somn de care-mi zisese tataie.”

“Am ochii de culoarea verde intens, dar vara sau cand sunt furioasa capata o culoare minunata de verde pe care nu o prea pot descrie , dar voi incerca. E undeva intre verde mediu si verde deschis, cu usoare nuante de albastru la margine si sunt foarte luminosi. 
Am parul saten mediu, dar numai Dumnezeu stie cate reflexii am, totusi cele mai evidente fiind cele de roscat si un fel de blond spre caramel.”

“Obosita, sfarsita, dar foarte furioasa pe mine, m-am ridicat si am aruncat absolut tot ce era pe noptiere sau pe masa, jos, nepasandu-mi de cioburile pe care calcam si care-mi raneau picioarele desculte si bratele goale.”

“Azi noapte a fost cea mai grea noapte din viata mea. In acesti aproape 6 ani de cand ieseam cu fetele si aproape 3 de cand le cunoscusem trupul si placerile pe care acesta le aducea, nu mai simtisem asemenea dorinta fata de cineva. Ma indragostisem.”

“M-am ridicat din pat si, inconstient, m-am asezat in dreptul ferestrei.
- Singura? am zis eu revoltat. Nu! Nu se poate! O s-o convingem sa doarma la Cris.
Se pare ca ceva din tonul sau atitudinea mea il facu mai atent pe Erich.
- Bro, iti place de ea? intreba el deodata serios.
- Da, frate, si o doresc al naibii de mult.”

“- Te doresc, i-am soptit eu infierbantata si stiind ca aveam disperata nevoie de eliberare. Dar de data asta nu m-a ascultat din prima, astfel incat a continuat sa ma excite, pana cand a simtit si el ca nu mai puteam, si a intrat dur si puternic in mine. Am gemut, pe jumatate de durere si pe jumatate de placere, si strigandu-i numele, dar doar cat sa auda el, m-am lasat purtata de pasiune.”

“- Suntem incantati ca vreti sa va alaturati colectivului nostru. Verisoara dumneavoastra a adus un dosar despre dumneasvoastra, bineinteles, neoficial, adauga el, in care erau descrise activitatile pe care le faceti in timpul liber, deasemenea si ce eleva buna sunteti si mai multe proiecte pe care am inteles ca le-ati facut dumneavoastra. Am fost sincer impresionat sa vad cat de bine stiti engleza, si incantat vazand ca liceul nostru are ceea ca va trebuie pentru a va dezvolta atat pe plan artistic cat si pe plan intelectual.”

4 comentarii:

  1. imi plac citatele, la fel ca de fiecare data oanaaa alege cele mai interesante citate

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Superbe citatele . Mi-a placut la nebunie ultimul :)) Are nevoie de tot ce e mai bun pt a se dezvolta pe plan intelectual :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte amuzante citatele :)) Imi place felul in care scrie Peach. o sa citesc si eu povestea :D

    RăspundețiȘtergere
  4. De fiecare data cand vedeam titlul ficului la continuari , devenise asa de familiar , incat aveam impresia ca eu chiar il urmaresc :D Ce ti-ar fi soarta !

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!