luni, aprilie 02, 2012

The rest is still unwritten (25)

Stephany ne-a trimis citate din "This gay is my boyfriend" și este scris de lasateinvoiadragostei. Lui Stephany îi place tare mult fic-ul și pot spune că ador titlul. De ce? Pentru că știu cum e să ai un prieten bun (doar prieten:)) ) ca gay:D. Mulțumim mult pentru citate:).

"-Sunt gay !
-Esti ce ?
-Gay .
-Ce e ala ?
-Ai vrut dovezi ! Gay inseamna ca nu iti place fetele si iti plac barbatii .
-Dar daca eu sunt fata si imi plac fetele sunt si eu gay ?
-Tu chiar nu stii ce inseamna asta ?
-Nu … "

"-Dupa cum te cunosc eu in materie de fete ….
Edward devenii usor agitat si a lasat glumele de-o parte si ii raspunde serios lui Kellan.
-I-am spus ca sunt gay !
-Cum le cuceresti tu pe … ceeeeeeeeee?!?!!!!?!?!?!?!?!?!??!?!?Gay ?!??!?!?!?!
-Da …-ii raspunse oftand ."

"-Ce sa fac m-am indragostit de un baiat !-Edward se apropia de Kellan ,iar Kellan il privea ca pe o stafie.Edward il managie pe Kellan pe obraz .
-Par blond si musculos, bodygardul unuei printese ,ochii blanzi ca de milusel si inima de coplias.
Kellan la impins pe Edward dezgustat in pat .
Acesta a inceput sa rada zvarcolindu-se in patul meu . "

"Buna ziua !-spuse o voce foarte cunoscuta .
Cand am intors privirea ….wow Sufletul!!!!Edward Mansen intr-o salopeta albastra si un zambet orbitor.Eram fericita ca il vad ,ca a venit aici !Din cauza socului ,m-am ridicat in picioare ,am scapat sucul pe jos ,si saracu Jacob …ei bine am scuipat tot scului din gura in fata lui.
-Edw…..-aveam ochii cat cepele si un zambet urias .El insa imi facu semn sa tac .
-Ce s-a inatampalt ?-intreba mama .
-Ochii mei !-se vaita Jacob si pleca la baie ca sa se spele pe fata .Cred ca il usturau ochii de la sucul de portocale ."

"-Alo?
M-am sprijinit in cot ca sa pot sa il privesc .
-Da da e cu mine ……Nu iti face griji mami totul este in regula !
-Mami ?Edward cu cine vorbesti ?
-Kellan .
-Oh …
-Da nu ai auzit-o ?E langa mine ….Vrei sa vorbesti cu ea?Stai sa ma gandesc ..nu …..Cum de ce nu ?Stai sa iti reinprospatez memoria .Nici tu nu m-ai lasat sa vorbesc cu Bella cand am sunat-o …..Nu nu uit .Eu niciodata nu uit…..Au aflat parintii ?…..O pai exista o problema ….nu prea stiu pe unde suntem .Suntem deasupra unui oras luminos …….Si ne uitam la setele ……Da lanuri de grau si pajisti …….Te asteptam ca eu oricum nu stiu cum sa ajung acasa cu ea ….Hai ca daca nu ne gasesti nici tu dormim sub cerul instelat pana maaine si facem autostop fiindca cred ca am ramas si fara benzina ……Poti sa tipi mai incet?……Nu promit nimic !…..Nu dati vina pe ea voi nu ati fost destul de buni ca sa o paziti .Unde ti-a fost ochii cand ea a plecat de la masa ?La Rose !…De unde stiu ?De unde stiu !Stiu si gata !…….Am fost sa vedem un film . …. De groaza dar Bella a adormit . …. Pai sa ii fie frica cum iti este tie cand vezi sange ?La cat de plictisitor i s-a parut a adormit la el ."


" Ciudat !Foarte ciudat !Cea mai ciudata zii de cand Bella este prietena mea .In timpul dansului aveam o stare pe care nu o pot definii prin cuvinte .Inima imi batea exagerat de tare si o simteam cum imi iese din piep . Ma si imbujorasem in obraji .Eu ditamai barbatul ma imbujorasem .
“Nu degeaba esti gay !” "

"-Bella ,in cazul in care nu ai obesrvat eu sunt bine venit peste tot .
-Mi-am dat seama .Cum ai reusit sa intri ca asistent la salonul lui Tyler de frumusete ?
-Ei bine ,am un farmec irezistibil ,nu crezi ?
Eu mi-am dat capul pe spate si am inceput sa rad .
-Da sa stii !Serios acum!Cum ai reusit?
-Tocmai ti-am spus ,am un farmec irezistibil !Tipul era gay si nu m-a putut refuza .
-Ca si tine.
-Ca si mine cum ?
-Gay ?!
-A da ..da gay …ca si mine ….
-Incepuse sa se dea la Kellan "

"Edward hai iesi repede de acolo !Au plecat !
Saracu in timp ce incerca sa iasa s-a lovit la cap ,cam tare.In cele din urma a iesit de sub pat frecandu-se la cap .Patise ceva ?Fiindca se uita ca un tampit la mine fara sa reactioneze in vreun fel .
-Edward ce stai si te uiti ,iesi de aici pana nu vine mama .
-Eu ?
-Da tu !
-Ok dar lasa-ma mai intai sa iti spun ca arati minunat !
-Da stiu !Acum pleaca ! "

"Am mers repede in camera mea sa imi refac machiajul .Tocmai cand m-am pus in fata oglinzii si cu rujul la buze cineva a intrat in camera mea facand-ma sa imi trasez o linie cu rujul pe obraz cand am intors fata sa vad cine era .
-Ce faci ?-Edward intrase la mine in camera ,-Ai o dunga rosie de ruj pe fata.-observa el.
-Da am ….chelner?
-Jacob avea nevoie de mai multi oameni care sa serveasca si m-a ales si pe mine ."

"Tu nu ai facut asta !-am spus in timp ce imi adunam floricelele din par ,dar el a inceput sa rada tinadu-se de burta .Am minjit ochii spre el si am apucat o perna pe care a primit-o driect in fetisoara lui scumpa .

-Hmmm..-facu el inainte sa imi dea si el o perna in fata care imi luase respiratia.
Am continuat sa ne batem cu perne fara mila ,pana cand din saracele perne zbuaru fulgii.
La un moment dat se auzi un ciocanit in usa caruia nu i-am dat atentie ,ci am continuat lupta .I-am dat o perna lui Edward in fata de l-am dat jos pe podea ,tocmai atunci usa se deschise .
-Mai mai mai !Ce faceti voi aici ?Adica Edward ce cauti la Izabella in camera? "

"-Izabella !-se ferii mama fiindca am facut-o si pe ea de supa putin .
-Scuze ,scuze!-am mai aruncat o privire catre Edward care avea capul infundat in flori ca sa nu rada.-Hey sa stii ca nu este asa de amuzat!
-Izabella ,stim cu totii ca nu este asa de amuzant ,nimic din toate astea nu sunt amuzante!-imi raspunse mama in locul lui Edward nervoasa stergandu-si rochia .
-O da !Scuze ,nu am vrut ,serios.
-Unde iti era capul ?Esti chiar asa de nerabadatoare sa mergi la balul ala ?
-Da….. "

"L-am privit din nou pe Edward care facea tot felul de scheme cu florile alea doar ca sa ma enerveze cred dar mai degraba ma facea sa rand.Incercam sa nu ma mai uit la el dar era ca un magnet pentru privirea mea.Am luat paharul cu apa ca sa beau ,dar si asta a fost o greseala fiindca nu mi-am mai putut controla rasul cand l-am vazut cu un trandafir rosu dupa ureche si am scuipat tot in fata lui Jacob ..din nou in aceiasi zi. "

"-Booo!
-Aaaaaaa!!!
Eram asa de atenta si atat de atat de atat de atenta ,incat Edward mi-a tipat in urechi si ma speriat !
-Nu mai face asta !M-ai speriat de moarte !-respiratia mea era intretaiata ,iar pieptul imi urca si cobora .El a inceput sa rada de mine ,iar eu revoltata am aruncat cu floricele in el.
El s-a oprit imediat din ras si devenii serios ,a luat si el floricele si mi le-a aruncat in fata. O asta est inceputul unui razboi.Eu am luat un pumn de floricele si i le-am aruncat in fata ,iar acesta nu s-a multumit sa imi dea cu cu cateva cum i-am dat eu ,el mi-a pus toate floricelele lui in cap. "

5 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!