miercuri, aprilie 04, 2012

Random Thought..

Ce mai faceţi ? Iau o scurtă pauză de la învăţat, şi îmi cer scuze că nu pot fi mai activă pe blog, dar până nu scap de cele două parţiale de mâine nu am ce face. Însă am citit recent "Prinţul Mecanic" - extraordinară carte, pur şi simplu am stat ca în transă cât am avut-o în mâini, curioasă să văd prin ce aventuri mai trec personajele mele preferate, cum va evolua triunghiul amoros Jem - Tessa - Will şi ce pericole îi mai pândesc. Am citit şi "Elixirul Vieţii" şi vă mărturisesc că e g-e-n-i-a-l-ă cartea !! Serios, dacă o aveţi, citiţi-o imediat ca să putem discuta împreună despre ea. Sincer, ştiam să o să-mi placă, deoarece Alchimia mi se pare un subiect inedit, dar nu că o să devin obsedată de ea! Chiar e ..wow. În curând voi posta şi recenzii la aceste două cărţi. 
Voi ce aţi mai citit ?

Din cauza lipsei mele de timp, nu am mai reuşit să fac diverse pentru campania "Eternal Starling", dar voi face în curând.
Blacky a făcut recenzia cărţii AICI, deci vă invit să o citiţi, ca să vedeţi şi alte opinii despre "Eternal Starling".
Rose a promis că încearcă să traducă primul capitol al cărţii, ceea ce ar fi minunat!
Ciudatu' a postat mai demult, înainte de a porni campania, un interviu cu Angela Corbett AICI  (vă sfătuiesc să îl citiţi, e foarte interesant), şi tot el a organizat AICI un concurs în care oferă cărţi e-book, printre care e şi "Eternal Starling", deci vă invit să vă înscrieţi dacă doriţi cartea în acest format. 
Şi noi vom organiza un Giveaway în care voi oferi tot felul de "Eternal Starling" stuff.. foarte drăguţe, dar aştept întâi să le primesc ca să pot să le fac poze, să stabilesc premiile şi apoi dau startul.
Ştiu că mai mulţi bloggeri au postat sau au promis că se alătură campaniei, şi o vor susţine, dar nu am încă o listă completă a voastră. Vă rog mult să lăsaţi aici un comentariu cu link-ul unde aţi postat despre campanie sau carte, ca să pot face o postare cu toţi.

Închei cu o fan imagine făcută de mine, este un moment în care Evie are prima "viziune" sau "amintire" puteţi să îi spuneţi cum vreţi, din trecut, atunci când îl atinge pe Alex (daţi click pe ea ca să o vedeţi mare):

VĂ MULŢUMIM DIN SUFLET TUTUROR CARE CREDEŢI ÎN "ETERNAL STARLING" ŞI AŢI PROPUS CARTEA LA LEDA! SUNTEŢI MINUNAŢI ŞI SUNTEM ONORATE SĂ AVEM AŞA CITITORI CA VOI!

14 comentarii:

  1. :x. Vreau si eu codul cu bannerul campaniei :o3.
    Si daca Rose traduce primul capitol,il traduc si eu pe al doilea! :*
    Plus,o sa fac o postare despre carte imediat ce primesc codurile :x.
    Mi se pare foarte tare si chiar imi doresc sa o citesc!


    Emy.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie sa-ti ceri scuze ca nu esti activa,dar toata lumea are de invatat:|
    Despre Printul Mecanic,ce sa-ti mai zic?E una dintre cartile mele preferate...de abia astept sa faci recenzie si sa pui citatele scoase de mine:)
    Elixirul vietii nu o am,dar am inceput s-o citesc in Carturesti-data viitoare sigur o iau!:)
    Despre campanie nu mai zic...la cat de mult te-ai straduit,ar trebui ca sa vina Angela personal aici sa o publice:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am tot tras de timp, ca sa zic asa, si am evitat sa postez citatele, ca sa le pun in aceeasi zi in care postez si recenzia. Sper sa nu te superi pe mine :( pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi pare rău că n-am postat încă traducerea, dar am fost plecată într-o scurtă vacanţă, fără net. Încerc să postez zilele astea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar prinde bine o lista cu cei care sunt alaturati campaniei

    http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/2012/04/eternal-starling-emblem-of-eternity-de.html

    RăspundețiȘtergere
  6. http://altfel-de-carti.blogspot.com/2012/03/campanie-de-publicare-trilogiei-emblem.html

    RăspundețiȘtergere
  7. http://i-am-wide-awake.blogspot.com/2012/04/campanie-pentru-publicarea-trilogiei.html

    RăspundețiȘtergere
  8. E foarte interesant ce faceti ! Cata putere poat avea cativa oameni cu pasiuni comune . Eo , insa , doar am pus banner-ul pe blogul meu , insa voi face si o postare cu aceasta !

    RăspundețiȘtergere
  9. am postat pe blogul meu, si bannerul si postul :D
    http://picaturidecerneala.wordpress.com/2012/03/26/eternal-starling/

    Noi suntem onorati ca va implicati atat de tare, Eternal Starling e o carte buna si consider ca e necesar sa apara la noi!! Superba poza, ca toate de altfel!

    RăspundețiȘtergere
  10. Stii , eu una va admir foarte mult ! Mai ales pt faptul ca ati facut acest blog , si ca va dedicati acestuia , desi aveti poate probleme sau lucruri mult mai importante .
    Deci ... jos palaria pt voi , fetelor . Si ... Krisz , mult succes la partiale !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. frumoasa carte intr-adevar... si... felicitari pentru bolg, pentru initiativa voastra!

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu am sris descrierea cartii pe blogul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  13. La cat ne-am implicat in aducerea cartii in Romania, cu siguranta o sa fie o "febra" Eternal Starling aici :)) Sper din tot sufletul sa apara cat mai repede!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!