sâmbătă, aprilie 21, 2012

"Eternal Starling" Swag Giveaway !

Ştiu că nu am mai postat cine ştie ce legat de campanie, dar sincer nu prea mai ştiu ce să fac în plus. S-au oferit deja Rose şi Emy să traducă Prologul şi primul capitol (apropo fetelor, dacă aveţi nevoie de ajutor ca să terminaţi mai repede vă rog să apelaţi cu încredere la mine :D, sau dacă au intervenit schimbări şi vreuna dintre voi nu mai poate traduce). Am început să mai selectez nişte citate şi Veronica s-a oferit deja să mă ajute cu traducerea lor (mulţumesc frumos), şi o să mai fac nişte Fan Images. Altceva..nu ştiu sincer ce să mai fac. Mai aştept sugestii.
Vă mulţumesc din suflet încă o dată celor care s-au implicat în campanie, şi o să pun în curând o postare cu toţi, şi cu linkuri către postările voastre despre campanie.

V-am pregătit un Giveaway cu "Eternal Starling" Swag care sunt sigură că o să vă atragă datorită premiilor super. Angela Corbett a fost foarte drăguţă, ca de obicei, şi mi-a trimis semne de carte, tatuaje, tot felul de stickers, imagini, toate semnate, şi magneţi cu cartea. 
Premiile:
Vor fi 5 câştigători:
E posibil să mai primiţi câţiva dintre voi câte un semn de carte, dar trebuie să văd întâi câte semne de carte mi-au mai rămas când mă întorc la facultate. O parte dintre voi aţi mai primit câte un semn şi cu cărţile câştigate până acum. 

Nu o să pun ca una dintre opţiuni să lăsaţi la Leda comentarii gen "Vrem cartea X în România" pentru că nu mi se pare normal, şi poate unii vor lăsa comentarii doar ca să se poată înscrie la concurs şi nici nu vor avea habar ce carte e sau despre ce e vorba. Dar cei care aţi citit recenzia, citatele sau descrierea, ŞI v-a atras atenţia, puteţi întreba ce se mai aude despre această trilogie la una din postările de pe blogul Leda, dar doar dacă chiar vă doriţi cu adevărat să apară şi la noi.

a Rafflecopter giveaway Vă doresc mult succes tuturor, sper să vă înscrieţi cât mai mulţi pentru că sunt premii foarte drăguţe, şi să mă susţineţi în continuare cu campania de a aduce această trilogie minunată şi la noi în ţară !

THANK YOU FROM ALL MY HEART ANG FOR SENDING ME AMAZING SWAG FOR MY READERS! I AM SURE THE WINNERS WILL ENJOY THEM AND WILL BE VERY HAPPY TO HAVE THEM!

31 de comentarii:

  1. Un giveaway super!:)
    Vreau sa ajunga trilogia la noi,in primul rand pentru cata campanie ai facut krisz;oricum,pe mine m-ai convins;in al doilea rand ador subiectul cartii,e ceva ce nu am mai citit pana acum;
    Din ce am citit pana acum despre ea as putea spune ca imi plac personajele...si de abia astept sa le cunosc si mai bine;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. fetelor,din greseala am apasat 'do it!' la 'lasati un com la postarea de pe blogul angelei..' fara sa scriu nimic i spatiul alb...dar am lasat comentariu in engleza pe blogul ei;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim de concurs voi participa putin mai incolo :D

    RăspundețiȘtergere
  4. În legătură cu traducerea, am tradus prologul până acum. Şi îmi pare rău că n-am putut face mai mult, dar am avut multă treabă în ultima vreme. :( Să văd ce mai pot face săptămâna asta.
    Oricum, mulţumim mult pentru giveaway :)

    Londra, Anglia
    Am lăsat frica să mă conducă şi am fugit. N-am îndrăznit să mă uit în spatele meu, căci sunt prea speriată de cine ar putea să mă urmărească. Luminile au licărit când am trecut pe lângă ele, un singur gând bătându-mă la cap: el m-a lăsat să plec. Frica şi furia au năvălit în pieptul meu. Poate că a fost iubire, poate că a fost vinovăţie, dar el mi-a spus că trebuie să plec. N-am putut sta, ştiind din ce el făcea parte, dar în ciuda tuturor lucrurilor, n-aş putea nega că încă îl iubesc. Durerea a început să se diminueze şi deşi n-aş putea să mi-l amintesc, legătura noastră va exista întotdeauna .Am sprintat pe străzile de pietre inegale iar rochia mi se sfâşia între picioare, îngreunându-mi călătoria cu fiecare pas. Aleile cele înguste erau calde şi aglomerate. Am împins bărbaţii şi femeile departe din calea mea şi speram că ei nu-l cunoşteau pe cel de care fugeam. Respingeam iluzia vieţii. Şi am clipit, iar lacrimile mi-au înceţoşat viziunea. Am mers către singurul loc despre care ştiam că e sigur. Am deschis uşa şi am întrat în casă; camera era iluminată de o lumânare. Uşa s-a închis în spatele meu cu un zgomot iar încuietoarea a căzut. M-am prăbuşit pe podea. Asta a fost. S-a terminat. Nu mai puteam fugi. Cineva a îngenuncheat lângă mine şi mi-a luat mâna. Corpul meu a reacţionat la atingere. M-am uitat în sus şi, atunci, am făcut alegerea corectă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos giveawy-ul!!
    Sunteti sunt blog super!!

    RăspundețiȘtergere
  6. As dori triologia pentru ca eu cred ca este frumoasa si munciti mult pentru a aparea si la noi. Eu sper sa apara in curand.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh, ce-as vrea un magnet sa il adaug la colectia mea de [pe frigider :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am incredere in preferintele tale in materie de carti, Krisz! Tocmai am citit Naluca si Naucul, la recomandarea ta, si o ador, asa ca daca tu zici ca aceasta carte merita, eu ma incred in tine si vreau sa apara si in Romania,

    RăspundețiȘtergere
  9. hmm nu prea m-am prins de ce e vb :)) dar in fine.Stiu cartea i-am citit recenzia si chiar e interesanta :))

    RăspundețiȘtergere
  10. desi pachetele sunt super tari :))

    RăspundețiȘtergere
  11. In legatura cu ce nu te-ai prins DeDe?

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca tot :)))) Oricum nu trebuie sa-ti bati capul cu mn Krisz,sunt total paralela :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu rusine trebuie sa recunosc , ca la inceput nu am fost prea entuziasmata de aceasta carte . Insa aveam o scuza : Nu stiam mai nimik despre ea , in afara de cateva poze si cateva citate . Insa cand am citit prologul si primul capitol ( din postarile de mai sus ) mi-am schimbat radical parerea . cartea este foarte buna , si cu siguranta mi-as dori sa o citesc .
    Eu una sunt PENTRU aducerea ei in romania ! :D
    Mult succes in continuare , si sunt SIGURA ca o vom primi pana la urma :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte dragut fetelor! Desi am aflat despre carte de mult timp (de la voi):)), inca nu am citit-o. Mi-ar placea mult sa apara si la noi, iar Giveaway-ul este super!

    RăspundețiȘtergere
  15. Stai linistita Steph nu esti singura ce spera la carte. La cum s-a adunat aici roiul sunt sigura ca va avea succes si aici :D

    RăspundețiȘtergere
  16. eu imi doresc aceasta carte in romania pentru ca ideia imi place enorm ;) si primul capitol a fost wow :O

    RăspundețiȘtergere
  17. eu vreau pentru ca m-ati facut curioasa sustinand-o atat de mult plus ca Angela mi se pare cool :)

    RăspundețiȘtergere
  18. M-am inscris si eu . Poate da Domnul si castig si eu , ca nu am mai castigat ceva de luni !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. " Roiul " e de acord cu tine @ DEDE ! :D Cred ca toti care au citit macar ceva citate si primul capitol ( nu mai zic de proolog ) sunt de acord ca aceasta carte merita citita si merita sa ajunga si la noi :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Din prologul tradus de Rose si primul capitol tradus de mine,am decis ca trebuie sa citesc cartea asta!Imi place mult stilul de scris al autoarei si mai ales povestea in sine:).

    RăspundețiȘtergere
  21. Hi Everyone!

    Thank you for entering the giveaway, and for all the wonderful things you've said about Eternal Starling! Thank you SO much to Emy and Rose for translating the prologue and first chapter! It's so exciting to see it in Romanian! Thank you again to Krisz for starting this campaign and letting people in Romania know about Eternal Starling! I really appreciate everyone's support of the campaign! Hugs to you all!

    Ang :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Sper sa apara si la noi ... foarte multe au muncit pentru sponsorizare si se vede tot mai multe persoane stiu de aceasta carte pe zi ce trece!

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Succes tuturor! Super concursul :D

    RăspundețiȘtergere
  25. Sper ca pana la urma sa apara si la noi in tara cartea, deoarece am citit recenzia voastra si pare a fi o carte foarte interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  26. Monika, cartea va aparea la noi. am facut recent postare in care am anuntat asta.

    RăspundețiȘtergere
  27. Felicitari pentru acest giveaway si pentru sustinerea cartii si a autoarei acesteia ! Sper sa fie pe masura recenziilor favorabile pe care le-am citit.

    RăspundețiȘtergere
  28. Felicitari pentru campania de sustinere a acestei carti, cat si pentru initierea acestui concurs !

    RăspundețiȘtergere
  29. imi doream cartea si uite ca voi ati reusit sa o aduceti

    RăspundețiȘtergere
  30. Aceasta carte este un succes la vazari in afara tarii si cred casi la noi va atrage multi cititori. Autoarea are clasa si te atrage prin cuvintele sale transformate in minunate carti !

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!