duminică, aprilie 22, 2012

"Cartea Călătoare" - Campanie de promovare a lecturii iniţiată de Grupul Editorial ALL.

Editura ALL ne-a obişnuit deja cu cele mai inventive şi frumoase campanii, nu ? Tocmai a dat startul unei noi campanii, "Cartea Călătoare", şi trebuia să aflaţi şi voi despre ea. Vă las mai jos informaţiile preluate de AICI.

Săptămâna viitoare, pe 23 aprilie, este Ziua Internaţională a Cărţii. O sărbătorim printr-o nouă campanie, Cartea călătoare, ce încurajează lectura şi cultivarea interesului pentru cărţi.
Cei care vor da startul campaniei Cartea călătoare sunt 50 de bloggeri din grupul vALLuntar. Am pus la dispoziţia lor cărţi la alegere de pe www.all.ro. Fiecare blogger implicat în campanie va trebui să citească şi să dea mai departe cartea primită. La rândul lui, cel care primeşte cartea o citeşte şi o dă apoi mai departe. Fiecare cititor trebuie să intre pe pagina deFacebook.com/Editura.All sau pe Twitter, folosind hashtagul #carteacalatoare, şi să ne spună titlul cărţii şi unde se află ea (oraşul).

“De fiecare dată când citim, intrăm într-o călătorie fantastică, o aventură în lumea cărţii. Ne-am gândit să le oferim cărţilor o aventură în lumea oamenilor, să le trimitem pe ele într-o călătorie minunată, în care vor întâlni pasionaţi de lectură. Va fi o călătorie vie pentru cărţile noastre călătoare. Păcat că ele, cărţile, nu pot spune decât povestea scrisă cu litere de cerneală pe paginile lor, pentru că, dacă ar putea spune şi povestea locurilor pe care le vor vedea, ar fi una magnifică. Drum bun, cărţilor noastre călătoare!”, a declarat Mario Demezzo, Vicepreşedinte Grupul Editorial ALL.
La final, va fi realizat traseul fiecărei cărţi din campania Cartea călătoare. Perioada de desfăşurare a campaniei este 23 aprilie 2012 – 23 aprilie 2013.
Cărţile ce fac parte din campania Cartea călătoare pot fi recunoscute uşor, prin eticheta explicativă lipită pe coperta întâi. Urmăreşte cărţile călătoare şi în oraşul tău! Spor la citit!
P.S.: Ideea campaniei a venit în urma unei cafele băute cu prietena noastră din online Roxana Precu. Mulţumim, Roxana!

16 comentarii:

  1. wow,ce campanie faina!
    sper sa ajunga si la mine o carte calaltoare;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. super campanie, cum aflam unde sunt cartile? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar ca nu stiu de ce, cred ca unele carti se vor degraba considerabil cand vor trece din mana in mana

    RăspundețiȘtergere
  4. Campania este foarte interesanta, cei de la All auavut o idee super.

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm stau si ma gandesc la o carte calatoare,ceva de genul sunt manualele din scoli ,are dreptate Ramona,se vor degrada in timp,pacat ca nu toti oamenii de pe planeta sunt iubitori de carti :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Adica nu cred ca acea carte va ajunge inapoi impecabile(acum e logic nicio carte nu arat noua dupa ce ai terminato de citit asta o stie oricine) dar presupun ca va arata mai rau decat dupa o simpla citire :

    RăspundețiȘtergere
  7. desi trebuie sa recunosc este asa o idee originala e chiar ceva nou pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumos :) eh ma bucur ca aceasta campanie chiar are loc :)) Poate am si eu norocul si prind una :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ramona, o carte nu mai e buna daca nu arata impecabil? :-<
    Chiar daca se vor indoi unele pagini, nu e ca si cum s-ar pierde cuvintele din pagini- cartea va fi la fel de exceptionala chiar si dupa 100 de cititori. Plus ca, nu cred ca daca ai norocul de a primi o astfel de carte, o vei da oricui.
    Campania mi se pare incredibila, la fel ca cealalta, si cu siguranta va avea efectul mult dorit. Ma bucur mult ca in Romania se poate asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cine vrea Pădurea Rătăciților? :>

    RăspundețiȘtergere
  11. adriana108, adica nu vb in locul ramonei,dar sincer nu cred ca se referea ca nu mai e buna,pe cat faptul ca nu mai este la fel:)) Adica sunt sigura ca iubitori de carti dau cartile mai departe la alti iubitori ai cartilor dar asta nu impiedica pe nimeni sa rupa foile din carte,sunt persoane de acest tip cum cred ca se si stie :D

    RăspundețiȘtergere
  12. @adriana eu ma gandeam la foi rupte, chestii varsate pe pagini, si in oricare din variantele de mai sus se cam pierd cuvintele.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat de tare ! Adica e chiar foarte interesanta si foarte originala ideea !

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma intreb oare daca este posibil ca o persoana sa primeasca de mai multe ori aceeasi carte !

    RăspundețiȘtergere
  15. Poate ajunge si pe la mine vreo carte calatoare :D Sa stau cu ochii pe maill-uri :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!