vineri, martie 02, 2012

Târgul de carte Librex, alături de Editura Nemira

Editura Nemira vă aşteaptă la târgurile de carte din Craiova şi Iaşi
Editura Nemira îşi aşteaptă cititorii, în perioada 29 februarie – 4 martie, la Craiova şi Iaşi, la primele târguri de carte ale acestui an: cea de-a XI-a ediţie a Târgului de Carte GAUDEAMUS Craiova, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”, şi Târgul Internaţional de Carte LIBREX Iaşi, ediţia a XX-a, la Sala Polivalentă.

Cele mai noi apariţii editoriale şi cele mai atractive oferte sunt prezentate vizitatorilor târgurilor de la Craiova şi Iaşi. Iubitorii de carte vor găsi, în standurile Editurii Nemira, romanul câştigător al premiului Man Booker 2011, Sentimentul unui sfârşit de Julian Barnes, ultimele apariţii din seria Opere alese. Rodica Ojog-Braşoveanu (Stilet cu şampanie, Apel din necunoscut, Omul de la capătul firului), Navele Pământului, al treilea volum al seriei lui Orson Scott Card Întoarcerea acasă, precum şi cunoscutul volum semnat de Philip K. Dick, Timpul dezarticulat.

Reducerea generală de la cele două târguri este de 25%/titlu, dar vizitatorii pot opta şi pentru oferta 2+1 cadou (cartea cadou este cea cu preţul cel mai mic din cele trei alese). Pentru cei care au un buget mai mic la aceste târguri există şi o selecţie de cărţi la 5 şi 10 lei

BannerFans.com
Înfiinţată în 1991, EdituraNemira este una dintre primele edituri particulare din România, care şi-a păstrat renumele în industria cărţii prin rafinament şi prin valoarea autorilor publicaţi. Colecţiile editurii sunt bine cunoscute: Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Glossy Books, Babel, Biblioteca de psihologie, Porta Magica, Nemira Junior, Totem, Biblioteca de politică, Biblioteca de istorie etc.

5 comentarii:

 1. Dragut ca incearca sa se impuna si in provincie, varamea ( sta pe langa Craiova) sper ca se va bucura :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Vreau si eu la targ :((( Poate ajung pe la Craiova :-?? nu se stie de unde sare iepurele :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Gheorghiev Alexandra2 martie 2012, 23:06

  off,decand am zis ca vreau si eu sa ajung,sper sa pot sambata.

  RăspundețiȘtergere
 4. mda...de abia astept sa am o masina sa pot merge si eu cand vreau la iasi,care-i asa de aproape de mine..:))

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!