marți, martie 06, 2012

”Perfect Chemistry”de Simone Elkeles - în curând la Leda!


Ati ghicit? Este vorba despre cartea ”Perfect Chemistry”de Simone Elkeles !

"Perfect Chemistry" este prima carte dintr-o serie cu acelaşi nume, scrisă de Simone Elkeles. Cărţile ei sunt foarte apreciate şi au mulţi fani, datorită stilului ei de a scrie, şi pentru că poveştile se pliază cu viaţa reală.
La liceul Fairfield Nigh School, de la periferia oraşului Chicago, toată lumea ştie că amestecul locuitorilor din sud cu cei din nord poate fi exploziv. Deci atunci când Brittany Ellis şi Alejandro “Alex” Fuentes sunt forţaţi să fie parteneri de laborator la chimie, acest experiment uman duce la revelaţii neaşteptate - că reputaţia impecabilă a lui Brittany e o acoperire pentru viaţa plină de probleme de acasă, că Alex, bad boy-ul în persoană, ţine ascunsă dorinţa de a rupe legăturile cu banda, şi că atunci când sunt împreună, viaţa cumva are mai mult sens.
Niciunul dintre ei nu este pregătit pentru cea mai suprinzătoare reacţie chimică din toate - dragostea. Vor putea ei trece de stereotipurile şi concepţiile greşite care îi ameninţă să îi ţină departe unul de altul?

Rupând stereotipurile şi aşteptările care ameninţă să îi ţină pe Brittany şi Alex despărţiţi, “Perfect Chemistry” duce cititorii către ambele direcţii într-o pasională poveste de iubire despre privitul în interiorul suprafeţei. 
În primul volum, deci, vom face cunoștință cu Alex Fuentes :
Și Brittany Ellis:
Abia aștept să apară cartea asta !! Nici nu aveți idee de când o aștept!

7 comentarii:

  1. Ce frumosi sunt actorii :x abia astept seria, pare foarte promitatoare

    RăspundețiȘtergere
  2. titlu super :-> reclama frumoasa, actori frumosi, descriere wow, rezulta... ca la mate :)) ca-mi subtiez portofelul de tot! e clar :)) :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Gheorghiev Alexandra6 martie 2012 la 17:17

    asa.i
    actorii sunt foarte dragutzii si simpatici:x
    se potrivesc
    imi place seria:X
    ulalalaa:x

    RăspundețiȘtergere
  4. ce ma bucur ca apare si la noi!:D

    RăspundețiȘtergere
  5. ooo si eu vreau cartea e chiar interesanta

    RăspundețiȘtergere
  6. In curand !!! Numai pe Walking on letters puteti vedea in premiera noua aparitie editoriala ! :D

    Ce contrast intre cei 2 protagonisti ! Dar cred ca asta era si ideea , nu ?

    RăspundețiȘtergere
  7. doamneee :)) acum ca am citit cartea... si vad personajele. si-l vad pe scumpul meu alex de care sunt super-enamorada =))) si pe britt,ahhhh :))) superbiiiiiii ii addddoorrrr :)) neaparat, daca aveti posibilitatea sa va luati cartea, trebuie luata! e un " must read" !!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!