sâmbătă, februarie 25, 2012

The rest is still unwritten (14)

Oanaaa. ne-a trimis niște citate foarte captivante din ficul ”What goes around comes around” scris de Veronica. Nu cred că are rost să mai spun că Veronica e o scriitoare aparte, cu un stil special și atât de frumos, nu?

”- Edward Cullen, accepti de bunavoie si nesilit de nimeni sa devii sotul lui Isabella Swan, la bine si la rau, pina cind moartea va desparte?
Asta e sansa ta, zi nu, te rog. Am inchis ochii si mi-am strins miinele in pumni. Asteptam smerita raspunsul sau.
- Da, accept.
Ti-ai semnat sentinta scumpule, pina cind moartea ma va desparti de tine. ”

”- Bella, ce s-a intimplat cu tine? De ce ai disparut asa brusc? Iti imaginezi cit am suferit?
- Em, nu pot sa-ti spun. E trecutul meu. Tu nu ai nici o legatura cu asta. Si in plus, credeam ca ma urasti pentru tot.
- Normal ca nu eram incintat de situatie dar nu as putea niciodata sa te urasc. Esti prima mea iubire. A zimbit nostalgic. Si acum, intrebarea directa, de ce esti impotriva mariajului cu Edward? Nu asta ti-ai dorit? Maxilarul sau s-a inclestat de ura.”

”Straniu destin avem ambele. De mici impreuna, mereu aceleasi nebunii, distractii, scoala, liceu, facultate. Si in aceasi noapte am pierdut cele mai dragi fiinte. Numai ca Al e mai puternica. A incercat sa traiasca dupa nenorocire. Mereu a tins spre a-si gasi iubirea. Pe cind eu mi-am inchis inima pentru totdeauna.”

”- Bella, Al ma zgiltie din ginduri, tot la Em te gindesti? Nu se merita. Tu esti prea buna pentru el. Uita-te la tine, esti fenomenal de frumoasa. Esti plina de energie si viata. Tu ai nevoie de aventuri si adrenalina, nu de un pahar de lapte si acelasi fursec monoton.
- Al, lasa-ma, mi-i asa de dor de el. Si eu nu am nevoie de adrenalina.
- Of, asa zici acum dar eu simt ca vara asta o sa ne schimbe vietile.”

”Valuri de caldura emanau dinspre buze spre tot corpul. Un intuneric placut ma acoperea. Imi simteam miinele cum ii mingie gitul. Parca eram intr-o hipnoza. Si atunci mi-a aparut chipul lui Em. Reactia mea a fost monumentala. I-am muscat buza tare si i-am tras un sut peste picior. M-a eliberat repede din brate si nu am stat sa vad ce e cu el. Am inceput sa fug disperata spre poarta. Odata ajunsa un drum m-am oprit. Nu stiam drumul spre baza noastra. Insa, frica ca Edward o sa ma omoare a cistigat. Am inceput iar sa alerg spre necunoscut.”

”- Nici eu nu am uitat preferintele tale.Edward imi urmareste reactia. Sunt emotionata, sunt cele mai iubite flori ale mele. Si a trecut asa de mult timp de cind cineva mi-a oferit flori.
Intind mina spre buchet, in acel moment Edward imi prinde mina si imi pune pe deget inelul de logodna. Toti in jur ne aplauda. Edward imi saruta mina, apoi ma trage spre sine. Imi sopteste in ureche:
- Iti declar razboi dragostea mea.”

”Ma trezesc in saruturile sale. Buzele sale catifelate imi saruta miinele, gitul, barbia. Cind imi vede ochii deschisi rasufla usurat. Imi saruta pleoapele. Ne privim cu sete, simt tensiunea sexuala cum creste. Nici unul nu zice nimic. Stim deja totul, nu mai este nevoie. Il trag in bratele mele si il sarut cu lacomie. Limba mea ii linge buzele in timp ce miinele mele ii trag maioul. El se retrage din sarut si din priviri imi cere permisiunea. In loc de asta eu iar il trag intr-un sarut patimas si deja ii deschei blugii.”

”Deschide, pagina 4, alineatul 6.14. Esti de acord sa nu faci sex cu mine pe toata durata casniciei. In caz de nemultumiri din partea sotului, sotia poate intenta divort. Averea nu este impartita. I-am recitat eu mindra.”

”-  Orb mai esti. Orb si egoist. Ea te iubeste. Este atit de naiva incit ti-a daruit inima. Au, biata fetita transformata in curva de ocazie. S-a apropiat de mine. Mi-a ridicat barbia cu un deget. Se uita direct in ochii mei. – Fii atenta, nu repet de multe ori. El se foloseste de tine. O sa gaseasca alt trup mai hot si o sa te uite. Eu sunt cheia spre mostenirea sa. Nu o sa ma lase pentru o noapte de amor. Fii fata desteapta, pleaca cit mai poti. Daca nu pleci eu o sa am grija sa te distrug. A mers spre Edward l-a sarutat pe obraz si a plecat.”

8 comentarii:

  1. dupa cate vad...o sa citesc cu drag ficul Veronicai, superbe citate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este unul dintre ficurile mele preferate :x

    RăspundețiȘtergere
  3. intereant fic citatele unt bine alese

    RăspundețiȘtergere
  4. am citit azi ultimul capitol publicat de ea si ultimul citat scos de tine mi-a atras atentia si ma gandeam sa scot si eu din povestea ei....dar vad ca mi-ai luat-o inainte!:P:D
    veronica e o scriitoare foarte talentata si merita sa i se citeasca povestile:>:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Gheorghiev Alexandra25 februarie 2012 la 22:46

    imi place mult de tot ficul:x,citatele sunt superbe:x

    RăspundețiȘtergere
  6. MULTUMESC!!! Sunt asa de emotionata. Sunteti foarte dragute cu mine :*

    RăspundețiȘtergere
  7. cum mi-a spus odata domn'profesor, nu ai de ce sa multumesti, e meritul tau. Daca bagam gogosi, atunci trebuia sa multumesti...asa, noi trebuie sa-ti multumim tie :*
    Chiar esti foarte talentata, si imi place si ce ai scris la concursul de Dragobete foarte foarte mult :*:*:*

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!