marți, februarie 14, 2012

"Născută la miezul nopții" de C.C. Hunter, în curând la Leda!

NĂSCUTĂ LA MIEZUL NOPŢII, volumul 1 din seria SHADOW FALLS, de C.C. Hunter
O nouă serie spectaculoasă, care îţi va merge drept la inimă şi îţi va bântui visele…
Kylie Galen e o adolescentă ca oricare alta – are probleme cu părinţii, nu face parte din grupul fetelor populare din liceu, iar iubitul a părăsit-o pe nepusă masă.
De parcă viaţa nu i s-ar fi părut suficient de complicată, este urmărită pretutindeni de un bărbat pe care doar ea se pare că-l poate vedea.
Într-o seară, Kylie ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viaţa pentru totdeauna.
Mama ei o trimite la Shadow Falls – o tabără pentru adolescenţi cu probleme. Însă la doar câteva ore după sosire, devine evident că toţi colegii ei au mai mult decât nişte simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrăjitoarele şi zânele se antrenează umăr la umăr – învaţă să-şi stăpânească puterile, să-şi controleze magia şi să trăiască în lumea normală.
Kylie nu a simţit niciodată că aparţine acelei lumi, dar, cu siguranţă, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudaţi paranormali. Sau este oare? Aceştia insistă că face parte dintre ei şi că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume.
De parcă viaţa ei n-ar fi şi aşa suficient de complicată, intră în scenă Derek şi Lucas. Derek vine din neamul zânelor şi este hotărât să devină iubitul lui Kylie, iar Lucas este un vârcolac teribil de arătos, de care Kylie e îndreptăţită să se teamă. Derek şi Lucas sunt cât se poate de diferiţi, însă amândoi au o puternică influenţă asupra ei.
Cine îi va câştiga oare inima? Şi pentru cât timp?
Deşi Kylie nu este sigură pe mai nimic, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls…

Puteţi urmări aici trailerul cărţii:

Mai multe informatţii despre seria Shadow Falls şi autoare, puteţi afla accesând site-urile www.cchunterbooks.com şi www.facebook.com/ShadowFallsSeries.

4 comentarii:

 1. Ce dragut e trailerul :x si coperta.. ma bucur ca au pastrat-o :x abia astept linkul de precomanda

  RăspundețiȘtergere
 2. Deabia astept linkul de precomanda :X iarasi ma pun la cheltuieli cartile astea :)) Imi consum alocatia inainte sa vina macar :)))) Coperta, titlul, si scurta prezentare chiar ma fac sa o cumpar. Trailerul e chiar tare :X

  RăspundețiȘtergere
 3. pare interesanta sper sa apara rapid chiar nu pot saa imi imaginez un baiat zan (sau poate da :)) )

  RăspundețiȘtergere
 4. o noua serie faina!
  ce bine ca apare la noi.:D

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!