miercuri, februarie 29, 2012

Concurs ”Mărțișoare în dar de la noi” ! + EDIT

 
Iată că deși primăvara se lasă așteptată, noi vrem să o întâmpinăm cu sufletele deschise și cu zâmbete pe față, să așteptăm zăpada să se ne părăsească , și natura să se dezmorțească după somnul lung..
Mâine fiind 1 Martie, ne-am gândit că nu putem să vă oferim alte mărțișoare mai frumoase decât cărți, nu?Cum? Dând startul unui nou concurs cu ajutorul partenerului nostru, librăria online Libris!

Durata concursului: 29 februarie - 8 martie
Ce aveți de făcut ? ( cerințele 1 și 2 sunt obligatorii )
1. Să lăsați un comentariu la această postare în care să ne spuneți ce vreți voi să faceți în primăvara aceasta (ce planuri aveți).
2. Să lăsați un comentariu AICI , și să fie legat de subiectul cărții sau de campanie. (dacă ați comentat deja, nu mai este nevoie să comentați încă o dată, doar dacă doriți voi)
Vă rugăm să comentați la ambele postări cu același nick!
3. (opțional) Să scrieți pe Facebook-ul vostru despre concurs (primiți o intrare în plus la tragerea la sorți) și să lăsați link-ul unde ați scris în comentariul de la această postare.
4. (opțional) Să scrieți pe blogul vostru despre concurs (primiți încă o intrare în plus la tragerea la sorți) și să lăsați link-ul unde ați scris în comentariul de la această postare.
Cum vom alege câștigătorii?
1. Cel mai inventiv, trăsnit, amuzant răspuns de la postarea aceasta (nu de la cea cu recenzia), care ne va impresiona, și va fi ales de noi, va primi unul din cele două pachete de cărți puse la bătaie.
2. Al doilea câștigător va fi ales prin tragere la sorți din restul participanților și va primi celălalt pachet.

Premiile:
Un pachet format din cărțile: ”Cititoarea in dantela” de Brunonia Barry + "Jemimia J." de Jane Green
Cititoarea in dantela ne poarta in lumea misterioasa a uneia dintre cele mai vechi familii din orasul Salem, in care ecourile vinatorii de vrajitoare din secolul al XVII-lea par sa nu se fi stins complet. Naratoarea este Towner/Sophya, care, ca si celelalte femei din familia Whitney, are darul cititului in dantela. Disparitia matusii Eva o readuce pe Towner in Salem si o sileste sa se confrunte cu umbrele unui trecut pe care ar fi preferat sa-l uite: moartea surorii sale gemene, prezenta malefica si distructiva a unchiului ei, Cal Boynton, ca si propria poveste, care, la rindul ei, are foarte multe aspecte ramase inca in umbra. De fapt, ambiguitatea este cuvintul-cheie al romanului si ceea ce tine cititorul cu sufletul la gura pina la final. Va reusi oare Towner sa faca lumina asupra misterului vietii sale? Va afla adevarul despre sora ei si despre restul familiei?
Brunonia Barry surprinde atmosfera orasului Salem cu multa inteligenta si subtilitate… Ce este real in acest roman? Care este adevarata identitate a personajelor din Cititoarea in dantela? Povestea pe care ne-o propune autoarea este plina de tensiune si de neprevazut. Directia in care o va conduce pe Towner explorarea lacunelor sale de memorie este invaluita in mister, dar indiciile sint presarate la tot pasul.”(The New York Times)
Jemima J.(1998) este povestea unei jurnaliste la modestulKilburn Herald. Camuflata in haine lalii, Jemima J. – o tinara simpatica de dimensiuni impresionante – invidiaza talia de viespe si masurile perfecte ale colegei de birou, Geraldine, careia ii rescrie articolele. Jemima stie foarte bine ca este inteligenta, talentata, amuzanta si altruista, dar cine ar banui asta dincolo de barbia ei dubla si obrajii umflati? In plus, barbatul visurilor ei, Ben Williams, vedeta redactiei, o considera doar o prietena foarte buna si‑atit. Odata cu descope­rirea navigatului pe internet, Jemima J. intra insa in vorba cu Brad, un tip din California cu ochi albastri si dinti stralucitori, fapt care ii permite sa‑si inventeze o noua identitate: acum e JJ, tipa slaba si sexy, exact ca modelele pe care le decupeaza din revistele glossy. Dar, pentru ca Brad vrea sa o vada in carne si oase, Jemima uita de mincare si incepe sa mearga la sala, apropiindu‑se in timp record de idealul fizic la care visa... ca sa descopere ca felul in care arati nu este de ajuns ca sa‑ti asigure fericirea.
„Un roman extrem de amuzant despre ceva apropiat de inima oricarei femei stomacul.”(Woman’s Own)
Un roman care exploreaza cu ingeniozitate lumea unei jurnaliste foarte istete, foarte amuzante, foarte masive... Cititorii vor savura aceasta delicatesa si vor aprecia felul in care Jane Green descrie o anumita mentalitate californiana privitoare la bunastare, fericire si dragoste.”(USA Today)

Un pachet format din cărțile: "Visătoarele" de Alexandra Ares + "Școală pentru soți" de Wendy Holden
Un roman despre dragoste, dezradacinare, prietenie, speranta si deziluzie,Visatoarele ne prezinta o America in care goana dupa himere contrasteaza dureros cu realitatile dificile ale vietii. Kitty Roman si Desert Rose, protagonistele cartii, ne poarta intr-o calatorie fascinanta prin inima „visului american”, din New Yorkul elitelor intelectuale si artistice in Los Angelesul stelelor de cinema. Desi au istorii, personalitati si ambitii diferite, la capatul drumului le asteapta acelasi lucru: adevarata iubire.
O carte antrenanta, in care autoironia si luciditatea se impletesc minunat cu interludiile lirice,Visatoareleii dezvaluie cititorului o imagine demitizata a „visului American”. Romanul descrie expe­rienta unei romance emigrate in America – tara care ia populat toate visurile copilariei si adolescentei. Dupa sapte ani petrecuti la New York, cu un serviciu pe care il detesta si avind la activ mai multe relatii amoroase din care parea sa lipseasca mereu ceva, Kitty descopera ca „visul American” e de fapt o mare iluzie si, coplesita de sentimentul dezradacinarii, hotaraste sa se intoarca la Bucuresti, unde locuiesc parintii ei. Insa in ultimul moment, dupa ce sia dat demisia si sia cumparat biletul de avion, o prietena o invita sa viziteze Los Angelesul, iar in aceasta calatorie plina de peripetii Kitty intilneste barbatul visurilor sale si, pentru prima data in viata, simte fiorul adevaratei iubiri. Un roman despre speranta, deziluzie si dificultatea adaptarii,Visatoarelesurprinde cu o subtilitate uimitoare capcanele pri­mejdioase ale visurilor care ne orbesc in asemenea masura, incit devenim incapabili sa mai vedem realitatea.
Sophie, protagonista din Scoala pentru soti (2006), avea odinioara o casnicie minunata, insa in ultima vreme lucurile nu mai merg chiar snur. Sotul ei, Mark, lucreaza tot mai des pina tirziu, lasind-o singura cu bebelusul, sa se lupte cu tot felul de dezastre casnice si sa-si vada totodata si de cariera. Atunci cind sotul uita total de ziua ei si nu mai da pe acasa intr-una din seri, in imprejurari foarte suspecte, Sophie crede ca are dovada clara a infide­litatii lui si il ameninta cu divortul. Numai ca, in realitate, Mark nu este un sot adulterin, ci doar neglijent. Disperat sa nu-si piarda familia, se inscrie la scoala pentru soti a doamnei doctor Martha, o psihoterapeuta cu metode neortodoxe, care garan­teaza ca transforma barbatii incapabili in parteneri de viata model. insa va putea intr-adevar acest curs intensiv – si foarte neobisnuit – sa-l ajute pe Mark sa-si recistige sotia? Mai ales dupa ce incepe sa fie curtata asiduu de un milionar foarte hotarit...
„Un roman delicios de caustic si de un nonconformism contagios.”(Daily Mail)
„Wendy Holden scrie cu o verva si o energie de-a dreptul spectaculoase. Relaxati-va si savurati!”(Mail on Sunday)
„Antidotul perfect pentru orice tip de depresie.”(The Times)
(Nu este obligatoriu ca pachetele să rămână în această formă,adică primele două cărți la primul pachet, celelalte la pachetul 2,  dacă câștigătorii se înțeleg între ei și fac schimburi noi acceptăm și așa).

Așteptăm să ne uimiți cu răspunsurile voastre, iar între timp vă dorim o primăvară plină de împliniri !
Multe mulțumiri sponsorului, librăria online Libris!
BannerFans.com

EDIT: Din cauza neatenției noastre, a trebuit să schimbăm două cărți, însă sperăm să vă placă la fel de mult ca celelalte. Ne cerem scuze, atât vouă, cât și sponsorului nostru, Librăria Online Libris.
Cel mai bun să câștige!

24 de comentarii:

  1. Ce fac toata ziua?
    Citesc! Citesc! Si iar citesc!
    De ce?
    Pentru ca s-a inchis fabrica unde am lucrat, criza ce sa-i faci.
    In primavara asta vreau sa-mi gasesc un servici, vreau din tot sufletul si o sa reusesc, am mai reusit si altadata!
    Particip la concurs pentru ca tot citind am ramas fara carti. Gata! Le-am citit pe toate care le aveam!
    Imi trebuie carti noi si uite s-a ivit ocazia, cu putin noroc si o sa fie ale mele.
    Multumesc pentru concurs.

    Share concurs: http://www.facebook.com/dorinamariana.tarta/posts/163965460389492

    RăspundețiȘtergere
  2. Am scris pe FB: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000795531875

    In primavara asta vreau sa traiesc la maxim, sa traiesc cu adevarat, nu doar sa supravietuiesc.Pentru ca daca intr-o zi voi fi obligata sa privesc in urma, sa vad doar fapte concrete, fapte imature, iresponsabile, impulsive, momente frumoase, unice, plina de iubire, nu doar vise si planuri.
    In loc sa pierd vremea visand cu ochii deschisi, vreau sa ma urc intr-un tren spre o destinatie necunoscuta(sau poate cunoscuta), sa rad, sa alerg, sa sar, sa daruiesc iubire fara sa imi pese daca voi primi inapoi aceeasi cantitate.Nu vreau sa stau sa cantaresc, nici iubirea, nici faptele, nici vorbele, nici oamenii. Daca ma opresc din drum sa cantaresc oamenii si sa le cuantific faptele, nu voi mai avea timp suficient sa ii iubesc asa cum sunt.
    Primavara asta nu vreau sa imi cladesc o lume in care sa fiu fericita, ci sa traiesc, sa ma bucur si sa fiu fericita in aceasta lume numita Realitate, asa imperfecta cum e ea.
    O primavara frumoasa va doresc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.facebook.com/profile.php?id=100002797340370&ref=tn_tnmn

    Linkul:D

    Primavara.:X .Cel mai frumos anotimp,dupa parerea mea.Totul in jur e frumos,totul rade si canta,deaceea primavara este sarbatoarea infinitului.
    In aceasta primavara vreau sa renasc,la figurat desigur;)) Desi nu m-ar deranja sa fiu o "Bella" sau mai bine o "Rose" pentru a-mi gasi acel "Edward" incantator sau poate un rus dragut,"Dimitri":)).
    Bine,bine,gata,am terminat cu fanteziile;)).
    Primavara aduce cu ea atat de multe lucruri frumoase,aduce surasul soarelui,mireasma florilor si cu toate acestea reuseste sa ne fure cate un zambet.
    In aceasta primavara o sa invat sa fiu mai buna,sa rad chiar si atunci cand inima imi plange,sa ii pot zambi unui batranel oferindu-i un ghiocel,sa ma duc la orfelinat inainte de Paste pentru a le oferi ingerasilor jucarii.Si de ce sa fiu ipocrita si sa nu zic ca imi doresc si pentru mine ceva? Sa imi petrec timpul cu prietenii vechi si noi,sa ii revad pe acei prieteni pe care simt ca nu i-am vazut de un secol si cu care am impartasit atatea.Si nu in ultimul rand sa pot convinge o persoana draga,ca prietenia este importanta,caci ea exista si nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii.Ei te iau de mana si iti ating sufletul.
    Cam asta imi doresc eu sa reusesc in aceasta primavara;;)

    Pupici,Delii:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Am postat pe facebook :
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=368729656481713&id=206817359414219

    Pe blog :
    http://smile-without-you.blogspot.com/p/concurs.html

    Nu am planurii,deoarece nimic nu poate fi stabilit .Numai numele "Primavara"isi face singur propria declaratie si este destul de clar ca am sa ma umplu de florii si am sa compun .Acest anotimp mereu a fost in mintea mea ..e permanenta .E modul prin care vorbesc cu natura .
    Orice lucru bun il fac in acest anotimp voi putea aduna cate o floare pentru asta ,si daca voi face ceva rau am sa tai una in semn de rautate si sa imi inverzesc sufletul de tristete ca am facut-o pana-mi intra-n cap ca nu fac cea bine.Primavara ,dragostea e scurta..nu am de cgand sa ma indragostesc ,o sa infloreasca greu .Am sa rad ,am sa cant,am sa scriu,am sa citesc...pentru ca primavara este sarbatoarea mea tandra in infinit..

    RăspundețiȘtergere
  5. In aceasta primavara.

    Vreau sa culeg ghiocei
    In dar prietenilor mei.
    Vreau sa impletesc martisoare
    Din multe raze de soare.
    Vreau sa alung din casa
    Orice urma de iarna friguroasa.
    Vreau sa fac poze frumoase
    Pentru a le privi in zilele geroase.
    Vreau sa alerg prin ploaie
    Si lacrimi sa curga siroaie.
    Vreau sa umblu desculta
    Prin iarba verde molcuta.
    Vreau sa string in brate
    Cit mai multe astre.

    Sper sa nu rideti tare :))
    Pe facebook am postat Veronica Untila-Coval.

    RăspundețiȘtergere
  6. Primavara asta... merg inspre coltul camerei, si dau de o usa. O deschid, oricum nu am altceva de facut mai bun. Usa-mi e straina, si sincer, scartaie, si e veche, mult prea veche ca sa ma poate speria altceva inafara de praful de pe clanta. Intru in ceea ce trebuia sa fie o camera invizibila, facuta de o usa imaginara. Doar ca... aceasta camera lipseste; in locul ei, se deschide o gradina; si nu e o gradina oricare, caci Piticii cu Creierii'n Pamant au avut grija sa o rascoleasca, asa ca, acum, in loc sa inmugureasca frunzele, caci, deh'e primavara, radacinilor lungi si groase le cresc cuiburi de curcubee. Am zis curcubee? Da! Si unicornii se hranesc cu acele cuiburi; „Of! Bietele curcubee”, spun in sinea mea.
    Dar, din senin, unicornii mancaciosi, ce tocmai terminasera de savurat si niste ramasite ale unor Pitici cu Creier'n Pamant, incep a da din copitele lor verzi. Si din ele, incep sa se rotunjeasca curcubee!! Si unicornii, a caror coarne sunt rosii, de foc, se inalta cu acele curcubee ce ies din copitele si cozile si ...partile lor dorsale, si zboara inspre cerul roz, pufoseniesc :X Iar eu? Eu ma asez pe pamantul crescut de-a-ndoaselea de niste pitici ce, credeti-ma , n-au creier sa-si imagineze asa ceva: niste ghiocei superbi, albi, imaculati, ce-mi soptesc ca-mi pot indeplini toate visele!!
    - S-o credeti voi ca voi putea sa -mi inchipui vreodata, ca niste ghiocei albi, cu un clopot mare la gat, pot vorbi! Spun, nervoasa, si apoi scot limba.
    - Nu e frumos sa scoti limba! Mai ales cand nu e roz, ci e albastra, de atata Cola cu aroma de Liliac verde ai baut! Imi spune o pasarica, mica , mica, cat un deget si jumate.
    - Si tu cine te crezi? Zana Panseluta? Spun ridicandu-mi spranceana, ca o pitipoanca absoluta.
    - Nuu! Eu sunt Zana Albastrelelor, si iti spun ca ai gresit usa, domnisoara! Tu ai de comentat pentru un concurs, nu de aratat ce visezi tu cand intregi masura la filme de groaza si pufosenii robotizate!
    - Biiiine. Zic, si ma intorc inapoi pe usa veche, prafuita, apoi ma asez in pat, deschid laptopul, si incerc... a da un comentariu... normal.
    "Ce fac eu primavara asta? Pai...ce fac de obicei. Visez. Citesc. Rad. Invat. Iubesc. Si... imi inchipui pasarele vorbitoare. Si... comentez. Si, cred ca cel mai des, ma rusinez, caci stiu ca nu va va placea comentariul meu, lipsit de orice imaginatie, sau normalitate. Scuzati-ma. N-am putut face ceva mai bine!"

    P.S. Am postat pe blogul meu
    http://picaturidecerneala.wordpress.com/2012/02/29/martisoare-martisoare/
    Dar si pe facebook :
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=304200506301753&id=100001354188597

    RăspundețiȘtergere
  7. Primul si cel mai important lucru pe care vreau sa il fac e sa scap de raceala asta nesuferita pe care am capatat-o printr-o minune, ca in fiecare primavara, pentru ca m-am saturat sa am langa mine un mini munte din servetele si sa nu pot citi o carte pentru ca incep sa stranut pe ea si e destul de scarbos.
    In al doilea rand, sa ma rog ca in fiecare primavara ca intr-o dimineata, sa ma duc la scoala si -puff- sa nu o mai gasesc acolo si cum pana acum acest lucru nu s-a intamplat (din nefericire) sa incerc sa invat putin mai mult ca notele mele se micsoreaza de parca au intrat la apa. Vreau sa citesc mai mult si de aceea trebuie sa ma gandesc cum sa citesc in timpul orelor de muzica si biologie care in mod normal sunt orele pentru somnic. Pf, era sa uit cel mai mare plan al meu: sa ma opresc din visatul cu ochii deschisi la nu mai stiu care personaj din cartea aia citita ziua trecuta, ca in ritmul asta, o sa sar in fata masinii plimbandu-am cu capul in nori si nici nu o sa imi dau seama daca am trecut de masina sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  8. ioana alexandra2 martie 2012 la 12:44

    Primavara asta vrea sa ma bucur de fiecare raza de soare si sa fiu raza de soare a celor dragi mie. Vreau sa fiu o fiica mai buna, o sora mai buna, o prietena mai buna. Vreau sa fiu eu persoana care ii ajuta pe cei din jur, cea care contribuie la bunastarea lor sufleteasca si care ii sprijina neconditionat. Mereu am fost eu cea care a primit si care a avut parte de atentia celorlalti. Acum vreau sa fie altfel. Vreau sa daruiesc si celor care m-au ajutat, dar si celor care nu m-au ajutat. Vreau sa daruiesc celor care au, dar mai ales celor care n-au. Vreau sa fac totul, nu gandidndu-ma ca intr-o zi voi fi rasplatita, ci ca-ntr-o zi persoanele acelea isi vor aminti de mine cu zambetul pe buze. Si stiu ca daca voi reusi sa-i fac pe cei din jurul meu fericiti, daca le voi putea sterge lacrimile de pe obraz si amaraciunea din suflet, ei bine, atunci stiu ca voi fi si eu fericita. Si bogata. Bogata sufleteste.
    Acestea sunt planurile mele pentru aceasta primavara si nu numai : sa iubesc si sa daruiesc.
    am postat aici: http://www.facebook.com/#!/yoana.alexandra1/posts/378678952143214

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna !
    Veronica Experimentul mi-a furat ideea :( :( :(
    Si eu vroiam sa scriu o poezie :(
    Deci sa nu ma acuzati de plagiat , caci eu m-am gandit sa scriu o poezie inainte sa-i vad ei comentariu ;)
    ( Ehe ! Mintile geniale gandesc la fel :D )

    Poezia mea e cam asa :

    In primavara asta imi doresc
    Fericire sa primesc .
    Multe carti de-as capata ,
    Asta ar fi dorinta mea .

    Soarele blond cu ochii albastrii ,
    Sa-mi zambeasca dintre astrii .
    Fiecare zi sa-mi fie ,
    Numai ras si veselie .

    O primavara plina de flori ,
    Curcubee in culori ,
    Zile pline de iubire
    De astea imi doresc o mie .

    Dorinte multe mai am
    La primavara din acest an .
    Dar nu vreau s-o impovarez
    Fericita vreau s-o visez .

    Toate astea de mi-ar da ,
    Tare fericita as sta .
    Toata ziua as citi ,
    Pe nimeni n-as necaji .

    Deci , primavara , daca doresti ,
    Dorinta sa-mi indeplinesti ,
    Roaga pe Alexya si Krisz
    Sa ne dea multe carti , cum au promis .


    Poezia e cu dedicatie :D

    Am postat despre concurs :
    - pe blogul meu :http://stephanyblog-stefany.blogspot.com/2012/03/concursuri-pe-bloguri-29.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Primavara asta vreau sa le conving pe soru-mea si pe maica-mea sa renunte la fumat (tocmai au avut tentative nereusite), vreau sa mai slabesc pana la nunta sorei (in mai), vreau sa-mi fac un al doilea tatuaj (se pare ca intr-adevar creeaza dependenta tatuajele :) ) si vreau sa ma implic serios intr-o actiune de voluntariat pentru protectia animalelor (deja am inceput, dar vreau mai mult...).

    RăspundețiȘtergere
  11. Primavara aceasta vreau sa reusesc sa merg in prima mea calatorie in strainatate singura,fara sa ma pierd si sa ajung la alta destinatie:) Mai vreau sa capat experienta in condus pentru ca mi-am luat permisul de cateva luni si..sa ma pregatesc pentru BAC.Stiu,suna plictisitor,dar nu putem neglija viitorul in favoarea distractiei:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Niciodata nu stii ce ti se poate ivi in viata.Planuri marete in aceasta primavara nu prea am...Vreau doar sa ma bucur de intreaga natura care prinde din nou viata si ne unge inimioara cu ciripitul paraserelor si cu razele caldute de soare care se ivesc cat-colo , fiu sanatos , fericit alaturi de cei dragi , de prieteni , de familie si sa ma distrez cat mai mult.Poate chiar sa ma indragostesc , cine stie?Dar hai sa nu-mi fac sperante desarte ca na...niciodata nu stii ce-ti poate rezerva viitorul.'O-m trai si 'o-m vedea (cum spune bade Gheorghe de la tara) =))

    PWP.

    Post despre concurs : http://bookaholic-guy.blogspot.com/2012/03/concurs-pe-walking-on-letters.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Primavara asta vreau sa imi termin lucrarea de licenta in psihologie,sa merg la practica,sa imi dau examenele si sa le iau cu note cat mai mari.Marete planuri!
    Am comentat recenzia cartii cu numele "Gavriloi Adina".
    Am dat share pe FB:http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=251752688244812&id=100000990159432

    RăspundețiȘtergere
  14. Primavara asta trebuie sa stabilesc noul curs de distractie sa programez chefurile sa citesc rubrica meteo cu prognoza pe 3 luni in avans sa pot sa imi fac planul pt "iarba verde" , sa vad ce se mai poarta in materie de fete , sa ma pregatesc din timp cu playlistul si multe altele . Ce mai ... e obositor de placut sa te distrezi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pentru inceput:
    Este prima oara cand intru pe blogul tau. De aceea vreau sa iti multumesc frumos pentru concursul acesta si success in continuare cu blog la cat mai multe postari frumoase si vizitatori care sa misune de colo-colo.

    Anul acesta m.am hotarat sa fie altfel mi.am trasat foarte bine niste ideei in minte de care vreau sa ma tin, avand in vedere ca iarna a venit pe nepregatite si am avut parte de multa zapada, in sfarsit a dat si caldura.
    Primavara acesta vreau sa vina (in adevaratul sens al cuvantului)cu schimbari, vreau sa fiu o persoana mult mai calma , rabdatoare si intelegatoare cu cei din jur.
    Vreau sa imi ofer in fiecare dimineata timp de 1minut prilejul de a zambi fara motiv, se spune ca o zi frumoasa incepe cu in zambet larg,vreau sa ma bucur de ce este in jurul meu de natura de oameni minunati care ma inconjoara sa incerc sa privesc mai mereu partea buna a situatiei si sa gandesc optimist de fiecare data vreau sa fiu mai aproape de familia mea, de prieteni si de cei care cu adevarat au nevoie de mine cu un sfat o vorba buna sa gaseasca in mine mai mult de cat o prietena.
    Vreau sa ajung si eu la copii orfani dintr.un centru de plasament la care liceul meu se duce in fiecare an(dar nu am putut ajunge si ultima data) si sa contribui in ajutarea lor, sa le aduc un zambet pe buze si sa uite macar o clipa de crudul destin,sa citesc mai multe carti, sa imi deschid un blog (inca ma mai gandesc la asta),sa imi cumpar cartile pe care le doresc asa mult
    Sa iubesc mai mult sa ma bucur mai mult de persoana pe care o am langa mine , sa ma bucur de ceea ce mi.a fost dat si sa impart la randu meu , sa ma implic in anumite activitati in ajutorarea persoanelor cu probleme.
    Sper sa pot realiza tot ce am spus mai sus .. si imi fac mie o promisiune ca voi duce cel putin jumatate din ce e trecut la capat.
    Va doresc o primavera frumoasa plina de realizari in toate domeniile, si sa va bucurati de tot ce este frumos in viata .
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca as sta sa-ti spun ideile,gandurile mele, sa ti le descriu probabil ca nu as putea ,sau daca as reusi ,intr-un final ar trebui sa citesti pagini infinite de dorinte ; dorinte oarecum moarte, spulberate de trecerea timpului.Dar totusi as putea sa incerc sa-ti spun ce gandesc chiar in acest moment , chiar in aceasta secunda ce nu se va mai reintoarce niciodata la noi.
    Doresc sa zbor pe aripile vantului ,sa ma inviorez cu parfumul ghioceilor si sa ma imbat cu mireasma profunda a toporasilor .Ravnesc dupa vechile privelisti ce padurea mi le acorda in nenumarate randuri, privelistea ce-mi facea a mea inima sa iasa din piept si sa zburde de fericire numai la vederea venirii Primaverii. Vreau sa pictez ,sa desenez ,sa admir si sa scriu in mii de culori numai cuvantul Primavara , sa-mi dau seama ca venirea ei imi aduce dragostea in suflet- fara de care nu as putea trai, satisfactia dar totodata si placerea de a-ti scrie gandurile si ideile mele cu penita de aur a inimii .

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am dat share concurs: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=379700815382337&id=100001014629087

    Primavara asta vreau sa fac mai multa miscare, m-am saturat sa stau in casa, vreau sa vina mai repede caldura. Am in plan sa citesc mai multe carti, apropo acum citesc "Turist fiscal" de Guy Bellamy, o carte interesanta. Vreau sa merg la mai multe concerte, spectacole si filme, sper ca am sa reusesc.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa port rochite! Rochitele mele frumoase de care mi-e dor, care acum zac in dulap, uitate si mototolite. Sa-mi cumpar pantofi pentru rochite, evident; Sa imi scot bicicleta care este acum uitate prin magazie, printre lemne. Marimea ei seamana cu al unui Jumper, doar ca nu arata ca a unui Jumper si nici nu cred ca o sa arate. Sa port lantisorul meu preferat. Sa citesc, sa citesc, sa citesc... am mentionat sa citesc ?
    Plimbarile in parc cu prietenii desigur trebuie mentionate aici. Sa ma opresc din visat(sugestia mamei) ca am sa primesc o bursa in America la o facultate de actorie anul acesta, si ca am sa-mi intalnesc idolul ? pff. Don’t Stop ! Don`t you remember ? No rules ! Sa am curajul impreuna cu o prietena sa merg in mijlocul unei paduri din apropierea orasului, si nu doar pana la margine. Imi aduc aminte cand ma luam de copii mai mici din fata blocului meu, si parintii lor fugeau( da !fugeau) dupa noi... Ce vremuri..
    Picnicul la « iarba verde », in spatele blocului.
    Mai sunt, fireste, multe chestii, dar ma uit pe geam si ma deprim… Asa ca hai cu primavara!

    RăspundețiȘtergere
  20. Share: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=198432603596279&id=100002039592520

    Nu am prea multe planuri pentru ca scoala imi ocupa foarte mult din timpul meu liber. Vreau doar si sper sa pot sa citesc cat mai multe carti. Imi plac cartile, viata mea ar fi foarte diferita fara ele.
    Mi-a placut mult cum a zis Rodica Ojog Brasoveanu intr-o carte: "O locuinta unde nu se afla nici o singura carte e cumplit de trista." Si cred ca si viata noastra ar fi foarte trista fara ele.

    RăspundețiȘtergere
  21. hmmm ce planuri am pentru primavara aceasta???,as avea o multime de planuri , dar din pacate nu cred ca o sa fie posibile cele mai multe dintre ele pentru ca persoana cu care as vrea sa fac aceste lucruri nu ar fi de acord,sau pur si simplu i se par niste lucruri ciudate,...mi-ar placea sa imi petrec timpul cu ea, stand pe o banca in parc,la soare,si sa zicem,sa citim amandoi dintr-o carte oarecare,mi-ar placea sa mergem la un picnic :)),sa ne plimbam de nebuni peste tot,sa merg la padure,sau pur si simplu sa stau si sa ma bucur de fiecare moment in care soarele este prezent pe cer...si sa ma simt de parca ea ar fi langa mine,acea caldura data de soare sa fie ea...doar atat.xD

    RăspundețiȘtergere
  22. Share Facebook: http://www.facebook.com/TvdRP/posts/397754893583699
    Share blog: http://fansvampirebooks.blogspot.com/2012/03/concurs.html

    RăspundețiȘtergere
  23. As putea spune ca primavara asta vreau sa fac o schimbare la mine, dar nu ar fi tocmai adevarat. Primavara asta nu vreau sa ma schimb, nu vreau sa fiu altfel, vreau doar sa fiu eu, ca intotdeauna si sper ca asta-i de ajuns.
    Anul acesta vreau sa ma bucur de viata asa cum este ea, sa ma bucur de mine si sa ma accept asa cum sunt, cu bune si rele.
    Imi doresc sa fie o primavara demna de tinut minte, in primul rand pentru ca este prima mea primavara ca o persoana majora si in al doilea rand fiindca in ultimul timp mi-am schimbat felul de a gandi, conceptiile despre viata si practic..aceasta primavara este un nou inceput.
    Vreau sa ma distrez, vreau sa imi fac amintiri demne de tinut minte pentru restul vietii mele, vreau sa stau cu cea mai buna prietena pe o patura la -15 grade doar pentru a vedea stelele pe cerul inghetat, vreau sa il trag pe baiatul pe care il plac de atata timp de guler si sa il sarut fara sa ii spun nimic altceva. Imi doresc sa traiesc orice clipa asa cum este ea, sa spun ce simt, ce gandesc fara sa imi fie teama de consecinte. Vreau sa fac un tort de ornat cu Skittles si sa il fac cadou prietenilor mei, sa umplu dormitorul mamei mele cu frezii(florile ei preferate) si sa fac un nou record din balurile la care am participat(la scoala mea avem cam saptamanal baluri). Cu alte cuvinte imi doresc atat eu sa am amintiri cat si sa ajung in amintirile celorlalti. Imi doresc ca primavara viitoare sa privesc inapoi si sa imi spun "Wow"
    Primavara asta voi zambi, iubi, trai cu toata inima.
    Doar nu degeaba se spune "Bad decisions make good stories"

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!