vineri, februarie 24, 2012

Bucureşti, 24 februarie 2012

COMUNICAT DE PRESĂ
O nouă librărie Nemira în Băneasa Shopping City
Începând de astăzi, Editura Nemira îşi aşteaptă cititorii într-o nouă librărie în Băneasa Shopping City (galeria comercială Carrefour). Cele mai recente bestselleruri şi cele mai noi apariţii editoriale pot fi găsite într-un spaţiu elegant, în care mobilierul alb, minimalist este pus în valoare de pardoseala neagră, personalizată cu un fragment dintr-o carte.

Librăria Nemira din Băneasa Shopping City este deschisă 7 zile din 7 de la 10 dimineaţa la 10 seara. Cititorii Nemira vor beneficia de oferte speciale şi noutăţi editoriale variate: science fiction, fantasy, suspans, literatură clasică şi contemporană, ghiduri practice, cărţi pentru copii şi adolescenţi.



Înfiinţată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România, care şi-a păstrat renumele în industria cărţii prin rafinament şi prin valoarea autorilor publicaţi. Colecţiile editurii sunt bine cunoscute: Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Glossy Books, Babel, Biblioteca de psihologie, Porta Magica, Nemira Junior, Totem, Biblioteca de politică, Biblioteca de istorie etc.
BannerFans.com

5 comentarii:

  1. Interesanta initiativa ca editurile sa aibe propriile librarii. Pacat ca in orasele mici nu pot deschide..

    RăspundețiȘtergere
  2. :X ma bucur enorm ca se deschide o librarie nemira :X desi...nu prea merg in mallul asta :(
    totusi, stiu ca in afi au un fel de magazin, care nu e magazin...e un fel de taraba :)) intelegeti? am fost acolo, si au tot felul de carti grozave, e super ideea, oricum :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu stau intr-un oras mic si trebuie sa merg pana la Mall un drum(60 km)sa-mi cumpar sau sa dau comanda:(

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce nu stau oare si eu in bucuresti vreau si eu librarii :(((((((((((((((((((((((

    RăspundețiȘtergere
  5. Gheorghiev Alexandra25 februarie 2012 la 23:44

    vreau si eu :((,ditamai libraria:x...:((:((

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!