joi, ianuarie 12, 2012

"Urâții" de Scott Westerfeld la Editura Leda

URÂŢII, cartea întâi din seria cu acelaşi nume de Scott Westerfeld, în februarie 2012 la CORINTeens

Tally e pe cale să împlinească şaisprezece ani şi… de-abia aşteaptă! Nu ca să-şi ia permisul de conducere, ci ca să devină frumoasă. În lumea ei, cea de-a şaisprezecea aniversare aduce cu ea o operaţie care te transformă dintr-o persoană considerată ca fiind de o urâţenie respingătoare într-una uimitor de frumoasă.
Dar noua ei prietenă, Shay, nu vrea să fie frumoasă. Mai degrabă ar risca să trăiască în afara acestei lumi. Când Shay evadează, Tally află care este de fapt adevărul în ceea ce-i priveşte pe frumoşi. Autorităţile o pun pe Tally în situaţia de a alege între două variante la fel de rele: fie o va găsi pe prietena ei şi o va spiona, fie nu va mai fi niciodată frumoasă.
Ca urmare a alegerii pe care o va face Tally, lumea ei se va transforma pentru totdeauna.

* * *

Într-o lume a oamenilor extrem de frumoşi, cei normali sunt în pericol.


Scott Westerfeld, unul dintre cei mai importanţi scriitori contemporani de SF/Fantasy pentru tineri şi adulţi, s-a născut în 1963 în Texas, SUA. Este căsătorit din anul 2001 cu scriitoarea australiană Justine Larbalestier.
Romanele (Polymorph, Fine Prey, Evolution’s Darling, So Yesterday) şi seriile de romane (The Risen Empire, Midnighters, Peeps, Leviathan, precum şi cea de faţă, Urâţii) scrise de Westerfeld s-au bucurat de un mare succes, aflându-se pe lista de bestselleruri New York Times şi primind mai multe premii.
Cartea întâi din seria Urâţii a fost inclusă de către American Library Association pe lista celor mai bune cărţi pentru tineri, în anul 2006. De asemenea, în anul 2008, în Franţa, a primit Grand Prix de l’Imaginaire pentru cel mai bun roman străin adresat tinerilor.

Sper să vă placă noua copertă făcută de noi, ţinând cont de preferinţele exprimate anterior de unii dintre voi. Volumul este cartonat fără supracopertă, are 416 pagini la format 13 x 20 cm, iar preţul de listă este 39,90 lei. Va urma în scurt timp linkul de precomandă, şi astfel veţi putea cumpăra cartea cu reducerea de 25%, transport gratuit.

11 comentarii:

 1. |Nu stiu de ce, dar ma duce cu gandul la Eve si la Divergent.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am mai auzit de cartea asta , si pot spune ca mi se pare foarte interesanta . Mi-ar fi placut insa sa nu fie o serie !

  RăspundețiȘtergere
 3. ador descrierea abia astept cartea...nu am mai citit nimica de genul asta..e atat de ciudata:))imi place:D

  RăspundețiȘtergere
 4. Destul de ciudata si originala ideea, insa nu ma prea dau in vant dupa serii.

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte originală ideea, cred că o să citesc şi eu cartea!

  RăspundețiȘtergere
 6. pare o carte buna, cand apare la noi?

  RăspundețiȘtergere
 7. E draguta dar cred ca astept alte serii..

  RăspundețiȘtergere
 8. Descrierea ste interesanta, insa coperta nu ma...pasioneaza:)) Inca nu stiu daca mi-o voi cumpara.

  RăspundețiȘtergere
 9. Cartea pare interesanta, insa nu stiu daca o voi cumpara.

  RăspundețiȘtergere
 10. Pare interesanta..e un subiect putin mai diferit

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!