vineri, ianuarie 20, 2012

”Setea” (Setea #1) de Carrie Jones - în curs de apariție la RAO.

 ”Setea” (Setea #1) de Carrie Jones
Nu este greu să observi influenţa lui Stephanie Meyer asupra acestui roman: tatăl vitreg al Zarei a murit, mama ei nu poate avea grijă de ea, aşa că ajunge să locuiască cu bunicii într-un mic orăşel din Maine. Nick, un vârcolac chipeş, îi salvează viaţa dintr-un accident de maşină, iar pe de altă parte, ceva pare să se înfiripe între ea şi eminentul Ian, un coleg de liceu. Din păcate, pe urmele Zarei se află o prezenţă malefică - un rege al zânelor. Iar acesta nu este deloc o creatură inofensivă şi delicată. Atunci când regele nu are de partea sa o regină mai mult timp, dorinţa lui e una singură: să-şi satisfacă pofta de sânge uman, iar în cazul de faţă, curmând vieţile celor doi la care Zara ţine. Se va preda ea oare în faţa acestui pseudo-vampir pentru a-i putea salva pe cei iubiţi? O poveste plină de suspans despre sacricificii.


Alte variante de coperte:
Trailerul cărții:

6 comentarii:

  1. pare o carte foarte interesanta..abea astept sa apara precomanda:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place descrierea, insa coperta mi se pare cel putin neobisnuita...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragutica ideea celor de la Rao facundu-si propria coperta.. nu e superba dar nici de aruncat . Poate mi-o voi precomanda cand va aparea linkul

    RăspundețiȘtergere
  4. pare interesanta cred ca o voi pune pe lista :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e tocmai genul meu, dar e dragutica coperta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pare interesanta, abia astept sa apara.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!