vineri, ianuarie 27, 2012

The rest is still unwritten (9)

Mă bucur să văd că începe lumea să îmi trimită din nou citatele lor. Apy mi-a dat citate din povestea "Călătoria lui Jenny". Îmi plac și mă bucur mult că ni le-a trimis. Cu siguranță vor fi mai mulți tentați să citească povestea, după ce au descoperit o părticică din sufletul ei.

“OH YEEEH yeeeeh
printre stele, printre vise
Totul e mai usor
Nimeni cu care sa te certi
Totul e cum ai visat 
NUUUUUU, nu merge nimic cum vreau parca s-a stricat nu suna bine e groaznic!se tot aude din dormitorul lui Jenny.”

“- O doamne, nu sti despre ce e vorba nu îmi vine sa cred ca ai uitat, spuse Cass cu o voce aspra.
- Stai, si tu stii? nu ii respunse nimeni ci doar un biiiiiiiiiip scurt.”

“NU isi putea reveni din 4 lucruri
WTF era ziua ei? Nu stia ce sa faca, sa planga sau sa rada? Cum de nu si-a amintit?
Cum de Ethan, baiatul perfect pentru ea si-a amintit?
Cum de a sunat-o cand ea nu i-a spus numărul ei niciunui baiat”

“Isi lua blugii si tenisii vechi (preferatii ei) bluza de pe ea si o zbughi spre scari.
La ultima scara inchise ochii si astepta sa se auda o mare... SURPRIZA, dar nimic.”

“…avea in mana doua chestii: un pachet infofolit bine si frumos inpachetat si in cealalta noua chitara a lui Jess. ERA CHITARA CARE SI-O DOREA CEL MAI MULT. Yey deci chiar era ziua ei sau nu...”

“Vorbi cu Lily si se intalnira in fata cinematografului, Jess le imparti bratarile si spuse ca ele semnifica prietenia lor. Apoi Lily bolborosi ceva in legatura cu numele de pe bratara si apoi a scos o cutie de bomboane iar Cass scoase niste bani, zicand ca ea face cinste cu un film ca si cadou.”

“- Stiu. Super Shane! spuse zambind Shane.
- Da sigur ca doar tu esti in trupa! se repeszira Calipso si Jenny.
- O, da, fara un chitarist, se poate, ca mai avem unul; fara un vocal, se poate mai avem unul, dar fara tobe nu se poate ca nu avem 2! le contrazise Shane pe fete.”

“- MONKIE!
- The MONKIE is like a dog a dog is a bark the bark is on trees the threes are a part of nature and the nature is beautiful so thanks for compliment! am spus eu totusi rusinandu-ma.”

“- Buna, uite, inainte sa zici ceva am convins-o pe Amy sa imi dea nr tau si vreau sa iti zic ceva important. Te plac, te iubesc din toata fiinta mea, stiu sunt cu Cass, cea mai mare greseala… nici nu termina ca am inchis telefonul. Nu puteam fi cu el si nici cu Ethan.”

10 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!