vineri, ianuarie 20, 2012

The rest is still unwritten (8)

Nu mi-a venit să cred când am primit mail-ul de la Veronica, deoarece am fost foarte surprinsă să văd că ea nu a uitat de rubrica "The rest is still unwritten", rubrica la care puteți trimite citate din poveștile voastre.
Veronica ne-a trimist citate din "What goes around comes around" și sunt foarte frumoase. Venind de la Veronica, nici nu mă mir:). Enjoy them.

"Am intrat in casa lor ca o regina. Sunt o femeie frumoasa si nimic nu ma poate impiedica. Si in timp ce imi cintam ode fiintei mele superbe am dat peste rahat. Da, nu mint, ce ar putea fi mai aiurea decit sa iti vezi rivala ta eterna si fostul logodnic brat la brat, fericiti si mai indragostiti ca niciodata.
Da, o sa fie e seara intensa. Imi toarna cineva un pahar de vodka?"

"-Taci, nu ma intereseaza minciunile tale. Ed te avertizez, noi nu o sa traim mult impreuna. Sunt gata --chiar si la crima. Imi esti antipatic. Fiecare fibra a organismului meu tipa de repulsie cind te simte alaturi. Nu poti merge cu farsa asta mai departe. In timp ce vorbeam Edward devenea tot mai palid la fata. Durerea i se raspindea in ochii. Barba ii tremura, isi musca buzele cu putere. Ma uitam la el si un sentiment uitat de mult imi incalzea sufletul inghetat. Imi doream sa pot sa il cuprind, sa ii mingii fata, sa ii sarut ochii. In schimb, am ridicat mina si i-am tras o palma puternica.
- Fii barbat, i-am zis cu repros.
Ceva s-a schimbat in privirea lui, un zimbet increzut i-a aparut pe fata.
- Asta si sunt, imi pare rau ca te-am lasat sa uiti asta."

"Dupa vreo 5 minute de alergat, m-am trintit pe drum. Eram obosita si nu stiam unde sa alerg. Mi-am pus capul in palme si am inceput sa o injur pe Al. Am simtit pe cineva asezindu-se linga mine. Eram gata sa tip dar o palma care miroasea a tutun amestecat cu menta mi-a acoperit gura.
- Nu tipa, totul e ok. Nu-ti fac nimic. Mi-am intors capul si l-am privit in ochi. Parea ca e sincer. Am dat lent din cap. Edward si-a retras mina. S-a ridicat in picioare dupa care mi-a intins mina. M-a ajutat sa ma ridic de jos. Cuvintele imi erau blocate in git.
- De obicei fetele ma privesc cu adoratie si dorinta sexuala. Tu esti prima care ma priveste ca pe un monstru. Mi-a zimbit. Nu stiu ce parere ti-ai format despre mine. Dar iti pot garanta, nu sunt un violator."

"Ma prefac emotionata si fug afara. Intru in garaj, mai are Volvo-ul sau pretios. Intorc diamantul inelului de logodna spre palma si merg sa mingii suprafata neteda si stralucitoare a masinii. Sunetul metalului scrijelit imi aminteste de sunetul oaselor rupte. Ma intorc sa privesc opera mea de arta. Masina e zgiriata din jur imprejur. Multumita de rezultat merg sa-l i-au pe tata acasa. Il mint ca sunt obosita. Ne luam ramas bun de la socrii mei de cosmar si cu pas grabit il trag pe tata spre masina. In timp ce porneste masina Edward de aude racnind :
- BELAAAAAAAAAAAAAAA, sunt multumita, are reactia asteptata.
- Draga mea, ce e cu Edward asa de nervos? Nu mergi sa vezi? Tata intreaba.
- A uitat sa ma sarute de ramas bun. Accelereaza tati."

"- Cine esti tu? Esti atit de diferita de celelalte fete. Pentru prima data o fata mi-a trezit interesul. Si acea fata nu e deloc interesata de mine. Mi-a tras palma si a dus-o spre buzele sale. Eu il priveam fascinata. Nici un gest pina acum nu mi-a strinit atitea emotii ca asta.
- Sunt Isabella, am 19 ani. Sunt impreuna cu Em de la 15 ani. Si, il iubesc. Mi-am tras mina din sarutul sau. Trebuie sa-mi repet asta mai des.
- Dragut, foarte dragut. Atunci de ce esti aici singura, fara el? a ridicat o sprinceana in semn de nedumerire."

"Era apusul. Un apus ca oricare altul. Insa, urmarindu-l pe malul marii si pe fundal sa auzi suntele valurilor este fermecator.
- Vii des aici cu fete?
- Nu. E prima data cind vin aici cu un prieten. Mi-a zimbit sincer.
- Prieteni? Vrei sa fim prieteni?
- Da, e straniu sa vreau sa prietenesc cu tine?
- Am o regula, nu suntem prieteni cu beneficii, ok?
- Si eu am o regula, nu te indragosti de mine, te rog…"

"- Bella, spune-mi te rog, de ce il iubesti pe prietenul tau?
- Em e gingas, are grija de mine si ne simtim bine impreuna.
- Asta e definitia dragostei pentru tine? Nu as fi crezut. A inceput sa rida. Doar pentru ca are grija? Dar unde sunt scinteile, atractia?"

"Am sarit in bratele sale si am inceput sa-l sarut. Stiam ca beau din cupa cu venin, dar era atit de dulce. Ne tineam strins in brate, tacerea noastra tipa atit de multe.
- Nu vreau sa te pierd, Edward a rostit cuvintele distrugatoare. Eu am pastrat tacerea.
- Bella, daca vrei eu lupt pentru tine. Oare imi doream asta? Cu siguranta nu.
M-am ridicat din bratele sale; el nu m-a oprit. Am ajuns la usa apoi m-am intors. Am luat pixul de pe masa. I-am tras palma si i-am scris in ea numarul meu de mobil. I-am sarutat ochii si am plecat.
Toata noaptea am plins. Eram confuza, stiam doar ca NOI nu poate exista."

"Edward a plecat fara sa-si ia ramas bun. Poate e spre bine. Prima seara nu pot dormi si tot astept sa bata la usa.
A doua seara am mers la plaja. Am privit toata seara stelele. Asteptam sa cada o stea, sa-mi pun o dorinta…
A treia seara ma intind intr-o groapa de pe mal. Apa vine si pleaca, blugii sunt lipiti de mine. Nisipul imi inunda spatiul intim. Dar nimic nu ma ajuta. Ma simt in continuare murdara…Il iubesc…Il doresc…"

9 comentarii:

  1. Foarte frumoase citatele..Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, sunt minunate citatele!! :X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte frumoase citatele si-mi place stilul tau de-a scrie:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc sunteti foarte dragute cu mine. Krisz -MULTUMESC :*

    RăspundețiȘtergere
  5. citatele m-au cucerit...acum fug sa citesc.:D:P

    RăspundețiȘtergere
  6. imi plac citatele pare o poveste interesanta poate trimit si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow, citetele sunt super! Nu am citit fic-ul Veronicai, insa momentan nu am prea mult timp online :(. Imi doresc foarte mult sa-l citesc, pare super.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am inceput sa citesc ficul, dar din cauza sesiunii a trebuit sa ma opresc. Vi-l recomand, veronica e foarte talentata si are un stil aparte de a scrie. Pupici tuturor. A! Asteptam si citatele tale apy,suntem curioase!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!