luni, ianuarie 09, 2012

Primele creații noi din anul 2012

Să vedem ce creații noi vom citi în acest an.

BibbyEllen a început să scrie "Trifoi cu patru foi", continuare pentru "Mai vedem noi, Cullen!"
Rezumat: "Alice, Bella şi Charlie Swan se mută într-o casă nouă împreună cu o viitoare nouă membră a familiei, Lauren Cotillard. Aceasta urmează să le fie mamă vitregă celor două surori pline de viaţă, din toate punctele de vedere. Ideea aceasta le nemulţumeşte rău de tot atât pe Alice, cât şi pe Bella. Sentimentul de ură şi răzbunare este, acum, nutrit de amândouă, iar viaţa prinde să se complice din nou; să zicem totuşi că, de data asta, complicaţiile sunt mai serioase. În scurt timp de la apariţia şarmantei Lauren, vine vorba despre fiica ei Tanya, o iubită din trecut a lui Edward, care intră-n vieţile celor trei personaje principale, aducând cu ea venin şi intrigi. Printr-o scrisoare pe care Edward i-a scris-o cu cinci ani în urmă, dovedeşte falsa sau adevărata dragoste dintre ei doi.
Noua viaţă a eroilor se anunţă a fi grea, plină de probleme care necesită o rezolvare urgentă, tocmai pentru a simţi că aerul vrea să le pătrundă în plămâni şi că nu sunt pierduţi.
O continuare a fanficului "Mai vedem noi, Cullen!", o continuare care fierbe sub presiunea unor capitole pline tristeţe, haz şi emoţie. "Trifoi cu patru foi" poate fi citit şi fără a se cunoaşte povestea personajelor din primul fanfic.
Vă aştept!"
AICI puteți citi prefața, plus primul capitol.

Stephany a scris un one-shot intitulat "Innocent steps" și are 3 părți: AICI, AICI și AICI.
Prefață: "Bella Swan, este una dintre cele mai bune balerine din Washington. Insa ea, nu a interactionat vreodata cu lumea de afara. A invatat acasa, a luat lectii de dans in sala ei de balet personala si nu a avut vreodata prieteni. Insa ce o impiedica sa interactioneze cu lumea nu era doar faptul ca nu avea timp din caunza antrenamentelor, sau pt faptul ca invata acasa. Mama ei nu a lasat-o, spunandu-i mereu ca lumea este prea rea.
Si asa Bella nu avea vreo idee despre lumea reala despre care auzea mereu la radio sau TV. Niciodata nu a iesit din casa, cu exceptia datilor, cand mergea la concursuri.
Bella a ajuns cea mai inocenta fiinta. Mai pura chiar si decat un copil de 5 ani.
Insa vrema a trecut, si timpurile grele au venit. Mama ei s-a recasatorit cu Phil. Nu se putea plange. Phil era un tip de treaba, insa nu-i placea ca mama ei prefera sa stea mai mult cu el. Cateodata se mai si certau din cauza ei. Phil ii reprosa ca o tine intr-o cutie de sticla si ca ar trebui sa invete ce inseamna lumea reala, si ca mama ei a facut cea mai mare greseala.
Mama ei se infuria si izbucnea in plans. Nu-i placea ca mama ei plange din cauza ei, asa ca intr-o zi, si-a luat inima in dinti, si i-a cerut mamei ei sa o lase sa se mute la tatal ei Charlie, in Forks.
Cand mama ei a auzit, parca a innebunit. Nu-i venea sa creada ca propria ei fiica vrea sa plece.
Sa o paraseasca. Pe Bella o durea inima, insa stia ca asa va fi cel mai bine. Phil a sustinut-o.
Si asa, Bella Swan se afla acum in masina de politie a tatalui ei, Charlie, indreptandu-se spre noua ei casa. Se uita speriata pe fereastra masinii. Era pentru prima data cand nu era alaturi de mama ei, si ii era frica de ce o va astepta."

Diana a terminat de scris "Legenda urmașei".
Rezumat: "O lume magica se interpatrunde. Vrajitori, vampiri, varcolaci, X-men, Mutant X vor fii nevoiti sa lupte pentru a salva lumea de la Intuneric. Dar cine este conducatoarea lor?
"Numele meu este Diana, aparent sunt o simpla adolescenta dar in realitate sunt Urmasa. Am sa duc aceasta lupta la bun sfarsit. Nu pot permite ca pamantul sa fie cuprins de intuneric"
Va reusi aceasta fata sa castige lupta? Sau pamantul pentru eternitate va fii cuprins de intuneric?"
AICI găsiți toate cele 22 de capitolele scrise.

Miku a început să scrie "Festin".
Rezumat: "Destinul unui om e scris. Dar destinul unui vampir? A fost si el scris pana la capat, sau exista posibilitatea sa se schimbe la primul pas gresit?"
AICI găsiți prologul.

Kenya R. scrie "Dare to love".
Rezumat: "Ea este prostituata si lucreaza intr-un bordel in Chicago. Are un trecut tumultos, plin de violente ceea ce i-au marcat intreaga viata. Mama ei este in inchisoare pentru furt, iar tatal ei este pierdut printr-o retea de drug-deal-eri. Se izoleaza de lume, inchizandu-se in sine, nelasand pe nimeni sa patrunda in sufletul ei.
El este foarte frumos si foarte atragator. A suferit crunt dupa o relatie, din cauza careia nu mai are curaj sa se expuna nimanui. Umbla din bordel in bordel, incercand sa-si impuna sexul in fata sentimentelor.
Cei doi se intalnesc intr-o seara cand acesta viziteaza bordelul “Versus”. El o observa si doreste sa aibe parte de o partida de sex cu ea. Din acea seara, el nu si-o poate scoate din minte, desi ratiunea il loveste tare, aducandu-i aminte de trecut. ea incearca sa-l ignore, dar mintea ei este plina numai de atingerile si saruturile lui.
Ce se va infiripa intre ei, daca se va infiripa ceva, va las sa vedeti in ficul meu “Dare to love”."
AICI puteți citi primele două capitole.

8 comentarii:

  1. Uuu:x imi place inceputul de la "Trifoi cu patru foi" ..
    Si miku' scrie superb <3 Keep on girls

    RăspundețiȘtergere
  2. Deşi sunt o persoană care preferă să citească decât să scrie, mi-ar plăcea şi mie să scriu un fan-fic. Până atunci insă o să mă mulţumesc cu creaţiile altora, mult mai bune decât orice aş putea scrie eu vreodată! Bravo fetelor! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit cate putin din fiecare creatie si sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ma bucur de fiecare data cand vad ca unele persoane incep ceva nou .
    Adica , in momentul actual , nu multa lume mai face asta . Iar cei care o fac , nu duc pana la capat ceea ce isi propun . De aceea , ii admir pe scriitorii care chiar se dedica pasiunii lor .:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Festin :X:X:X minunat! O sa incerc sa citesc si din celelate povesti, sunt curioasa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari!.Niste creeati minunate.!!Mi-ar fi placut si mie sa am o asa imaginatie bogata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo fetelor! Ma bucur de fieacre data cand vad continuari sau creatii noi, e minunat:X

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!