marți, ianuarie 31, 2012

From Abroad (9)

Ce am eu astăzi pentru voi? Câteva cărți minunate, pentru oameni minunați :). Toate îmi plac mult, dar cel mai mult mi-aș dori să citesc ”Ascent”. Voi ce ziceți de ele, și care copertă vă place cel mai mult ? 

”Heavenly” (Heavenly #1)  de Jennifer Laurens
Am cunoscut pe cineva care a schimbat totul. Matthias. Îngerul păzitor al surorii mele autiste. Sincer. Plin de însuflețire. Amuzant. Hot. Și nemuritor. Asta era problema. Ce aș fi putut face? Am făcut ceea ce orice fată ar fi făcut în locul meu – m-am îndrăgostit de el.

Sora lui Zoe se aruncă în fața mașinilor. Fratele ei e un drogat. Părinții ei sunt copleșiți; aceștia nu văd că Zoe s-a pierdut în viața ei nefericită. Zoe evadează de asta în singurul mod care îl știe : în petreceri.
Matthias, un înger păzitor trimis din Rai, veghează asupra surorii autiste a lui Zoe. După ce Zoe se convinge că el există, îngerul și fata pierdută se unesc într-o dragoste care poate schimba destine. 
Dar Raiul pe Pământ nu poate dura pentru totdeauna.

”Ascent” (The Party #1) de Amy Kinzer
Pentru trei adolescenți să se întoarcă în trecut e singura cale de a salva viitorul.
După ani de recesiune, un nou Partid politic ascede la putere. Pentru a controla Statele Unite, ei trebuie să le ofere liderilor oameni care vor vota pentru ei. Partidul a ales un grup select de adolescenți care să fie în serviciul Institutului de Dezvoltare pentru Tineri, pentru a-i antrena să devină noii lideri ai națiunii. Dar nimeni nu are un trecut perfect, și într-o lume în care fiecare moment este filmat a devenit din ce în ce mai greu să găsești viitori politicieni. Toți au ceva în trecutul lor ce ar dori să poată schimba.
Matt vrea să se întoarcă și să schimbe noaptea în care a condus beat și a pus capăt vieții iubitei și prietenei lui cele mai bune; Farrah-Kate, fata celei mai tragice actrițe americance, vrea să o salveze pe mama ei, starul ; iar lui Rick îi este ordonat să se întoarcă și să schimbe noaptea în care calculatoarele guvernului au fost hack-uite.
Marvin Winn, un bilionar cu un casino, și un fondator al Partidului, a finanțat un instrument care îi va duce înapoi în timp pe cei aleși, pentru a schimba trecutul. Dar nu toți sunt în serviciul Institutului pentru că vor să se alăture Partidului. Și în timp ce toți se duc în trecut, o persoană alege să nu se mai întoarcă, punând la risc tot ceea ce Partidul urmărește să obțină.

”Elemental Reality” (Elemental #1) de Cesya MaRae 

Când Callie Pierce avea zece ani, mama ei a dispărut fără urmă. În apropiere de data dispariției ei, doisprezece ani după, pământul apparent prinde viață. Elementele îi vorbesc lui Callie, și ăsta e doar începutul. 
Tot ce cunoaște ea a fost doar o fabulație încurcată care să o protejeze. Acum adevărul este eliberat. Callie și sora ei sunt mult mai puternice decât orice Zână născute vreodată. 
Acum ele trebuie să își folosească puterile pentru a o salva pe mama lor și familia din mâinile malefice care amenință să îi despartă. 

Bine ați venit la realitatea elementară.

11 comentarii:

  1. Superba serie . Descrierile sunt foarte interesante iar copertile..=p~ sugestive [ le ador :x ]

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima carte pare interesant, cu siguranta o voi citi, coperta e tare draguta.
    A doua carte are o coperta foarte frumoasa, iar povestea e originala.
    A treia cartea, pare si e interesanta.
    Ceea ce nu inteleg: de ce autorii din ziua de azi fac atatea serii? sper ca, cartile nu vor avea mai mult de 3 volume.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca va place. Nu e o serie, ce v-am prezentat eu sunt primele volume din 3 serii diferite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai o fascinatie pentru schimbarea trecutului, nu pot sa nu remarc. Ca doar am scris povestea aia de Craciun cu dedicatie pentru tine. :D
    Acum, despre carti: imi place prima. Si ultima. Ascent NU pentru ca e legata de politica si urasc politica.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Nu neaparat. te referi la acel raspuns dat de mine intr-o leapsa parca, legat de faptul ca as vrea sa ma intorc in trecut? Imi place cel mai mult Ascent pentru ca e roman distopic, si eu am o fascinatie pentru cartile de acest gen in acest moment.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare asta, Ramona:))Mi-ar face placere sa citesc oricare din aceste carti, insa cred ca prima pe lista ar fi ”Heavenly”.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ascent imi pare mai interesant si copertile tote imi plac :x

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt interesante cartile, fiecare in felul ei si chiar cred ca le-as citi:-?

    RăspundețiȘtergere
  9. Oh, my shame, sorry! La cat sunt de aeriana nu am vazut ca scrie acolo ce volum sunt :)) Mi se parea mie ceva dubios dar.. :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate trei cartile sunt foarte interesante..acuma fiecare cu gusturile lui..:D:D..Desi..Hevently pare sa fie preferata mea..:X

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!