vineri, ianuarie 20, 2012

From Abroad (8)

Pentru că tot apare seria ”Need” la Editura Rao, am decis să vă prezint toate cărțile din ea, deoarece par interesante și au niște coperte incredibil de frumoase, pe care sper ca editura să nu le schimbe când vor publica și următoarele volume. Mi-aș fi dorit și acum să păstreze exactă coperta originală, dar asta e. Descrierile sunt preluate de pe Goodreads și traduse de mine.

”Need” (Need #1) de Carrie Jones


Zara suspectează că este un tip ciudat care o semi-urmărește. Este însă obsedată și de fobii. Și e adevărat, nu a mai fost ea însăşi de când tatăl ei vitreg a murit. Dar exilând-o spre înghețatul Maine să locuiască cu bunica ei? Asta pare puțin cam extrem. Mutarea se presupune că e pentru a o ajuta să rămână în toate mințile..dar Zara e mai mult sigură că de fapt mama ei nu se poate descurca cu ea acum.
Nu putea să greșească mai mult. Se dovedește că semi-urmăritorul ei nu e o născocire a imaginației hiperactive a Zarei. De fapt, el încă o urmărește, lăsând în urmă o urmă stranie de praf auriu. Este ceva greșit – deloc uman – în somnorosul oraș Maine, și toate semnele înclină cătrte Zara.



”Captivate” (Need #2) de Carrie Jones


Zara și prietenii ei știu că nu au rezolvat problema zânelor cu adevărat. Nevoile regelui cresc pe zi ce trece, și e prins în captivitate, în timp ce controlul lui asupra oamenilor e tot mai slab. Devine vulnerabil. 
Și e un nou rege în oraș.
Un război e iminent, deoarece noul rege al zânelor, Astley, se mișcă repede. Nick aproape că l-a omorât în pădure într-o zi, dar Zara i-a ieșit în apărare. Astley jură că el și Zara sunt meniți să fie împreună, că el e unul din tipii buni. Nick nu crede, cu toate că Zara nu e sigură de asta – ea vrea să aibă încredere în noul rege. 
Dar miza e mult mai mult decât relația ei cu Nick. Este viața ei - și a lui. 



”Entice” (Need #3) de Carrie Jones


Zara și Nick sunt suflete pereche, menite să fie împreună pentru totdeauna.
Dar lucrurile nu au mers chiar așa.
Pentru început, Nick e mort.
Se presupune că a fost luat într-un loc mistic pentru luptători cunoscut ca Valhalla, deci Zara și prietenii ai ar avea o șansă să-l poată aduce înapoi. Dar asta durează, și între timp un grup de zâne malefice devastează Bedford, și adolescenți dispar în fiecare zi. Un nou război pare iminent, și băieții buni au nevoie de toți luptătorii pe care îi găsesc. Dar cum să ajungă ei în Valhalla?
Chiar dacă Zara și prietenii ei descoperă calea.. există o mică problemă: Zara a fost sărutată. Când va afla Nick, va mai dori să fie vreodată cu ea? Mai ales că ea e acum și..regina lui Astley.



”Endure” ( Need#4) de Carrie Jones


Zara este în centrul unei apocalipse amenințătoare. 
Într-adevăr, l-a salvat cu succes pe Nick din Valhalla, dar asta nu e de ajuns. Zâne malefice fac ravagii în Bedford, și acum ei au nevoie de mai mult de un luptător excelent ; au nevoie de o armată. 
Zara nu mai e sigură care e rolul ei. Nu doar luptă pentru prietenii ei; este și o regină a zânelor. Și să-și aducă grupul de zâne la aceeași linie cu cei pe care îi iubește este una dintre cele mai mari lupte de fapt. 
Mai ales când nu se poate împăca nici cu sentimentele tot mai puternice pentru regele ei..





Cum vi se pare seria? Dar copertele?

9 comentarii:

  1. Acuma imi doresc si mai mult sa apara seriaaa:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat ca nu au pastrat coperta initiala a primului volum.. si nu cred ca le vor pastra nici pe celelalte..
    Ce ziceti.. v-o luati?

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult a doua coperta, toate descrierile sunt interesante.

    RăspundețiȘtergere
  4. imi plac cartile poate le cumpar caci sunt dragute sper sa le cumpar, defapt :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi aminteste foarte mult de Twilight, copertile sunt interesante

    RăspundețiȘtergere
  6. Din ce am vazut, se si zice ca e un fel de Twiligh amestecat cu seria de carti cu zane ale melissei marr.

    RăspundețiȘtergere
  7. Copertile sunt interesante la fel si descrierea lor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Descrierea cartilor* scuze, m-am grabit

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!