duminică, ianuarie 22, 2012

Creații noi (4)

Daniela scrie "Iubire de criminali"
Rezumat: "Bella si Elena sunt doua surori, parintii le-au murit acum doi ani intr-un accident de masina. Singura ruda pe care o mai au este fratele lor Emmet care este casatorit cu Rosalie. Dar ce se intampla cand la o petrecere isi fac aparitia trei frati, dornici de distractie? Ce nu stiu fetele este faptul ca ei sunt vampiri. Dar ce se intampla atunci cand ei incearca se le constranga? Dar ce se intampla cand Damon si Stefan se indragostesc de aceiasi fata? Ce se intampla cand Edward face o obsesie pentru sora Elenei, Bella? Dar ce va face Edward, cand in viata Bellei apare vechiul ei prieten Jacob?"
AICI puteți citi 10 capitole.

Maria.Ioana scrie "Rockstar"
Rezumat: "Este vorba despre o adolescenta de liceu, mai pe scurt in clasa a 11-a, care spera sa ajunga un Rockstar renumit. Munca, pasiune si indarjire, dar toate se complica. O mama care se pierde intr-un joc al unei societati nevazute, o familie formata din cativa prieteni, un baiat nevunoscut si cu o reputatie urata. Ce se va intampla? Va ajunge pe culmile showbiz-ului? O actiune, un fir de iubire, o demonstratie de vointa, un tremur de frica si durere."
Are trei părți până acum: AICI, AICI și AICI.

Și a mai scris o poveste despre o fată care s-a sinucis din cauza prietenului ei și e ca o fantomă, într-un final ajungând să se întrebe dacă a greșit. Se numește "Unde-i ea? Unde-i ea?".

Adinanana scrie "A look is enough"
Rezumat: "El... un binecuoscut om de afaceri . Ea... o foarte buna creatoare de moda.
El... un barbat prea preocupat de munca lui. Ea... o fata deschisa oricarei provocari.
El... un tip frumos, hotarat si inteligent. Ea... o tipa vesela , talentata si incapatanata.
Dar ce se intampla cand aceste 2 persoane stau impreuna mai mult decat trebuie intr-o seara?
Oare isi neaga dragostea sau accepta cu bratele deschise aceasta experienta?
Ok... cred ca banuiti ca cei 2 sunt Edward Cullen si Isabella Swan."
AICI puteti citi primele două capitole.

Stephany scrie "The Vampire Hunter"
Rezumat: "Daca pana acum nu ati crezut in vampiri, acum e timpul sa o faceti! Sau, cel putin asta ne spune Bella Swan, specializata in uciderea vampirilor. Asociatia ultrasecreta a vanatorilor de vampiri (AUW), a ales-o pentru calitatile sale exceptionale de a se lupta, pentru agilitatea si reflexele ei "de pisica " (asa cum obisnuiesc sa o compare ceilalti), si mai ales pentru ura ce o poarta pentru acesti monstri ce i-au ucis parintii.
Si parintii ei erau vanatori, la fel ca si ea. Insa de unde aveau sa stie ca Volturii aveau sa organizeze o rascoala? Nimeni nu s-a asteptat la asta. Nu se asteptau nici macar sa descopere ca unii vampiri au puteri. Asa ca nu au stiut nici cum sa se apere.
Si, asa, prin ura pura, Bella a reusit sa devina cel mai bun vanator de vampiri. Se spune ca fusese si muscata de cateva ori, insa din cauza urii ce o purta in inima, nu au reusit sa o transforme, si nici macar sa o omoare.
Insa, cand este trimisa in Forks, sa anihileze familia Cullen, totul se schimba. Oare Edward are ceva de-a face cu asta? Oare inima Bellei e chiar asa de neagra? Ii va cruta?
Si mai ales... va reusi Bella sa faca fata unei noi revolte a Volturilor?"
AICI găsiți primele două capitole.

De asemenea, a mai scris un one-shot intitulat "Vrăjita de fluturi"
Rezumat: "Un fluture. Ce frumusete a naturii! Cat de multa frumusete poseda aceasta mica creatura delicata. Cata finete, cata culoare...
Fara sa-si dea seama, fata urma acel fluture de parca era vrajita de frumusetea lui. Inainta fara sa-si dea seama unde o conducea  Doar. Il. Urma."

One-shot-ul, tot de Stephany, se numește "My angel without wings"
Rezumat: "Bella Swan. O tocilara fara doar si poate. Nimeni nu vorbeste cu ea, nimeni nu o baga in seama. Poate e mai bine asa atat pentru ea, cat si pentru restul din jurul ei. Insa, atat trecutul, cat si prezentul, ii ascund secretele. Oare o fi vreun iubit? Oare vreun admirator? Oare are ceva de-a face cu Edward Cullen, cel mai sexy baiat din scoala si totodata iubitul majoretei sefe?
Sau poate... o relatie ascunsa? Cert e ca o tipa aparent plictisitoare are cam multe secrete, nu credeti?
Desi nu as fi vrut sa dau atatea detalii, am sa va mai spun ceva. Viata de liceu poate parea dura. Insa nimeni nu stie ce se ascunde in dulapul unei tocilare. Crede-ti ce vret . Eu una nu va mai spun absolut nimic."

Și... da, ați ghicit, din nou un one-shot scris de ea și se numește "Captivă în propria minte".
Rezumat: "Nu sunt nebuna! Nu sunt nebuna! Nu sunt nebuna! De ce toata lumea crede asta? Nu sunt nebuna! Marie Martinez, o adolescenta de 17 ani, era internata la spitalul de urgenta, dupa ce a incercat sa se sinucida, taindu-si venele de la mana stanga.
Din cate stiau parintii ei, Marie nu mai incercase vreodata asa ceva. Recunosc ca era mai depresiva in ultimul timp, insa nu au crezut ca va ajunge asa.
Dupa cateva analize, s-a constatat ca Marie nu avea doar tendinte sinucigase, ci era si anorexica. Fata era intr-o depresie totala, si nimeni nu stiuse asta. Poate cu exceptia colegilor ei de liceu care o credeu o ciudata, si poate si faptul ca nu avea prieteni, a impins-o spre acest gest extrem.
Ce-i drept, nici Marie nu dadea impresia ca ar vrea sa socializeze, sau sa incerce macar sa-si faca prieteni.
Ea era doar o ciudata, in lumea ei, care nu baga pe nimeni in seama, si era fericita daca nimeni nu o baga nici pe ea in seama.
Insa in ultimul timp, singuratatea a coplesit-o atat de tare, incat nu a mai putut rezista.
Cand privesti din afara, crezi ca asa ceva nu exista. Ca nu are cum. Ca e aevea, sau poate... totul e doar un scenariu.
Insa, inainte sa judeci, ar trebui sa afli mai intai povestea."

Apy scrie "Călătoria lui Jenny"
Rezumat: "E vorba despre o fata pe nume Jenny care se supara pe sora mama si tatal ei afland cea mai urata veste pe care o poate primi cineva. Avand doar 17 ani ea se gandeste la un plan de a se tine singura pe picioare si sa plece de le parinti ei. Dupa multe incercari de a evada din vechea sa viata reuseste sa plece, intalnindu-se cu fosti prieteni uitati si multi alti. Ea se indragosteste de un baiat refuzand sa isi continue calatoria."
Puteți citi AICI 8 capitole.

LoStInDr3aMs scrie "Bitter-sweet feeling"
Rezumat: "Se zice ca cu TIMPUL ranile sufletului se inchid,ca vei trece mai departe.Vei fi o noua persoana,noi aventuri,si poate de ce nu o noua iubire.Stiti cum se spune:,,Viata e prea scurta,pentru a fi traita cu regrete".Ca om,toate vin si se duc.De fapt nasterea,e primul pas catre moarte.Totul pe lumea asta e trecator,si oamenii sunt doar niste amintiri lasate in memoria celorlalti.Sunt ca niste umbre.Isi hranesc viata unii altora prin intamplari.Si asa se ajunge la ziua in care tragem linie.Toata averea nu mai conteaza.Conteaza numai sa fi cu sufletul impacat,in fata CELUI ce iti va indica locul unde stim ca reprezinta Viata de Apoi.Pentru unii mai buna,pentru altii mai putin.
Dar ce se intampla cu CEL ce are toata aceasta putere.Cu CEL ce poate sa te trimita la o viata mai buna sau nu.EL nu e om.EL reprezinta aproape insusi timpul...Pentru el amintirile nu se vor risipi niciodata.EL e un DEMON.
Si iata-l acum singur,incercand sa se lupte cu amintirile singurei sale iubire.Dar ea e moarta...Si EL nu poate conduce LUMEA DE JOS,singur.Are nevoie de o sotie.Dar Destinul se joaca cu el.Sotia trebuie sa fie din CLANUL INGERILOR.A mai incercat sa-si caute o alta sotie,dar toate au sfarsit ca prima...MOARTE,de un personaj misterios.Lupta e crancena.Timpul se scurge.Daca nu va reusi,va trebui sa cedeze locul altei rude.
Dar mai exista o speranta...ultima fata,ultima incercare.Numai ca e mai complicat de atat.EA nu a mai luat contact cu supranaturalul,desi si EA face parte din Clanul Ingerilor.Plus ca ea nu e ca toate rudele ei asa POLITICOASA si INOFENSIVA.E poate chiar oposul.Se pare ca EL va trebui sa recurga la extreme.Si ce se intampla cand mai iese la iveala si partea lui DEMONICA?Sa nu mai putem la socoteala ca e cautata de personajul misterios,EA e o incapatanata desavarsita si ca mai trebuie sa treaca si unele teste pentru a deveni REGINA LUMII SUBTERANE,asta bine inteles daca va supravietui. Rezultatul o poveste INCALCITA!"
AICI veți putea citi povestea.

 LATER EDIT:
Dark Rose scrie "The Dark Side Of Our World"
Rezumat: "Miranda, o fata aparent normala afla ca este de fapt printesa a doua lumi: lumea umana si lumea intunericului. Mama sa - un inger pur - o avusese pe Miranda cu Regele Intunericului. desi lucrurile se schimba, Regele o vrea moarta pe Miranda, aceatsa nu poate sa creada o asemenea grozavie pornind spre taramul intunericului pentru a-si cunoaste tatal. Mama sa ii trimite pe "mesageri" - vampiri care o vor ajuta pe Miranda sa scape din ghearele tatalui ei. Caleb - un vampir chipes de care Miranda se simte atrasa - o va ajuta pe micuta printesa in aventurile ei. Vor reusit oare Fortele Binelui sa combata intunericul?"
AICI găsiți 4 capitole.

Dark Shadow scrie "Povestea întunecată dintr-un oraș magic"
Rezumat: "Intr-o lume in care omenirea nu mai e specia dominanta. Acestea fiind creaturile mitice, despre care s-a crezut mult timp ca sunt doar mituri. Dar se pare ca nu totul se judeca dupa aparente, atunci s-a scris o profetie, in care se vorbea de doi copii umani care vor stapani arta parapshihologiei (vor comunica telekinetic), vor aduce pacea si intelegerea intre specii, oamenii nemaifiind nevoiti sa traiasca in umbra si cu frica la orice moment. La un secol dupa declinul rasei umane si scrierea profetiei, ceva neasteptat se intampla: doua familii una de vampiri si una de varcolaci, care desi ar trebui sa fie dusmani de moarte, sunt foarte buni prieteni. La doar cateva zile distanta celor doua familii li se naste cate un copil. Dar fiecare are cate o surpriza. Familiei de vampiri li se naste o fetita umana, care desi ar trebui sa le fie masa parintilor, acestia o iubesc nespus crescand foarte bine. Familiei de varcolaci li se naste un baietel uman, acesta le aduce o mare bucurie! parintilor lui.
Acesti doi copii umani devin cei mai buni prieteni, in timp parinti lor isi dau seama de un lucru. Anume, copii lor pot comunica telepatic, parinti isi amintesc de profetie, gandindu-se ca ei sunt copii din profetie, sunt foarte ingrijorati, deoarece multe specii nu vor ca pacea sa fie dominanta, acestia dorind sa-i omoare daca ar fi aflat de exisatenta lor. Ei nu le spun nimic copiilor, astept un deznodamant ceva mai calm, fara varsare de sange. Vor reusi acesti copii sa implineasca profetia, sau vor sfarsi inaintea chiar de a incepe?"
AICI puteți citi primul capitol.

Law scrie "Fantoma visurilor mele"
Rezumat: "Este vorba despre o fata,care pana la varsta de 17 ani a trait o viata normala. Intr-un nou oras,cu oameni noi,cum se va descurca ea? Mai ales atunci cand viseaza o fantoma?Cititi si veti afla."
Puteți citi AICI trei capitole.

7 comentarii:

  1. uuu par interesante insa cum timpul nu ma lasa... trimit si eu scusi:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase toate!..Dar cel mai mult imi place:Iubire de criminali..Felicitari Daniela!.Imi place foarte mult cum ai combinat peronajele unui serial cu personajele unui film.:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesante, par a fi foarte captivante. Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari fetelor ca-si fac timp sa scrie si mai ales idei cat de cat originale.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Congrats' pentru curaj si cat mai multa inspiratie!
    Nu am apucat sa le citesc pe toate dar voi incerca in curand

    RăspundețiȘtergere
  6. Parca erau mai multe pe vremea mea:)) Felicitari fetelor, eu n-am timp nici sa respir:( n-am mai tastat un cuvant de-o saptamana:(

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!