vineri, ianuarie 13, 2012

Anunț pentru participanții la "Concursul de fidelitate"

Hey all! A trecut aproape o săptămână de când  a început "Concursul de fidelitate", o săptămână în care am primit multe recomandări la rubricile Quote Line, Music for blog soul și The magic of words... by you.

Vroiam să specificăm încă o dată că la rubricile Quote Line și Music for blog se poate recomanda doar o dată pe săptămână. Cei care au trimis mai multe, le voi pune în săptămâna a doua, care începe de luni. Vă rog frumos să fiți atenți.

Atenție! Dorim să conțină o recomandare maxim 4 imagini pentru Quote Line și maxim 4 melodii pentru Music for blog soul.

Referitor la rubrica The magic of words... by you puteți trimite câte recomandări vreți pe săptămână. Avem totuși și aici o specificare: va trebui să aveți minim o pagină de citate de acum înainte și dacă puteți, sau găsiți, să atașați și imagini care considerați voi că se potrivesc cu citatele.

Take care și week-end plăcut!
Krisz & Alexya

14 comentarii:

  1. Este mai bine asa pentru voi..Va fi mai organizat si mai usor..

    RăspundețiȘtergere
  2. Este OK , fiindca pe urma se aduna mult prea multe si devine plictisitor !

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord cu Stephany, dacă am trimite melodii în fiecare zi, ar trebui să schimbaţi numele blog-ului în "Walking on Music" :)) Aşa e foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. mie imi place cum suna walking on music :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie, Ramona:)) Ma bucur totusi ca la The magic of words...by you se poate trimite de mai multe ori, am momente in care nu-mi pot tine cartile numai pentru mine:D

    RăspundețiȘtergere
  6. E mai bine.. oricum rubrica este saptamanala. Asa ca daca trimit de 2 ori saptamana aceasta, urmatoarea data va fi publicata saptamana viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu pot spune ca ma inpac cu ideia de o pag de citate dar aveti dreptate asta e :))

    RăspundețiȘtergere
  8. o pagina scrisa cu times new roman 12?

    RăspundețiȘtergere
  9. da suna bine walking on music poate faceti o rubrica cu cele mai amuzante dansuri :))

    RăspundețiȘtergere
  10. La ce adresa trebuie sa trimit citate?

    RăspundețiȘtergere
  11. Pe alexya_fanfics@yahoo.com. Ai trimis niste citate, insa cum am primit multe nu le-am postat inca. Insa week-endul acesta le voi pune.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mersi, iti mai trimit si azi cateva citate, celelalte era prea putine...

    RăspundețiȘtergere
  13. Fetelor.. pana la urma, pe Facebook mai continua sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  14. Luna aceasta nu a fost cu facebook. Luna urmatoare... vei afla dupa ce anuntam castigatorul lunei ianuarie si dam startul la concursul pe luna februarie.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!