miercuri, noiembrie 30, 2011

Bucureşti, 29 noiembrie 2011

COMUNICAT DE PRESĂ
Trilogia antică, cel mai bun spectacol din România de după Revoluţie

Cel mai bun spectacol montat în România în ultimii douăzeci de ani este „Trilogia antică”, în regia lui Andrei Şerban. Îi urmează, pe locul al doilea, „...au pus cătuşe florilor”, în regia lui Alexander Hausvater, iar pe locul al treilea „Ghetto”, în regia Victor Ioan Frunză şi „Titus Andronicus”, în regia lui Silviu Purcărete.

Clasamentul a fost realizat de revista Yorick în urma unei anchete la care au fost invitaţi să participe peste douăzeci de critici şi oameni de teatru. Fiecare dintre specialiştii care au dat curs invitaţiei a alcătuit un top al celor mai bune trei spectacole de teatru din România postdecembristă, însoţit de un text justificativ.

Oamenii de teatru care au participat la realizarea anchetei sunt: Alice Georgescu, George Banu, Florica Ichim, Mircea Morariu, Ion Parhon, Carmen Stanciu, Nicolae Prelipceanu, Marius Zarafescu, Emil Boroghină, Cristina Rusiecki, Victor Scoradeţ, Miruna Runcan, Andreea Dumitru, Marinela Ţepuş, Doru Mareş şi Ion Bogdan Lefter.

Înfiinţată în anul 2009, revista Yorick este singura revistă de teatru din România cu apariţie săptămânală, în regim online. Publicaţia, coordonată de Monica Andronescu, a ajuns săptămâna aceasta la numărul 101.

Mulțumim editurii Nemira pentru că ne-a anunțat! Eu sunt pasionată de teatru și mi-a făcut o reală plăcere să citesc despre această piesă:D. Felicitări actorilor, regizorului și revistei Yorick pentru faptul că nu lasă arta teatrală neafirmată.

Trilogia antică, cel mai bun spectacol din România de după Revoluţie

Read More

Cine ar putea să trimită din nou citate? JustLaugh:)). Știu, știu, mai am și de la alții pe care le voi posta îndată. 
JustLaugh ne-a trimis câteva citate din "Roșu de Rubin" de Kerstin Gier. Eu nu am citit cartea, însă acum sunt nerăbdătoare să o cumpăr atunci când reușesc pentru că aceste citate cu siguranță m-au făcut curioasă. Mulțumim, JustLaugh.

”James era o fantoma. De aceea evitam să vorbesc cu el când mai erau și alții de față. Doar cu Leslie făceam o excepție. Ea nu se îndoise niciodată, nici măcar pentru o secundă, de existența lui James. Leslie mă credea întotdeauna, iar acesta era unul dintre motivele pentru care o consideram cea mai bună prietenă.”

Știam exact ce se întâmplase. Pur și simplu, știam.Și mai știam că trebuie să fi fost vorba de o eroare. Călătorisem într-o altă epocă. Nu Charlotte. Eu. Cineva făcuse o mare greșeală. Dinții au început brusc să-mi clănțăne. Nu doar de emoție, ci și de frig. Era îngrozitor de frig.”

-Dar e simplu de tot, spuse Charlotte rece. Toți au crezut că eu aș avea gena, când, în realitate, o avea Gwendolyn.
Împinse farfuria din fața ei și se ridica.O să vadă ea cum o sa facă față.’’

“Am vrut să mă ascund și mai bine în spatele draperiei, dar m-am blocat  în mijlocul acțiunii. Era imposibil! Fata avea chipul meu. Priveam în proprii ochi speriați! Fata păru la fel de nedumerită ca mine, dar își reveni mai repede din șoc. Făcu o mișcare clară cu mâna: “Ascunde-te!Dispari!” ”

“Tânărul avea părul negru cârlionțat, lung aproape lângă umeri, și ochii verzi, atât de strălucitori, încât am crezut că purta lentile de contact. Deși nu-l mai văzusem până atunci nici părul, nici ochii, l-am recunoscut  imediat. Chiar și timbrul vocii lui l-aș fi putut recunoaște oriunde. Era bărbatul pe care-l văzusem în ultima mea călătorie în timp.’’

“- Fir-ar, fir-ar, fir-ar !
-E-n regula,spuse Gideon.
Tonul lui surprinzător de blând puse capac emoțiilor mele. Lacrimile îmi șiroiră din ochii înainte să le pot opri.
-Hei, Gwendolyn, îmi pare rău!
Gideon veni imediat înspre mine, mă prinse de umeri și mă strânse spre el.
- Idiotul de mine! Am uitat cum trebuie să fie totul pentru tine, murmură el pe lângă urechea mea. Îmi amintesc și acuma ce sentiment idiot m-a încercat și pe mine când am făcut primul salt în timp. În ciuda orelor de scrima. Ca să nu mai vorbim despre orele de vioară…’’

‘’Pe el îl nimerise împușcătura de mai devreme. Priveliștea era atât de înfiorătoare, încât am simțit cum mi se întorcea stomacul pe dos. Nu mai văzusem niciodată un mort. Ce-aș fi dat să fi fost în sala de cinema și să fi putut, pur și simplu, să privesc în lături!
Dar ceea ce se petrecea aici era real. Acest bărbat era mort, iar puțin mai încolo viața lui Gideon era în mare pericol.’’

''-Nu ești o fată oarecare, Gwendolyn, șopti el, trecându-si  degetele prin părul meu. Ești cu totul și cu totul deosebită. Nu ai nevoie de nicio magie a corbului ca să fii specială pentru mine.
Chipul lui se apropie tot mai mult de al meu. Cand buzele lui îmi atinsese gura, am închis ochii.
 OK. Acum urma să leșin.’’

The magic of words... by you (7)

Read More

Pentru că este ultima săptămână din lună, şi nu mai e mult pana pe 5 decembrie cand trebuie să tragem linie şi să vedem care este cel mai fidel cititor al lunii, vă rugăm să lăsaţi, cei care v-aţi înscris la acest concurs, un comentariu la această postare.

CEI CARE NU AU FOLOSIT ŞANSELE ÎN PLUS, CI DOAR AU COMENTAT, PE BLOG SAU PE FACEBOOK, să ne zică:
~ Nick-ul de la GFC şi numele cu care aţi comentat pe Facebook.


DACĂ AŢI ÎNDEPLINIT UNELE DIN CERINŢE PENTRU ŞANSE ÎN PLUS, SAU DIN TOATE, vă rugăm să lăsaţi un comentariu unde să adăugaţi :
~Nick-ul cu care aţi comentat pe blog;
~Link-urile postării/lor de pe blogul/blogurile şi link-ul postărilor de pe facebook-ul vostru referitoare la concursurile noastre ;
~ Nick-ul cu care aţi comentat şi aţi dat Like la postările de pe Facebook la noi;
~ Nick-ul de Facebook şi de GFC a fiecărei persoane noi pe care aţi adus-o voi.
~ Numele rubricilor la care aţi contribuit, şi de câte ori. 
Atenţie, este necesar asta, dacă nu ne veţi trimite nu se vor adăuga punctele în plus !

Pupici!

Important!

Read More

marți, noiembrie 29, 2011

BannerFans.com

Precomandă "Paranormal" de Kiersten White

Read More

Nu rata ediţia de chioşc NU PLÂNGE SUB CLAR DE LUNĂ. Din 20 decembrie 2011 împreună cu revista BRAVO la 10,99 lei!

Adminul Leda ne spusese că după terminarea seriei ”Vampirii Sudului”, nu vor mai apărea alte cărți împreună cu revista Bravo până la anul. Se pare că a vrut să ne facă o surpriză minunată! Eu nu am cartea, și abia aștept să mi-o cumpăr!

”Nu plânge sub clar de lună” de Heather Davis
Lumina lunii îţi poate schimba radical viaţa.
Şi totul începe atât de simplu…
Tu. El. Luna.
Te-ai ars!
De acord, poate că în ultima vreme Shelby a făcut câteva greşeli în relaţiile cu băieţii (dar de unde să ştie că Wes „împrumutase” acel Porsche?). Însă mama ei vitregă reacţionează de-a dreptul exagerat când o prinde sărutându-se cu un coleg de liceu.
Urmarea? Toate planurile de vară ale fetei sunt anulate, iar ea se vede nevoită să-şi facă bagajele şi să plece într-o tabără de reeducare.
Adio rochie de bal! Adio bocanci de mers în drumeţii!
Dar Tabăra Semilunii devine un loc interesant când în cale îi apare fermecătorul Austin Bridges al III-lea. Tânărul ascunde însă un teribil secret, pe care i-l dezvăluie noii sale prietene: este vârcolac! Shelby ştie limpede că nu ar trebui să se încurce cu el, dar nu poate întoarce spatele unui tip aflat la greu, mai ales când acesta arată atât de bine!
De aici nu mai este decât un pas până la o poveste de iubire, din care nu lipseşte magia clarului de lună…

Ce părere aveți de veste? Suntem mândre că v-o dăm primele ( așa cred) !

"Nu plânge sub clar de lună”, din 20 decembrie cu Bravo!

Read More

luni, noiembrie 28, 2011

Ultima parte de prezentări ale cărților cu coperte care conțin culoarea roșie:

”Impossible” de Nancy Werlin
Lucy are șaisprezece ani când descoperă că este ultimul destinatar al unui blestem vechi de generații al familiei, blestem ce o solicită să îndeplinească trei sarcini aparent imposibile sau va risca să înebunească și să transmită blestemul generației următoare. Spre deosebire de strămoșii ei, totuși, Lucy are o familie, prieteni, și alte resupre moderne care să o ajute. Dar va fi suficient pentru a înfrânge acest rău atât de înrădăcinat?







”Illuminate” (Gilded Wings #1) de Aimee Agresti
Haven Terra este o liceană inteligentă și timidă. Dar totul începe să se schimbe când împlinește șaisprezece ani. Împreună cu prietenul ei cel mai bun, Dante, și cu colegul lor de clasă tăcut și briliant, Lance, este premiată cu o bursă prestigioasă în marele oraș - Chicago - și este trimisă să lucreze la un hotel stilat sub atenția unui grup de tineri străini superbi și șocant de arătoși: puternica și atrăgătoarea proprietară a hotelului, Aurelia Brown ; adjunctul ei, elegantul Lucian Grove; împreună cu uimitorul staff.
Pe măsură ce Haven începe să se îndrăgostească de Lucian, descoperă că aceste persoane frumoase nu sunt cine par. Prin intermediul unei cărți misterioase, ea descoperă o rețea de pasaje secrete de la hotel care duce exact în inima activităților malefice de zi cu zi ale Aureliei și celorlalți : sunt implicați în afacerea cumpărării sufletelor. Vor reuși ei să o determine pe Haven să li se alăture în eforturile de recrutare, sau va fi capabilă să le dejoace planul diabolic de a le lua sufletele colegilor ei, în seara balului de absolvire de la hotel?

”Shattered Souls” de Mary Lindsey

O palpitantă poveste de debut despre moarte, dragoste, destin și pericol.

Lenzi aude voci și are viziuni – lespede de morminte, inundații, un băiat cu ochii gri ca oțelul. Iubitul ei, Zac, nu o poate ajuta, și totul începe să devină mai tare și mai intens. Atunci Lenzi îl cunoaște pe Alden, băiatul din visele ei, care îi dezvăluie că ea este un Vorbitor reîncarnat – cine care poate vorbi cu sufletele pierdute și a le ajuta - și că a fost Protectorul ei de secole.
Acum Lenzi trebuie să aleagă între viața ei cu Zak sau viața care îi este destinată cu Alden. Dar timpul se scurge repede: un spirit dușmănos este dispus să o distrugă pe Lenzi, și o va omorî dacă nu va lua o decizie cât mai repede.

Și ultima carte, care va face trecerea la următoarea categorie, pe care o voi prezenta data viitoare:

”Sweet Evil” de Wendy Higgins

Ce s-ar întâmpla dacă ar exista adolescenți a căror vieți să depindă literalmente de a fi  influențe rele? Asta este viața pentru fii și ficele îngerilor căzuți, în ”Sweet Evil”.
Anna, o fată sensibilă din sud, a fost născută cu al șaselea simț de a vedea și a simți emoțiile celorlalți oameni. Ea este conștientă de lupta cu ea însăși, cu inexplicabilul impuls spre pericol, dar nu înainte de a îndeplini șaisprezece ani și de a cunoaște pe atrăgătorul Kaidan Rowe este când își descoperă moștenirea terifiantă, și voința ei este pusă la încercare. El este băiatul despre care tatăl tău te-a avertizat. Numai dacă cineva ar fi avertizat-o și pe Anna.
O călătorie la țară îi forțează pe Anna și Kai să înfrunte realitatea : speranța și dragostea nu sunt opțiuni pentru cei ca ei. Când vine timpul ca Anna să-și confrunte demonii, va alege aureola sau cornițele?

Cred că v-ați dat seama, de data viitoare voi începe cu ”Little Black Cover”. Aștept să îmi spuneți care carte vi se pare cea mai interesantă din descriere și care e coperta voastră preferată. Pupici!

Little Red Cover (2)

Read More

Click AICI pentru a comanda cu 30% reducere!

Sanctus de Simon Toyne
Citadela, sudul Turciei – un munte sălbatic, care adăposteşte cel mai vechi lăcaş de cult şi cel mai mare mister al omenirii. Călugării care viermuiesc prin măruntaiele lui fac parte dintr-o sectă antică, numită Sanctus, care practică ritualuri de o violenţă inimaginabilă.
Într-o dimineaţă, un călugăr al ordinului urcă în vârful muntelui, întinde braţele în formă de cruce şi se aruncă în gol. Trupul îi este plin de tăieturi până la os, în forma literei Tau. Detectivul Arkadian are o misiune grea: ordinul Sanctus este protectorul textului original al Bibliei. Undeva în măruntaiele muntelui există o grădină care pare a fi cea a Edenului, dar aici cunoaşterea nu înseamnă păcat originar, ci putere divină. Când ziarista Liv pătrunde în Citadelă, ea e pe cale să descopere unul dintre cele mai înspăimântătoare secrete ale civilizaţiei.

Cartea zilei la Editura ALL.

Read More

EdituraNemira pe locul 3 în topul cititorilor la Târgul de carte Gaudeamus 2011

Editura Nemira ocupă locul al treilea în topul preferinţelor cititorilor la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură 2011. Organizatorii Târgului au realizat un top 3 al celor mai îndrăgite edituri, premiile fiind acordate în urma voturilor publicului care a vizitat Gaudeamus în perioada 23 – 27 noiembrie.

Editura Nemira şi-a aşteptat cititorii cu peste 700 de titluri, noutăţi editoriale, zeci de pachete cadou şi oferte speciale. Cel mai căutat autor publicat de Nemira a fost, după cum era de aşteptat, George R. R. Martin, saga semnată de acesta – Cântec de gheaţă şi foc – ocupând locul I în topul vânzărilor editurii la Gaudeamus. A fost urmată îndeaproape de trilogia Jocurile foamei de Suzanne Collins şi Odiseea spaţială de Arthur C. Clarke. Seriile de autor Opere alese. Rodica Ojog Braşoveanu şi Raymond Chandler încheie, pe locurile 4 şi 5, topul vânzărilor Nemira la Gaudeamus.

Înfiinţată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România, care şi-a păstrat renumele în industria cărţii prin rafinament şi prin valoarea autorilor publicaţi. Colecţiile editurii sunt bine cunoscute: Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Glossy Books, Babel, Biblioteca de psihologie, Porta Magica, Nemira Junior, Totem, Biblioteca de politică, Biblioteca de istorie etc. 

Editura Nemira, în topul preferințelor cititorilor.

Read More

Adriana s-a gândit că dacă tot am făcut recenzia la cartea "Memoriile unei gheise" de Arthur Golden, să ne încânte cu câteva citate din ea. Îți mulțumim mult, Adriana, sunt superbe.


“La templu este o poezie numită “Pierdere”, scrisă în piatră. Are numai 3 cuvinte, iar poetul le-a șters pe toate. Pentru că nu poti citi pierderea, o poti doar simții.”

“- Dacă nu ești femeia ce cred eu că ești, atunci asta nu e lumea care credeam că e.

"De aceea visele pot fi atât de primejdioase: mocnesc ca focul şi uneori ne consumă cu totul.".

“- Nu știu când ne vom revedea , sau ce va fi în lume când o vom face. Amândoi putem vedea multe lucruri oribile până atunci. Dar mă voi gândi de fiecare dată la tine, de fiecare dacă când voi avea nevoie să-mi reamintesc că există frumusețe și bunătate în lume”.

“- Dacă câteva minute de suferință mă pot face așa nervos, ce vor face anii? Chiar și o piatră poate crăpa de destulă ploaie”.

 “Chiar m-am întrebat dacă bărbații erau asa oribiți de frumusețe, astfel încât s-ar fi simțit privilegiați să-și trăiască viața cu un demon, atât timp cât ar fi fost un demon frumos.”

“- Desigur, un semn nu înseamnă nimic, atât timp cât nu știi să-l interpretezi”.

“- Ai grijă de acel lucru ce se va arăta în fața ta. Deoarece acel lucru, când îl vei găsi, ar putea fi viitorul tău.”

“… unii oameni au mari dificultăți când spun diferența dintre ceva deosebit și ceva ce simplu au auzit”

“Dacă îți amintești mereu că trebuie să ai grijă de propriul destin, atunci fiecare moment al vieții devine o oportunitate de a merge mai departe “

“…noi, japonezii, numeam aceea o viața-ceapă, tot curățând câte un strat , tot plângând în fiecare moment.

“Tot ce putem face e să plutim acolo unde peisajul vieții noastre ne cară.”

“Nu devenim gheisă pentru că vrem ca viața noastră să fie mai fericită, devenim gheisă pentru că nu avem de ales.”

“Fiecare om are destinul lui. Dar cine are nevoie să meargă la o ghicitoare pentru a-l afla? Mergi la un bucătar pentru a afla dacă îți e foame?”

“Toată munca mea a fost răsplătită așa cum este răsplătită munca unui om ce urcă pe o stâncă numai ca să afle că e plină de pietre”.

The magic of words... by you (6)

Read More




Quote Line (45)

Read More

duminică, noiembrie 27, 2011

Mă obsedează de ceva vreme piesa asta, îmi tot sună în minte refrenul, după ce l-am auzit la radio. Nu știam cine cântă melodia, până acum. Oricum sunt convinsă că o știți, și dacă nu, o să vă placă la fel de mult ca mie. Un sfârșit de weekend fain!

Lykke Li - I Follow Rivers
”I, I follow, I follow you
Deep sea baby, I follow you
I, I follow, I follow you
Dark room honey, I follow you..”

Music for our souls (25)

Read More

Imagini recomandate de Adriana.





Quote Line (44)

Read More

Am uitat să îl pun în cealaltă postare. 

Încă un catalog Leda.

Read More

Am primit recomandări de melodii din partea lui JustLaugh. Se pare că JustLaught e foarte darnică pentru că la aproape fiecare rubrica ne-a dăruit câte ceva. Foarte drăguț din partea ei, nu credeți? Enjoy them. 



Music for blog soul (4)

Read More

Cartea a apărut la Editura Leda și o puteți comanda de AICI.
Înainte să apară cartea, o veche prietenă mi-a recomandat foarte mult serialul. Îi plăcea extrem de mult și nu o puteam înțelege de ce, pentru că din câte mi-a spus ea, era vorba despre pisici, și eu nu sunt mare fană a lor.
Când eu și Krisz am făcut repartiția cărților,  cartea “Cele noua vieți ale lui Chloe King: Căderea”  a ajuns la mine pentru a fi citită. Trebuie să recunosc că primul meu gând a fost “Oh, nu!”, și desigur că am ajuns să regret acea propoziție efemeră.
Cu greu am început să o citesc, a trebuit să primesc foarte multe imbolduri de la Krisz, dar după ce am început să citesc din ea, a trebuit sa îmi dea imbolduri pentru a mă opri că trebuia să mai și dorm.
M-am  îndrăgostit instant de povestea ce se derula în carte, dragoste la prima vedere:)), de aceea îi mulțumesc din tot sufletul meu editurii Leda, pentru că mi-a dăruit această carte.
De ce am adorat-o? Este vorba despre o adolescentă ca oricare alta, ocupată cu școala, fiind alături de ea cei mai buni prieteni ai ei. Certurile cu mama ei nu lipsesc din peisajul unei adolescente normale, iar faptul că se îndrăgostește de un băiat din școală, fără să știe acesta, încheie cu splendoare acest tablou care o reprezintă pe însăși Chloe King, personajul principal al acestei cărți.
Momentul în care acest tablou frumos, dar nici de cum ieșit din comun, se schimbă când de ziua ei chiulește împreună cu prietenii ei cei mai buni, Amy și Paul, pentru a merge în cel mai înalt turn din San Francisco. Lucrurile merg destul de bine, până când accidental Chloe cade din turn. Această cădere ar fi cauzat pentru oricine moartea, iar asta s-a și întâmplat cu personajul nostru, însă nimeni nu ar fi anticipat că va învia peste doar câteva minute.
Din acel moment, încep întrebările pentru Chloe. Cum poate fi real? Ce s-a întâmplat mai exact cu ea? Cine e ea?
Aceste întrebări vor fi impulsionate în găsirea răspunsurilor, prin multe schimbări majore în viața ei. Nu, dragii mei cititori, nu e vorba despre un coș mare pe frunte, sau ruperea unei unghii. Este vorba despre lucruri foarte “obișnuite  ”: îi cresc gheare de pisică, vede perfect pe întuneric, devine tot mai agilă.
Cu timpul își va da seama că e inclusă direct într-un război ce dăinuie de multe decenii, iar acest lucru o repartizează din persoana obișnuită lumii noastre, în persoana care e în pericol la fiecare pas pe care îl parcurge. Însă chiar dacă lumea ei este dată peste cap, ea ramane în continuare o adolescentă care este îndrăgostită nu doar de un băiat, ci de doi, iar întrebările interminabile despre alegerea băiatului potrivit nu vor lua sfârșit cu ușurință. Întrebarea cea mai corecta este: ce este ușor în viața lui Chloe King? Nimic, iar aceasta mă determină să o îndrăgesc în totalitate, pentru ca desi nu descopar în mine ceva supranatural, știu cum e să simți că toate problemele te apasă, dar întotdeauna ai timp sa râzi alături de prietenii tai.
Va reuși însă să descopere de ce nu a murit? Cine e ea cu adevărat? De ce simte ca și cum este un personaj desprins din cărțile cu benzi desenate ale lui Paul? Oare este singura care a trecut prin această experiență? Iar cea mai importantă dintre toate: cu pericolul mișunând în jurul ei, va determina acum cu adevarat moartea ei? Doar citind veți descoperi adevărul.
Din titlu ne dăm seama că această carte are ca personaj principal pe Chloe. După cum spuneam și mai sus, la început este o adolescentă normală, până ce moare și învie. Mi-a plăcut mult cum autoarea a schimbat-o pe parcurs pe Chloe. Ar fi fost puțin ciudat din punctul meu de vedere să fi trecut fără nicio schimbare majora după acea experiență fatală. Dacă înainte îi era frică să îl privească pe Alek de teamă sa nu observe – băiatul din școală, de care era îndrăgostită - , după acea peripeție, începe cu usurință să între în atenția lui și în același timp să flirteze cu nerușinare de față cu toate fetele care sunt moarte după el.
Încrederea în ea cu care a înzestrat-o însăși moartea, o schimbă în totalitate, de parcă motto-ul care predomină viața ei ar fi „Carpe diem” ( „Trăiește clipa” ). Ea începe să jongleze cu ușurință pe Alek și Brian ( al doilea băiat de care se îndrăgostește ) și se menține în formă maximă, cățărându-se pe acoperișurile clădirilor din oraș, sărind cu o eleganță care te face să îți spui în gând: e o persoana care are lumea la picioarele ei.
Schimbările lui Chloe sunt rapide, așa cum moartea și venirea ei la viață se întâmplă. Însă oricât de nebunești sunt schimbările, din punctul meu de vedere, le parcurge cu grație.

Am găsit doua coperți diferite la această carte, atât cu pseudonimul autoarei (Celia Thomson) , cât și cu numele ei real (Liz Braswell). Personal, îmi place mai mult a doua copertă, însă și cealaltă mi se pare drăguță. Voi ce spuneți?

Am menționat mai sus faptul că este un serial bazat pe seria "Cele nouă vieți ale lui Chloe King". Sunt doar 11 episoade, și desigur că deja le-am văzut pe toate:)). Îmi place foarte mult serialul, deși unele lucruri sunt diferite față de carte. Nu spun mai multe doar atât: citiți cartea prima dată, iar după vizionați filmul. Așa este cel mai bine. În continuare un mic trailer la serial:

La sfârșitul acestui post, nu mă pot stăpâni și trebuie sa aduc mulțumiri editurii Leda, pentru că mi-a dăruit această carte. Mă bucur extrem de mult că am citit-o deoarece povestea în sine m-a atras încă de la început, prin felul de a scrie a autoarei, fiind placut și magnetizant. Totodată, mi-a schimbat modul în care priveam pisicile:)), iar acest lucru este de admirat, având în vedere că pot fi foarte încăpățânată când vine vorba despre principiile mele. Îi mulțumesc lui Liz Brasweel pentru scrierea acestei cărți care m-a lăsat într-un suspans infernal și aștept cu nerăbdare să văd ce mai face Chloe King în continuare.

"Căderea" (Cele nouă vieți ale lui Chloe King #1) de Liz Braswell - Recenzie

Read More