duminică, iulie 31, 2011

Da, librăria online Libris chiar îşi iubeşte clienţii se pare, şi le face mereu bucurii prin promoţiile incredibile pe care le are!
Detalii promoţii AICI



BannerFans.com


Promotii Libris

Read More

Doream să facem o clarificare referitoare la "Târgul de Ficuri", şi să vă spunem că puteţi participa cu mai multe ficuri (dacă aveţi terminate).
Şi acum continuările voastre, de data aceasta mai multe cu "The Vampire Diaries".

Capitolele 3-5 din "O viaţă dificilă" scris de Stephany AICI şi AICI

Capitolele 6-9 din "Poveştile unei Tinere" scris de Stephany AICI

Capitolul 11 din "Day" scris de Petronikiss AICI

Capitolul 2 din "Let’s Make Memories" tradus de Arina AICI

Capitolul 3 din "The Mistake" tradus de Andreea2 AICI

Capitolul 6 din "Eternal Soul Mates" tradus de Irina AICI

Capitolul 11 din "She Will Be Mine" tradus de BiBi AICI

Un sfârşit de săptămână frumos !

Continuări de week-end :)

Read More

sâmbătă, iulie 30, 2011

Chiar dacă ştiam că vine rândul meu ca să propun o melodie, am spus că voi alege spontan o piesă  la momentul potrivit. M-am uitat peste lista mea de muzică şi am dat click fără să mă uit pe o melodie. Câştigătoare e piesa Last to Know by Three Days Grace .
Îmi amintesc că mi-a recomandat-o un prieten bun căruia îi mulţumesc. Câteva cuvinte despre melodie... doar atât: versurile spun tot. Ascultaţi-le şi cu siguranţă unii sau unele dintre voi vă veţi regăsi în ele.


You were the first to say
That we were not okay
You were the first to lie
When we were not alright
This was my first love
She was the first to go
And when she left me for you
I was the last to know

Music for our souls (10)

Read More

Citatele fac parte din "Lupta", volumul 2 din seria "Jurnalele Vampirilor" de J.L.Smith (am pus astăzi recenzia AICI). Cartea poate fi comandată  AICI
De acum înainte încercăm ca această rubrică să conţină citate din cărţile la care facem recenzii. 
În caz că nu aţi citit citatele din primul volum al seriei - "Trezirea", le găsiţi AICI.

”Se întoarse şi i se tăie respiraţia. Era chiar în spatele ei, atât de aproape încât hainele ei se lipiră de ale lui când se întoarse. La o asemenea distanţă, ar fi trebuit -şi dea seama că lângă ea stă o altă fiinţă umană, ar fi trebuit să-i simtă căldura trupului sau -l audă. Dar, desigur, Damon nu era o fiinţă umană.”

”Era îmbrăcat la fel ca prima oară când îl văzuse, în negru. Ghete moi, negre, jeanşi negri, pulover negru şi geacă de piele neagră. Şi semăna cu Ştefan. Nu înţelegea cum de nu observase asta până acum. Avea acelaşi păr negru, aceeaşi piele palidă, aceeaşi frumuseţe tulburătoare. Dar părul lui era drept, nu ondulat, ochii îi erau negri ca noaptea, iar gura neîndurătoare.”

”Întunericul umplu din nou ochii lui, o furie rece care străbătu aerul dintre ei. Privind ochii aceştia, Elena se gândi la o cobră gata să atace.
- Nu fi şi tu la fel de proastă ca fratele meu, îi spuse el. Altfel, va trebui să te tratez şi pe tine la fel.”

”Degetele ei se odihneau în părul lui, presându-i uşor capul spre ea. Şi le plimba leneş printre şuviţele moi şi întunecate. Părul lui era ca mătasea, cald şi viu sub degetele ei.”

”Vocea lui era furioasă.
- Proastă mică! Dacă eşti atât de nerăbdătoare să dai ochii cu moartea, pot să ţi-o prezint chiar eu.
- -mi drumul, îi aruncă Elena printre dinţi.
Cineva avea să iasă pe balconul ăla din clipă în clipă, era sigură.
- -mi drumul!
- Chiar acum?
Uitându-se în ochii lui negri, de nepătruns, îşi dădu seama că vorbea serios. Dacă ar fi zis da, i-ar fi dat drumul.”

„Dintr-o singură mişcare, o trase sus, în siguranţă. Spre el. Braţele lui o înlănţuiră, strângând-o la pieptul lui puternic şi protector şi, dintr-odată, Elena nu mai văzu nimic. Era înfăşurată în el. Ii simţi muşchii contractându-se, ca ai unei feline uriaşe, şi apoi amândoi se lansară în spaţiu.”

„- Atunci, de ce nu? Ştefan, am nevoie...
Dar nu putea să termine. Nu putea să-i spună de ce anume avea nevoie; era o nevoie de a simţi legătura dintre ei, o nevoie de apropiere. Avea nevoie să-şi amintească ce însemna să fie împreună cu el, să şteargă amintirea dansului din vis şi a braţelor lui Damon în jurul ei.”

”- Te iubesc, spuse el încet.
La început, în ameţeala ei plăcută, Elena acceptă pur şi simplu cuvintele. Apoi, cu un fior dulce, înţelese ce-i spusese el.
0 iubea. O ştiuse dintotdeauna, dar era prima oară când o spunea.
Te iubesc, Ştefan, îi şopti ea răspunsul.”

The magic of words (7)

Read More

Faptul că am scris recenzia la primul volum, „Trezirea”, nu m-a ajutat cu nimic. Se presupunea că astfel o să uit o vreme de mania mea pentru această serie, dar de fapt doar a înrăutăţit totul. Am ajuns să numesc „Ştefan” pe oricine, fie el coleg, necunoscut, prieten sau căţel, am mângâiat jurnalul de parcă ar fi fost o lampă a lui Aladin din care trebuia să iasă vampirul, şi jur că i-aş fi declarat dragoste eternă oricui m-ar fi strigat „Elena”, şi nu Sara.
Aşa că m-am decis să fac recenzia şi pentru „Lupta”, al doilea volum , poate, poate a doua oară e cu noroc şi o să îmi folosească.


Dragă Jurnalule,


Sunt conştientă că iar o iau pe câmpii, dar, scuze, trebuie să mă descarc puţin. Da, încă sunt îndrăgostită de Ştefan Salvatore. Eu sunt fidelă, nu ca Elena, care în volumul ăsta i se tăia respiraţia de fiecare dată când diabolicul Damon se apropie de ea cu scopul de a o seduce. Şi, nu, cu mine n-ar fi ţinut şarmul lui şi privirea provocatoare. Ei... zic şi eu, că până la proba contrarie...

Acest volum continuă exact de unde s-a terminat celălalt, încât ai impresia că ambele fac parte dintr-o carte mai groasă tăiată în două. Elena împreună cu prietenii ei încearcă să caute indicii despre locul unde ar putea fi Ştefan, după ce Damon i-a spus că l-a omorât în luptă. Ea e sigură însă că inima ei nu o minte, că el e în viaţă ( asta ipotetic spus, că fiind vampir oricum e cam mort de mult, iar acum doar se bucura de o existenţă nefericită ) şi că îl va găsi. Un rol cheie îl vor avea Bonnie cu puterile ei de medium ... şi cu modalităţi de a lua legătura cu el care m-au înfricoşat pe alocuri  şi Meredith care îşi arată încă o dată inteligenţa şi raţionamentul corect, descoperind într-un final unde îl putuse arunca ura fratelui său pe chinuitul vampir.

Bineînţeles, problemele lui Ştefan nu se opresc aici, din contră. Este acuzat de crimă, lumea îl caută ca să-l facă să plătească, apare în scenă un personaj nou şi bizar, profesorul de istorie Alaric Saltzman care nu e ce pare,  iar Damon continuă să îi facă zile fripte, găsind o nouă modalitate de a se juca cu nervii lui, adică hotărându-se să o aibă pe frumoasa blondă doar pentru el (aici putem spune că fratele malefic amestecă afacerile cu plăcerea, doar Elena e o versiune mai îmbunătăţită a fostei lui iubite-vampir Katherine, una nu aşa firavă , ci sigură pe ea şi vulcanică... şi cu fuste mai scurte, cu siguranţă. ).
Dacă în privinţa jumătăţii Elenei e evident că lucrurile nu stau  foarte bine, nici viaţa ei nu e tocmai cea mai roz... poate doar buzele. I se demonstrează că ideea de a ţine un jurnal nu e tocmai cea mai inspirată, mai ales când gândurile ei, pe care nu le poate împărtăşi nici familiei, nici prietenilor, nici iubitului, ajung tocmai pe mâna duşmanilor, care nu se gândesc tocmai să i-l înapoieze zâmbind, logic, ci se folosesc de informaţiile din el pentru a-i face rău. Dar măcar de asta ar fi fost cea mai mare problemă care atârnă pe umerii ei ca un bolovan. Aceea are şi un nume : Salvatore , - se pare că acest nume îi aduce iubirea pe de o parte, şi teroarea pe altă parte, deoarece nu e vorba de fratele bun, ci cel diabolic. Damon îşi ţese pânza în jurul ei cu perspicacitate şi răbdare, aşteptând ca în final să o încolţească ca pe o gâză lipsită de apărare. Deşi Elena îndrăzneşte de mai multe ori să îl înfrunte , misterul şi atracţia pe care o emană brunetul cu ochii negrii ca noaptea asupra ei o covârşeşc. Doar „ frumuseţea întunecată şi graţia şi senzualitatea care atrăgeau femeile către el precum o flacără atrage fluturii de noapte „ i-au fost de mult recunoscute. mai are rost să o menţionăm pe Katherine care a căzut la rândul ei farmecelor lui? Nu cred.
Din păcate Stefan în acest volum este o apariţie cumva "slabă", în sensul că te întrebi ce-i cu afecţiunea asta de mamă a Elenei pentru el, dar pot spune că recuperează către final... Final destul de şocant, apropo. Care bineînţeles că te lasă tot în aer, la fel ca la primul volum. 

Am închis jurnalul cu un “poc” scurt, înainte să fiu incapabilă să mă opresc din scris. Nu de alta, dar nu cred că aş primi lauri dacă rescriu volumul. Am tras aer în piept, când se auzi un strigăt deznădăjduit şi puţin disperat : “Ştefaaaan”. Nu mi-au luat mai mult de 2 secunde până am zbughit-o afară, cu o viteză ca de vampir. 

Cartea a apărut la Editura Leda şi poate fi comandată de AICI

In linistitul orasel Fell's Church lucrurile se precipita. Damon este mai nerabdator ca oricand s-o faca pe Elena partenera lui, Regina Intunericului. Elena, tot mai vulnerabila, se confrunta cu uneltirile lui Caroline si ale lui Tyler, in vreme ce Stefan trebuie sa-si calce juramintele si sa-si infrunte pe viata si pe moarte fratele.

Detalii produs
Format: 13 x 20 cm
Autor: L.J. Smith  
Traducere: Liviana Tane
ISBN: 973-102-251-2
Editura: Editura Leda
Aparitie: 2010
Numar pagini: 256 


"Lupta" , Jurnalele Vampirilor vol. II de J.L.Smith - Recenzie

Read More

vineri, iulie 29, 2011

Stai ! Nu ieşi ! Dacă ai avut senzaţia că ai intrat pe alt blog când ai văzut scris sus "Walking on Letters" în loc de "Fan-Fic-Twilight" şi ai vrut să închizi pagina, nu ai greşit link-ul, te afli în locul potrivit. Doar că orice lucru evoluează, se schimbă (în mai bine, sperăm noi), şi asta s-a întâmplat şi cu blogul nostru. Acum postăm orice fel de creaţie, nu doar ficuri Twilight, dar şi orice altceva ţine de cărţi, apariţii editoriale, aşadar această modificare e binevenită, credem noi. Aşteptăm părerile voastre despre noul nume, noi suntem convinse că o să vă placă la fel de mult ca nouă. Orice scriitor "păşeşte" pe "un drum de litere" până ajunge la destinaţie, anume creaţia finită , fie ea poezie, roman, etc. Literele stau la baza literaturii, împreună cu talentul şi inspiraţia :).  De aici a venit şi ideea pentru noul nume ... "Walking on Letters".

Al doilea motiv pentru care dorim să facem "botezul" blogului este acela că pe 19 august se împlinesc 2 ani de când acesta a luat fiinţă ! Vă vine să credeţi? 
Pentru acea săptămână ne dorim să facem ceva special, cu ajutorul vostru, al cititorilor şi în special al scriitorilor, anume un "Târg de Ficuri". Care va fi scopul lui? Să ne reamintim care au fost ficurile voastre preferate şi pe care le-aţi citit cu drag, şi să aveţi ocazia de a le avea în formatul unei cărţi electronice (pdf). Le "ştergem" de praf şi le aducem în prim plan din nou, chiar şi pentru o scurtă perioadă. Vă vom prezenta în fiecare zi a târgului un număr de ficuri,  ne vom aduce aminte ce conţineau poveştile, vom vorbi cu scriitorii, le vom lua mini interviuri. Intenţionăm să organizăm concursuri (sperăm să primim un răspuns favorabil de la cât mai mulţi sponsori), lansăm provocări, teme de discuţie. Nu vom dezvălui mai multe, veţi afla atunci. 
Scriitorul celui mai apreciat fic din cele care s-au înscris la târg va câştiga două cărţi de la Editura Tritonic (vom pune un sondaj care va desemna câştigătorul)... şi sperăm noi şi alte surprize, dar e prea devreme pentru a ne pronunţa încă. 
Ce ficuri se pot înscrie pentru târg? Orice fic terminat, scris, nu tradus, care a fost publicat pe un blog care încă există (sau pe Scribd) . Noi vom ajuta scriitorii cu orice au nevoie (de la copierea capitolelor într-un document, convertirea în pdf, realizarea unei coperte etc.), şi garantăm o colaborare intensă din clipa în care v-aţi exprimat dorinţa de a vă implica în acest proiect măreţ, spunem noi, dar care poate fi realizat împreună cu voi. 
Aşadar, aşteptăm să vă înscrieţi cât mai mulţi, şi să ne spuneţi asta trimiţând un mail la una din adresele noastre. Dacă aveţi prieteni, scriitori preferaţi, care nu ştiu de iniţiativa noastră, anunţaţi-i pentru a face posibilă înscrierea câtor mai mulţi. 
Înscrierea în târg se poate face până în 15 august, inclusiv. În 19 august, în cinstea celor doi anişori, va lua fiinţă prima ediţie de târg de ficuri şi sperăm că nu va fi şi ultima. Totul depinde de voi.

Walking on Letters e noul Fan-Fic-Twilight

Read More

Această carte mi-a fost oferită de librăria online Libris, căreia îi mulţumesc frumos şi îi sunt profund recunoscătoare. O puteţi cumpăra de AICI (dacă o comandaţi acum beneficiaţi şi de reducere!).

Deşi am terminat de puţine zile cartea, am evitat să fac recenzia imediat, şi am meditat mult asupra cuvintelor care o pot descrie cel mai bine, lucru care mi se întâmplă rar. Sunt cărţi care mă lasă fără grai şi despre care îmi vine greu să vorbesc, pentru că m-au impresionat şi mi-au depăşit aşteptările, iar "A 16-a Lună"- Volumul I din "Cronicile Casterilor" de Kami Garcia şi Margaret Stohl este cu siguranţă una dintre ele.
Am rămas uimită şi dau un mare plus cărţii pentru că este scrisă din perspectiva personajului principal masculin, ceea ce nu vezi foarte des, şi e foarte captivant să auzi şi ce are un băiat de spus. 
Ethan Wate are constant vise în care pierde o fată, o fată pe care nu o poate vedea, dar cumva crede că este îndrăgostit de ea, chiar dacă nu o cunoaşte, şi nu ştie dacă este reală sau nu. Locuind în Gatlin, New California, într-un oraş mic, în care nu se întâmplă niciodată nimic, cu fete superficiale şi părinţi exagerat de protectori, tot ce şi-a dorit vreodată acesta a fost să plece de aici.  Mai ales de când şi-a pierdut mama într-un accident, iar de atunci tatăl lui stă izolat într-un birou, şi singura care se preocupă de el fiind Amma,o bătrânică autoritară , cicălitoare,  şi destul de ciudată, obsedată de superstiţii, amulete şi spirite malefice.
Venirea unei noi fete în oraş porneşte o adevărată zarvă printre locuitorii lui, deoarece nimeni nu se muta aici, din contră, dar şi din cauza altor motive pe care le veţi afla pe parcurs. Când Ethan o vede pe nou sosita Lena Duchannes, în mod automat îşi dă seama că ea e fata pe care a tot visat-o în ultima vreme. Încearcă să o cunoască dar ea face lucrul acesta destul de dificil, evitându-l, şi nu e de mare ajutor nici faptul că ea e nepoata lui Macon Ravenwood , un bătrân ştiut ca „încuiatul oraşului”, fiindcă trăieşte izolat într-un conac vechi pe care nu l-a mai părăsit de ani buni.
Cum aţi putea explica schimbarea întregului decor, stil, şi mobilier al unei case, în decurs de câteva zile, ploi şi tornade care pornesc din senin, geamuri sparte fără să fie atinse de nimic, sau obiecte care zboară prin aer şi se sparg de pereţi ? Pare imposibil, dar nu şi pentru Lena şi familia ei, deoarece ei sunt Casteri, şi au diverse puteri şi abilităţi specifice raportate la harul fiecăruia, cum ar fi să citească timpul,  chipurile oamenilor,  să creeze iluzii etc. Acest lucru îl va afla şi Ethan la un moment dat, la fel ca faptul că Lena este o Naturală (vă las pe voi să descoperiţi ce înseamnă asta) şi că din cauza unui blestem, la vârsta de 16 ani ea va fi revendicată, fie de Lumină, fie de Întuneric.
Datorită unui medalion vechi pe care cei doi îl găsesc şi care le arată mai multe viziuni,  ei află anumite lucruri despre trecutul oraşului care sunt conectate cu viitorul Lenei,  încep anumite investigaţii în care descoperă o mulţime de secrete, şi că Gatlin nu e, şi nu a fost ceea ce păre.
Stilul cărţii este foarte plăcut, presărat şi cu situaţii şi expresii amuzante, uşor de citit, dar necesită atenţie, pentru a nu scăpa niciun detaliu ce poate deveni semnificativ la un moment dat. Am apreciat devotamentul lui Ethan, felul în care a sprijinit-o necondiţionat pe Lena, şi faptul că nu a avut nicio îndoială că ar face orice şi s-ar lupta cu oricine pentru relaţia lor, deşi el e un simplu Muritor, iar singura putere i-o insufla iubirea lor. M-a impresionat inteligenţa Lenei, şi tăria de caracter a lui Ethan, şi mi-au plăcut mult cum au fost conturate toate personajele,  astfel că niciunul nu e prezent neavând un rol precis în carte la un moment dat. Chiar şi antagoniştii poveştii sunt foarte interesanţi şi mi-au plăcut, fiind aparte, nu tipicele personaje negative fără nimic în plus.
Apreciez mult faptul că scriitoarele au reuşit, deşi este romanul lor de debut, să facă ceva extraordinar şi uimitor pornind de la ceva ce putea fi predictibil , iar dacă credeţi că ştiţi din alte cărţi totul despre magie şi că deja s-a scris despre toate elementele supranaturale posibile până acum, mai gândiţi-vă încă o dată, deoarece vă înşelaţi, iar această carte vă va demonstra contrariul.
Aşadar, dacă eşti un Caster Luminat vei citi cartea şi îţi va plăcea recenzia (şi vei lăsa magie prin câteva cuvinte, într-un comentariu) , iar de eşti un Caster Întunecat... hmm... nu ştiu. Îţi ofer şansa să schimbi asta :))... şi ştii cum.

Vă las mai jos trailerul oficial al cărţii, care vă mărturisesc că pare mult mai înfricoşător decât e cartea de fapt. 
"Era un blestem.
Era o fată.
Şi, la sfâşit, era un mormânt.
Iar pe ăla nici nu l-am văzut apărând."


Mulţumesc încă o dată librăriei online Libris pentru şansa pe care mi-au acordat-o de a citi această carte minunată, pe care v-o recomand cu mare drag!
BannerFans.com

"A 16-a Lună" de Kami Garcia şi Margaret Stohl - Recenzie

Read More

... INVOCAREA – volumul 1 din seria "FORŢELE RĂULUI ABSOLUT" de Kelley Armstrong împreună cu revista BRAVO la incredibilul preţ de 10,99 lei! Despre carte AICI.
BannerFans.com
    Eu am deja cele trei volume din seria "Forţele răului absolut". Mi le-am cumpărat atunci când au apărut prima dată la Editura Leda şi trebuie să mărturisesc că nu îmi pare rău deloc ( deşi preţul era mai mare ). Sunt nişte cărţi fantastice, care m-au ţinut într-un suspans, fapt pentru care terminam fiecare volum într-o singură zi.
    Dacă cumva vă hotărâţi să le luaţi, nu veţi fi dezamăgiţi, deoarece povestea vă va prinde în bratele ei strâns şi de asemenea de personajele ei vă veţi îndrăgosti categoric. Vă promit!

Din 2 august...

Read More

Aşa cum v-am promis, voi posta mai des continuările, şi mă ţin de cuvânt.

Capitolul 2 din "Love and pain" scris de Mayavidya AICI

Capitolul 14 din "Jurnalul unei adolescente" scris de Emma AICI

Capitolul 12 din "After sorrow comes happiness" scris de Stefanik AICI

Capitolul 8 din "Ura,iubire si minciuni" scris de Missmony82 (Ada) AICI

Capitolul 4 din "Dirty Dancer" scris de Deea07 AICI

Capitolele 19-20 din "You make me smile" scris de Sonia AICI şi AICI

Capitolele 19-20 din "Si,amo!" traduse de Biia AICI şi AICI


Se organiza cu ceva timp în urmă pe un blog un fel de concurs, în care participanţii trebuiau să trimită cast-ul lor ideal (actorii potriviţi să interpreteze personajele) dintr-o serie de cărţi preferată. Am şi uitat de asta şi am descoperit azi că se aleg finaliştii. Dacă vă place dream cast-ul meu pentru "Academia Vampirilor" (click AICI să îl vedeţi) şi consideraţi că merită să meargă în finală, îl puteţi vota AICI. (la Krisz) . Mulţumesc !

O zi frumoasă!

Continuări ...+ my dream cast

Read More

joi, iulie 28, 2011

Emma a scris "Furtuna interioară"
" [...] Din cand in cand, o rafala de vant hoinara
Stergea din mintea-mi amintiri de odinioara,
Iar ploaia de sughituri si suspine
Se oprea de la sine. [...] "

Petronikiss a scris "Iubire luată de vânt"
" [...] Ma gandesc numai la tine
Si la cum ti-ar fi mai bine.
Daca ea te face fericit
Voi uita ca te-am iubit. [...] "

Adriana mi-a trimis 8 poezii:
" Pe cer, zburând răzbitor
Alergând într-un dans şuierător,
Zâmbind de-a dreptul fermecător
Am văzut un aviator. [...] "

" Ce pot face când iubesc,
Când aflu că doresc,
Şi mă-ndur să greşesc?
Câte nopţi înşelătoare,
Îndur în lumea mare,
Fără a ta iubitoare? [...] "

" Ştii… e bine câteodată,
Să fi singur, singurel,
Să te auzi doar pe tine de fiecare dată,
Când plângi, stai şi suferi pentru el. [...] "

" E grav sa greşeşti
Atunci când iubeşti.
Căci iubirea-i ca o lumină,
O stea venită din inimă. [...] "

" Bună ! Mă auzi?
Stai! De ce te-ascunzi?
Cum te numeşti?
De ce nu-mi vorbeşti? [...] "

" Părul auriu, încăruntit
Liniile albe, dragi, adânci
Zâmbetul sarcastic, învechit
Scrisul mic, răzbitor printre stânci [...] "

" Adevărul e crunt,
E un simplu cuvânt.
Spus, de frică, în vânt. [...] "

"Imi aduc aminte de un vis amar, cutremurător,
de un vis pierdut în mintea unui zburător.
Pe vremea aceea îmi doream doar să mor
Pentru a avea, preţ de o clipă, aripi să zbor. [...] "

Poezii noi (3)

Read More

miercuri, iulie 27, 2011

Reduceri Elefant

Read More

Astăzi şi mâine (27 - 28 iulie) librăria online Libris are reduceri de 20% la toate cărţile ! Nu pierdeţi ocazia!  De exemplu:
Pachetul Academia Vampirilor (volumele 1-6) costă doar 144 lei !
Pachetul Jurnalele Vampirilor (volumele 1 - 4) costă 79,92 lei. 

Reduceri Libris

Read More


1. SERII NOI
Vă place dark fantasy-ul? Ei bine, azi vă anunţ o serie dark urban fantasy: ALEX CRAFT de Kalayna Price
O serie care îi va încânta deopotrivă pe amatorii de urban fantasy/romance paranormal şi pe cei de thriller/mister.Grave Witch, (publicat în 2010; titlul în română nu e încă stabilit), primul volum al seriei, ne-o aduce în prim-plan pe Alex Craft, o eroină extraordinară, tenace, dură şi sexy, evident posesoare a unor puteri ieşite din comun. Ea este detectiv particular şi consultant al poliţiei, dar, în primul rând, vrăjitoare. Şi vă puteţi închipui că, având aceste îndeletniciri, a fost pusă de multe ori în situaţia de a înfrunta criminali odioşi şi magia neagră.
Ca „vrăjitoare de mormânt”, Alex poate vorbi cu cei morţi, ba mai mult, e într-o bună relaţie cu Moartea – care, aici, e un EL şi, printre altele, arată fantastic îmbrăcat în jeanşi –, dar tot îi lipsesc atuurile pentru a rezolva cel mai recent caz apărut. În timp ce investighează o crimă abominabilă, este atacată chiar de umbra pe care-o invocase ca să o ajute, pentru ca, ulterior, să fie ţinta unui atentat, din care scapă graţie Morţii. Ca să rezolve acest caz, Alex îl are partener din partea poliţiei pe durul detectiv Falin Andrews, care se pare că-i tăinuieşte ceva. Cu toate că nu se vede prea multă simpatie între ei, Alex are nevoie de sprijinul lui Falin pentru a descurca păienjenişul întâmplărilor paranormale şi… mortale în care e prinsă, şi pentru a-l încolţi pe criminalul ce stăpâneşte o magie atât de malefică, încât eroina noastră riscă să-şi piardă viaţa… sau chiar şi sufletul.
Grave Dance (2011) este al doilea volum publicat până acum al seriei.
Kalayna Price este autoarea a două serii de dark urban fantasy: Haven şi Alex Craft. Şi-a scris cărţile inspirându-se din lumea în care trăieşte, din mitologiile vechi şi din folclorul clasic. Rezultatul, vă veţi convinge, e un amestec antrenant de fantasy, romance, horror bine temperat, ceva umor şi o doză puternică de mystery.


În ediţia noastră sperăm să păstrăm coperţile originale. Nu am detalii despre datele de publicare sau traducători. Cei interesaţi vor găsi aceste informaţii pe blog, ulterior.
2. APARIŢII
Primul volum din seria cu acelaşi nume, ALTFEL DE ÎNGERI, autor Lili St. Crow, a apărut pe data de 26 iulie, cu două zile mai devreme decât era programat. Livrările au început deja, aşa că e foarte probabil să primiţi cartea până la sfârşitul acestei săptămâni.
3. CONFIRMĂRI
Am primit confirmarea oficială că oferta noastră pentru seria lui Stacy Kade, THE GHOST AND THE GOTH, a fost acceptată. Aşteptăm contractele şi, în acelaşi timp, programarea de publicare de la redacţie. Atunci când voi avea informaţii, voi posta o prezentare a seriei cu toate detaliile.

Surprizele de miercuri de la Leda

Read More

marți, iulie 26, 2011

Trebuia normal să fac postarea pentru rubrică, cu recomandare de piesă. Ei, doar că de data asta va fi puţin mai diferit. Am descoperit acum acest video, şi mi-a plăcut atât de mult, încât am zis că trebuie să vi-l arat. Mi se pare genială ideea, şi e drăguţă şi melodia de pe fundal. Sper să vă impresioneze ca pe mine, şi aştept impresii !


Love Rocks!

Music for our souls (9)

Read More


Capitolul 2 din "Povestirile unei Tinere" scris de Stephany AICI

Capitolele 3 si 4 din "Totul sau nimic" scris de Theodora AICI

Capitolele 3 şi 4 din "Jurnalul unei fete moarte" scris de Law AICI şi AICI

Capitolul 27 din "Children of the damned" scris de Erin AICI

Capitolele 1 - 4 din "Umbra dragostei" scris de Ioanaraluk95 si Aayodelia AICI

Capitolul 4 din "Inconjurata de diamanete, traind printre monstrii" scris de Allexandra AICI

Capitolul 10 din "Mi sol de media noche" scris de Elena AICI

Prima parte a capitolului 29 din "Mai vedem noi, Cullen!" scris de BibbyEllen AICI

Capitolul 10 din "Day" scris de Petronikiss AICI

Capitolul 14 din "Love without barriers" scris de Peach29 AICI

Epilogul din "O ultima ocazie" scris de Diana AICI

Capitolul 3 din "Dirty dancer" scris de Deea07 AICI

Capitolul 11 din "Equinox" scris de Erin AICI

Capitolul 20 din "O ultima ocazie" scris de Diana AICI

Capitolul 3 din "Niñas mal" scris de Ella (Angel of hope) AICI

Capitolul 4 din "Justitie oarba" scris de Ella (Angel of hope) AICI

Capitolul 4 din "Suflete zbuciumate" scris de Lelkem AICI

Capitolul 13 din "Jurnalul unei adolescente" scris de Emma AICI

Capitolul 2 din "Inceputul Sfarsitului" scris de Twilightpurple AICI

Capitolul 2 din "O alta viata" scris de Twilightpurple AICI

Capitolul 3 din "Ascunsi in intuneric" scris de Twilightpurple AICI

Iar s-au adunat multe continuări şi îmi pare sincer rău că a durat atât să le postez. Dar am fost plecată şi nu am avut acces la internet până acum de la calculatorul meu, iar Alexya săraca a rămas cu toate pe cap. M-am întors şi de acum voi posta mai des continuările, nu voi mai lăsa să fie aşa multe nepostate. 

Pupici !

Multe continuări

Read More