vineri, iulie 29, 2011

Walking on Letters e noul Fan-Fic-Twilight

Stai ! Nu ieşi ! Dacă ai avut senzaţia că ai intrat pe alt blog când ai văzut scris sus "Walking on Letters" în loc de "Fan-Fic-Twilight" şi ai vrut să închizi pagina, nu ai greşit link-ul, te afli în locul potrivit. Doar că orice lucru evoluează, se schimbă (în mai bine, sperăm noi), şi asta s-a întâmplat şi cu blogul nostru. Acum postăm orice fel de creaţie, nu doar ficuri Twilight, dar şi orice altceva ţine de cărţi, apariţii editoriale, aşadar această modificare e binevenită, credem noi. Aşteptăm părerile voastre despre noul nume, noi suntem convinse că o să vă placă la fel de mult ca nouă. Orice scriitor "păşeşte" pe "un drum de litere" până ajunge la destinaţie, anume creaţia finită , fie ea poezie, roman, etc. Literele stau la baza literaturii, împreună cu talentul şi inspiraţia :).  De aici a venit şi ideea pentru noul nume ... "Walking on Letters".

Al doilea motiv pentru care dorim să facem "botezul" blogului este acela că pe 19 august se împlinesc 2 ani de când acesta a luat fiinţă ! Vă vine să credeţi? 
Pentru acea săptămână ne dorim să facem ceva special, cu ajutorul vostru, al cititorilor şi în special al scriitorilor, anume un "Târg de Ficuri". Care va fi scopul lui? Să ne reamintim care au fost ficurile voastre preferate şi pe care le-aţi citit cu drag, şi să aveţi ocazia de a le avea în formatul unei cărţi electronice (pdf). Le "ştergem" de praf şi le aducem în prim plan din nou, chiar şi pentru o scurtă perioadă. Vă vom prezenta în fiecare zi a târgului un număr de ficuri,  ne vom aduce aminte ce conţineau poveştile, vom vorbi cu scriitorii, le vom lua mini interviuri. Intenţionăm să organizăm concursuri (sperăm să primim un răspuns favorabil de la cât mai mulţi sponsori), lansăm provocări, teme de discuţie. Nu vom dezvălui mai multe, veţi afla atunci. 
Scriitorul celui mai apreciat fic din cele care s-au înscris la târg va câştiga două cărţi de la Editura Tritonic (vom pune un sondaj care va desemna câştigătorul)... şi sperăm noi şi alte surprize, dar e prea devreme pentru a ne pronunţa încă. 
Ce ficuri se pot înscrie pentru târg? Orice fic terminat, scris, nu tradus, care a fost publicat pe un blog care încă există (sau pe Scribd) . Noi vom ajuta scriitorii cu orice au nevoie (de la copierea capitolelor într-un document, convertirea în pdf, realizarea unei coperte etc.), şi garantăm o colaborare intensă din clipa în care v-aţi exprimat dorinţa de a vă implica în acest proiect măreţ, spunem noi, dar care poate fi realizat împreună cu voi. 
Aşadar, aşteptăm să vă înscrieţi cât mai mulţi, şi să ne spuneţi asta trimiţând un mail la una din adresele noastre. Dacă aveţi prieteni, scriitori preferaţi, care nu ştiu de iniţiativa noastră, anunţaţi-i pentru a face posibilă înscrierea câtor mai mulţi. 
Înscrierea în târg se poate face până în 15 august, inclusiv. În 19 august, în cinstea celor doi anişori, va lua fiinţă prima ediţie de târg de ficuri şi sperăm că nu va fi şi ultima. Totul depinde de voi.

15 comentarii:

  1. Felicitari fetelor, denumirea e frumoasa si potrivita blogului. Imi place foarte mult ca evoluati si nu stati pe loc. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucuram sa auzim prima acceptare a "botezului" :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. ne bucuram mult ca iti place.sincer, consider ca aceasta schimbare trebuia facuta mai demult, dar poate ne-a fost greu sa ne desprindem de vechiul nume :)

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari pentru 'botez'!
    noul nume sa va aduca si mai multi cititori si fani decat aveti deja!
    astept 'targul de ficuri',
    baftă in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. De abia astept sa citesc ficuri noi !!! ( din moment ce eu inca nu am terminat nici unul , desi lucrez la 3 :( )

    RăspundețiȘtergere
  6. Va ador noul nume, e atat de expresiv.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. E bine sa evoluezi sa nu stai intr-un loc blocat.Sau sa ramai in pana de idei ma bucur pentru voi fetelor un nume potrivit si greu de ales.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu can am intrat prima data pe acest blog , dupa ce ati schimbat numele , chiar am crezut ca face cineva un fic nou cu numele " Walking on letters " . Abia apoi , cand am inceput mi-am dat seama ca asta era noul nume al blogului ! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow, Doamne, 2 ani de cand ati luat fiinta:X E minunat.. Atata munca depusa, atata timp. Sincer, va respect![Krisz si Alexya]

    RăspundețiȘtergere
  10. Thoamne mi s-0a intamplat la fel ca si Stephany oricum acest blog este fantastic.Sunt o multime de blog-uri fantastice dar acesta este cel mai bine facut(inregistrat) multe blog-uri cu Twilight se blocheazza si se incarca greu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si totusi nu numai pentru asta vin aici .Sunt atat de multe recenzii frumoase si rubrici .Blog-ul acesta este aur curat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Plus ca fetele stiu cum sa isi atraga fanii:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Si intotdeauna gasim posturi interesante, frumos organizate.:D

    RăspundețiȘtergere
  14. Da au niste posturi atat de atragatoare ca molile la flacara.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu numai intersante.Si sunt atat de originale si diferite :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!