luni, decembrie 05, 2011

Winter Fever!

Hey all! E oficial.. am intrat în toiul bucuriei aduse de iarnă. De acum.. melodiile recomandate, vom avea și unele postări surpriză, imaginile, totul va ține de această perioadă de minunată. Așa că vă rog și recomandările voastre să fie legate tot de asta.
Apropo, vă place noua noastră temă? Zilele astea am tot muncit la ea, am făcut diverse variante, până ne-am decis. Suntem destul de critice cu noi :)).  
Referitor la ”Concursul de Fidelitate”, astăzi e ultima zi. Noi nu i-am dat startul de pe 1 octombrie, ci de pe 5, așa că e firesc să dureze până acum, ca să fie o lună completă. Mâine dorim să anunțăm câștigătorul. 

Vă dorim o lună decembrie în care să vă se îndeplinească toate dorințele! Pupici!

4 comentarii:

  1. Ma gandeam eu oare de ce nu s-a mai postat pe Walking on letters, prima data m-am ganidt ca sunteti bolnave sau ceva de genul dar mai apoi m-am gandit ca poate vreti sa ne pregatiti o surpriza:) si am avut dreptate foarte draguta noua tema:P:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ...prima data am crezut ca am intrat pe alt blog:))...imi place foarte mult noua tema:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Astaptam, asteptam castigatorul:) Abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci , adoooor noua imagine a blogului . Cand am intrat , am crezut ca am grsit blogul :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!