luni, decembrie 05, 2011

Special Day!

Cu două  zile înainte, ştiam cât de importantă este data de azi, 5 decembrie 2011, însă cum aş putea să pregătesc ceva special când cuvintele nu ar putea niciodată să exprime tot ceea ce simt cu adevărat?
Am impresia că presimţiţi ca m-am îndrăgostit, sau m-am tâmpit de-a binelea. Pentru a va linişti, vă voi spune că  îndrăgostită, sunt deja , iar de tâmpit… sunt de foarte mult timp tembelă: )).
Şi totuşi… azi e o zi specială… e Moş Niculae! Ştiu, ştiu… sunt o fire copilăroasă, iar acest lucru  determină faptul că am credinţa în moşul cel azliu. Gândiţi-vă  însă puţin: Dacă eu nu aş fi crezut un Moş Gerilă, aş fi primit-o pe Krisz:D?
Exact, azi se împlineşte un an de când Moş Niculae a lăsat-o pe Krisz în ghetuţele blogului “Walking on Letters”, lustruite de mine. Trebuie să recunosc că  a fost cel mai frumos dar pe care Moşul mi l-a dăruit în toţi aceşti ani. Ştie Moşul ce ştie. Lasă ce-i mai bun la urmă:D.
Krisz, scumpa mea, îţi mulţumesc că ai acceptat să faci parte din nebunia acestui blog, şi nu doar că te-ai adaptat, ci ai adus şi cateva grame (mai multe) de năzdrăvenie şi exuberanţă. Eşti o persoană încrezătoare şi iubitoare care mi-a demonstrat cât de frumoasă poate fi prietenia. Eşti printre cele mai bune prietene ale mele, şi vei fi mereu. Asta rezultă că şi când voi fi o bătrânică simpatică mă vei avea alături, aşa că pregăteşti căruciorul pentru că vom face furouri împreună:)).
Fără tine, acest blog nu ar fi renăscut; fără tine, eu nu aş fi fost ceea ce sunt: mândră să te am ca prietenă. Te iubesc, Krisz şi întotdeana vei fi “jumătatea mea” de pe blog”: )). La mulţi ani pentru anişorul plin de bucurii şi realizări şi sper să simţi în continuare fiind o parte din acest “copilaş” pe care l-am adoptat împreună.

9 comentarii:

  1. Ce randuri frumoase!!Urez cat mai multi ani acestui in blog,in aceeasi formula!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteti foarte norocoase! Mult succes in continuare, forte proaspete si idei la fel de bune. LA MULTI ANI!!!Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos. Ma alatur si eu si va felicit pentru prietenia voastra. La multi ani.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1 an?? Nu pot sa cred :)). Multumesc din suflet pentru cuvintele minunate, ca de obicei, maine promit sa spun si eu cate ceva despre aceasta perioada minunata de pe blog si despre norocul de a te fi cunoscut, si de a avea astazi o buna prietena, o surioara mai mica si nastrusnica. Si eu te iubesc! Pupici. Si va multumesc tuturor pentru incurajari si cuvintele frumoase! Fara voi blogul nu ar fi ajuns astazi unde este!

    RăspundețiȘtergere
  5. Waw !
    La muti ani de bloggerit Krisz !
    Si sa speram ca vom mai sarbatori inca peste 10 ani aceasta zi minunata ! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Krisz, la multi multi ani:) Un an e doar inceputul, si o stim bine, ati pus amandoua mult mult suflet in blogul acesta, este copilasul vostru, un copilas foarte bine crescut, dupa cum vedem cu totii. Un an e doar inceputul.
    Te iubim cu totii, Krisz, va iubim pe amandoua, si fara vreuna din voi, blogul asta ar fi trist. Foarte trist. Sa nu va ganditi niciodata sa plecati...brr, ganduri prea triste.
    Nu exista asa ceva corect?
    La multi ani, felicitari, si ...multumesc pentru simplul fapt ca va consumati timpul vostru, viata voastra, cu noi, pentru noi, si pentru acest minunat blog:) pana la urma... mergem pe litere,nu?
    Va pup si...La multi ani!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Girls...va doresc si eu cu intarziere cat mai multi ani impreuna...faceti echipa buna:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumos :X Si deja a trecut un an...parca nu-mi vine sa cred sisu :) La cat mai multi si de acum inainte :*

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!