marți, decembrie 06, 2011

Suprizele de Moș Nicolae la Leda!

Wow! Wow! Wow! Asta e tot ce pot să spun! Atâtea serii frumoase, am rămas fără cuvinte. Cel mai mult aștept publicarea seriei ”Perfect Chemistry”, pe care vroiam sa mi-o comand de pe BookDepository pentru că am auzit atâtea de bine despre ea, dar acum o să aștept să apară la noi. 
Acum să vă las să citiți ce vești minunate ne-a dat adminul Leda:
O PREZENTARE TELEGRAFICĂ A SERIILOR NOI PE CARE S-AR PUTEA SĂ LE CITIŢI ÎN 2012 DE LA EDITURA LEDA
Dragii mei, am devansat termenul pentru surprizele pe care ar fi trebuit să vi le dezvălui în ziua de miercuri ce va să vină. Moş Nicolae e de vină, că nu-l puteam lăsa să treacă fără să vă aducă nimic de la noi.

Aşa că, extrem de concis, vă prezint noi serii pe care sperăm să le publicăm în următorul an. Şi cu ce să încep? Păi cred că aproape toţi veţi fi mulţumiţi dacă prima e o serie a lui Sherrilyn Kenyon, nu?

1. DARK HUNTER de Sherrilyn Kenyon

Urban fantasy şi romance paranormal la superlativ.

2. EVERNIGHT de Claudia Gray
Thriller gotic şi romance paranormal
3. DARK ELITE de Chloe Neill
Thriller cu elemente horror, romance şi vrăjitoare
4. PERFECT CHEMISTRY de Simone Elkeles
Romance pentru adolescenţi, fără paranormal şi alte alea, dar de o frumuseţe absolut captivantă
5. PRIVATE de Kate Brian

Ultima, dar nu cea din urmă: thriller, romance, glamour. De asemenea fără paranormal. FaniiMicuţelor mincinoase o vor adora!

Deocamdată, atât! Seriile de mai sus, se află deja în portofoliul LEDA. Dacă veţi fi cuminţi, veţi citi şi, mai ales, veţi cumpăra cărţile noastre, atunci veţi avea parte de ele cât de repede va fi posibil. Aşa cum v-am spus în repetate rânduri, posibilitatea de a publica serii noi şi viteza cu care o vom face depind exclusiv de voi, de cum vă arătaţi interesul pentru ele cumpărându-le, convingându-vă prietenii, amicii, colegii să cumpere şi ei.

Fiecăreia dintre aceste serii, când îi va veni sorocul, îi voi face o prezentare mai amănunţită.


3 comentarii:

  1. eu astept toate serile...fiecare are ceva interesant:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Suuper! Abia astept si amanunte ca sa ma decid ce iau si ce nu:)

    RăspundețiȘtergere
  3. O da :x si eu abia astept sa apara seria Perfect Chemistry :x sunt superbe cartile si abia astept sa le am in biblioteca :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!