duminică, decembrie 18, 2011

Quote Line (54)

Stephany ne-a trimis niște imagini tare drăguțe :)). Și da, și eu vreau zăpadă :( Cât mai repede.  

Just Laugh ne propune imagini tot de sezon, și sunt convinsă că o să vă placă la fel de mult ca mie!

Iar Ramona intenționează să ne aducă aminte de copilărie și să ne binedispună, cu aceste imagini:

6 comentarii:

  1. amuzante pozele:))...vai cat imi placea desenele ala animat:))..mereu era la sfarsit de saptamana pe prima..si ma trezeam mai repede sa-l vad:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Super amuzante pozele :))
    Comm ce nu are legatura cu postul:
    Dragele mele Krisz si Alexya, vine mosu la mine!!! Si ar cam trebui sa va foarte multumesc voua, tocmai am dat comanda de 15 carticele ( slava Mamei si Tatei si Sfantului Duh,acum si pururea si-n vecii veciilor, amin :)):)) ) . Si de ce va multumesc? Pentru ca daca nu as fi vazut cartile pe blogul vostru, daca nu as fi stiut de la voi ca merita citite, nici macar nu m-as fi uitat peste coperta lor. Si pentru cadoul minunat pe care mi-l faceti de Craciun, va multumesc! Stiu, intr-un fel sau altul, asta e treaba voastra, sa ne prezentati noua carti si carticele. Dar, serios, cine o face mai bine ca voi? Spun asta, pentru ca stiu cat munciti pentru blog, si vreau doar sa stiti ca munca asta, se vede.
    Va multumesc <3<3 :*:*:* Si, Mosulica Batranica, sa va aduca absolut tot ce vreti, si tot ce meritati. :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow Adriana! Felicitari pentru carti si multumim pentru cuvintele frumoase! Nu stiu daca ne facem bine munca, insa tot ce postam e din suflet, si o facem cu drag.
    Asteptam sa ne spui ce carti ti-ai luat, suntem curioase! Pupici dulci! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Astfel de Ingeri 1 si 2
    CADEREA (CELE NOUA VIETI ALE LUI CHLOE KING, VOL. 1)
    Eve
    Divergent ( n-am prins precomanda :)) )
    Georgina Kincaid toate 4 volume
    Instrumente Mortale 1 si 2
    Jocurile Foamei 1, 2 ,3
    Si volumul al doilea din Vampirii Sudului, le-am ratat la revista.
    Le stiu pe toate de la voi,nu? :*:*:*
    Am economisit ceva pentru ele, si sunt mandra de faptul ca m-am imprumutat f putin de la ai mei. Am primit o reducere mare la carti, si ma bucur mult de asta:) 160 lei reducere nu e putin ;) Nu-mi permiteam nici in vise sa platesc pretul intreg :)) Oricum, i-a picat mamei fata cand m-a auzit. Mai avea putin si se inneca cu mancarea :)) Dar e bine, i-am spus ca odata e Craciunul :)):))
    Si pana la urma e adevarat:P, odata e vara, odata e toamna, primavara, iarna, Craciun, Paste, ziua mea, ziua lu fratimiu, zilele dintre sarbatori, zilele in care neaparat am nevoie de o anumita carte pentru ca "mamaaaa a aparuuuut!!!" :)) Am parinti buni, ce sa spun!
    Krisz, va faceti treaba, si asta se vede:* Deci nu ma contrazice, ca eu am dreptate!
    La voi, ce va aduce Mosu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow! Numai cărți frumoase ți-ai luat! Sunt convinsă că o să îți placă toate și o să le citești rapid :)). Păi, pe mine mă așteaptă acasă Divergent, Jocul Minciunii, și Legăminte. Și cred că și Lux (am impresia că a ajuns coletul), și urmează să primesc Albastru de safir + O carte a Cellei Serghi.
    Momentan ma gandesc sa profit de ocazia de 50% a Editurii All de astazi si sa-mi comand niste carti.. Si mai am cateva carti noi aparute la Rao si Litera pe care le vreau, poate poate dau o comanda :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac mult recomandarile lui Stephany:X si ale lui JustLaugh:X iar ale Ramonei sunt super-haioase, le-am vazut si la ea pe blog:)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!