luni, decembrie 19, 2011

”La Mulți Ani!!” Editurii ALL!

Se pare că luna decembrie e luna aniversărilor! Astăzi, o editură dragă nouă îndeplinește 20 de ani de activitate! Este vorba de Editura ALL
Noi nu putem decât să o felicităm pentru că ne-a oferit cele mai frumoase romane de dragoste (cum ar fi cele ale Cecelei Ahern, ale lui Guillaume Musso), că și-a dovedit de fiecare dată respectul pentru cititorii ei, oferind prețuri avantajoase și promoții uimitoare..pentru că ne-au răspuns mereu favorabil și ne-au sponsorizat cu drag, acordându-vă vouă, cititorilor noștrii, șansa de a câștiga cărți minunate... și simplu..pentru că există ! Am foarte multe cărți pe care doresc să le citesc de la ei, și cu siguranță voi profita de reducerea de 50% (da ați auzit bine!!) care o au acum la orice titlu!! Așa că..ce mai așteptați??
BannerFans.com
 Și acum câteva cuvinte de pe blogul editurii, pentru cititori: ”Să ai o afacere de orice fel în România, care să împlinească 20 de ani înseamnă mult. În Germania, de exemplu, există companii cu istoric care se întinde pe secole, afaceri de familie care au început şi au rămas în continuare în familie, sute de ani. Fiecare generaţie îşi asumă responsabilitatea de a păstra, dezvolta şi a da mai departe afacerea respectivă.
Este despre mândrie, despre rădăcini, trecut, tradiţii. Sigur că fiecare afacere, de familie sau nu, îşi doreşte profit, îşi doreşte să se dezvolte şi să inoveze. Dar toate acestea sunt aspecte mai mici, care sunt în slujba scopului mai mare: să păstreze şi să facă istorie.
În România, în contextul actual, o afacere de familie de 20 de ani este un lucru remarcabil.
Noi am reuşit! Şi vrem să împărtăşim această bucurie cu voi! Acum 20 de ani, pe 19 decembrie 1991 lua naştere Editura ALL. Cu cine am putea împărtăşi mai bine această bucurie decât cu voi, cu cititorii noştri, cei care ne-aţi susţinut, ne-aţi ajutat să ne clădim un brand şi ne-aţi ajutat să ajungem aici: una dintre cele mai iubite şi respectate edituri din România. Vă mulţumim şi vă suntem recunoscători!
Pentru voi muncim să facem cărţi bune şi frumoase. De cele mai multe ori am reuşit, alteori ne-aţi amendat când nu am fost la înălţimea standardelor voastre (cu care, la drept vorbind, tot noi v-am obişnuit  ).
La aniversarea celor 20 de ani, avem un cadou pentru voi… este felul nostru de a vă mulţumi. 19 decembrie este ziua în care vă aşteptăm în casa noastră, pe www.all.ro, cu 50% reducere la orice carte! Aşa că daţi vestea mai departe!


Încă o dată ”La Mulți Ani! ” și vă mulțumim că existați !

2 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!