vineri, decembrie 16, 2011

From Abroad (6)

Știu că nu am mai postat la această rubrică în ultima vreme, dar știți deja de examenele pe care le am și de timpul foarte zgârcit. Noroc cu buna mea prietenă Mihaela (mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul ! ), care a tradus descrierile cărțile pe care le voi prezenta astăzi. Și, după cum vă veți da seama, sunt cărți ce țin de iarnă/ sărbători/ Crăciun. Sper să vă placă, aștept impresii!

„Let it snow” de John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle
Troiene de un alb scânteietor, daruri frumoase înfăşurate în panglici şi lumini multicolore strălucitoare în noapte, prin zăpada care cade. 
Un viscol în Ajunul Crăciunului transformă un mic orăşel într-un adăpost romantic, de felul celor care le vezi numai în filme. Ei bine, doar ceva de genul ăla. La urma urmei, o plimbare rece şi umedă dintr-un tren naufragiat până în mijlocul pustietăţii, în mod normal, nu se va termina cu un sărut delicios de la un străin fermecător. Şi nimeni nu ar crede că o excursie la Casa Waffle prin zăpada înaltă de patru picioare, ar conduce la dragostea cu un vechi prieten. Sau că drumul de întoarcere spre iubirea adevărată începe într-o dimineaţă, devreme, cu o schimbare dureroasă, la Starbucks. Datorită a trei tineri, cei mai bine vânduţi autori în prezent - John Green, Maureen Johnson, şi Lauren Myracle - magia sarbatorilor străluceşte deasupra acestor hilare şi fermecătoare poveşti interconectate de dragoste, romantism, şi sărutări care îţi taie răsuflarea.

"The Three Kings: A Christmas Dating Story" de Alisa Valdes-Rodriguez
Cine aduc cadouri Crăciunul asta? Trei băieţi fierbinţi şi singuri!
Christy de la Cruz are tot ce îşi poate dori: o carieră importantă ca şi designer de interioare pentru cele mai elegante, stilate case din New Mexico, mariajul cu un bărbat înalt şi frumos, şi o familie extraordinară - în special verişoara ei, Maggie. Dar, pe măsură ce se apropie vacanţa, sărbătorile, rămâne la două din cele trei – chipeşul său soţ a ieşit pe uşă. Christy este total împotriva întâlnirilor. . . până când Maggie o consideră pe Christy ultimul proiect romantic. La fel ca şi înţelepţii bărbaţi din povestea Naşterii Domnului, Melchior, Gaspar, şi Balthazar apar aducând daruri şi scoţând la iveală punctele lor forte. Unul dintre ei este un băiat destul de frumuşel, altul, un cowboy robust iar celalalt, un iubitor de animale. 
Care dintre ei îi va câştiga inima lui Christie? 

„All I Want for Christmas is You” de Lisa Mondello
Uneori, soarta are nevoie de o mână de ajutor...
Moş Crăciun va avea o perioadă dificilă... Lauren Alexander îşi creşte singură fiica. Abandonată de familie pentru decizia ei de a o păstra pe fiica ei Kristen, ea a făcut o treabă destul de bună în ultimii şase ani. Sau aşa a crezut ea. De aceea, ea se simte doborâtă atunci când micuţa Kristen renunţă la dorinţa ei de a avea o jucărie şi în loc de asta, îi cere Moşului un cadou pentru mama ei. Ea vrea ca Moş Crăciun să-i aducă un tătic. Însă, aducerea de tătici nu se găseşte în geanta lui Moş Crăciun.
Dar acest Moş Crăciun are un plan...
Kyle Preston ştie de asemenea cum e să fii abandonat. Din fericire, el a găsit sprijinul unor părinţi adoptivi iubitori şi el însuşi s-a transformat într-unul dintre cei mai de succes dezvoltatori ai oraşului Real Estate.
Construirea unei case este uşoară. Câştigarea încrederii cuiva este o cu totul altă poveste. Dar, cu o mână de ajutor, puţină magie de Crăciun poate conta foarte mult, și poate face toată diferenţa din lume.
Care carte vi se pare mai interesantă și de ce?

3 comentarii:

  1. nu am citit carti despre Craciun....nu mi se par asa interesante cred ca sunt niste lecturi usoare....dar totusi sunt frumoase:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai mult imi place "Let it snow". Sincer, nu pot explica de ce, dar ma fascineaza. Si celelalte aunt frumoase:X

    RăspundețiȘtergere
  3. All I want for Chrtistmas is you :x :x imi aminteste de Mariah Carey.. par super cartile

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!