marți, decembrie 06, 2011

”Concursul de Fidelitate” pe luna noiembrie.

Iată că a trecut luna noiembrie, plină de comentariile voastre dragi pe care ni le-ați dăruit fără ezitare, spunându-vă părerea voastră, bucurându-vă alături de noi de noutățile pe care vi le dăruim și felicitându-ne pentru o mică reușită, acele felicitări fiind o reală bucurie pentru sufletele noastre care zăresc orice căldură în acest anotimp răcoros.
Oricât de mult i-am duce dorul lui noiembrie, sperăm din suflet ca această lună să fie plină de fulgii de zăpadă pe care îi vom depune în jurul nostru pentru a ne putea bucura împreună de complexitatea și puritatea cu care sunt înzestrați.
Și totuși... a venit timpul să anunțăm primul câștigător al Concursului de Fidelitate.
Moșul, dându-ne peste năsucurile noastre roșii din cauza frigului necruțător, ne-a amintit să fim cuminți în continuare, chiar dacă ziua lui trece rapid. Așa că, îi demonstrăm ca suntem adjunctele lui de încredere, și ne-am gândit să răsplătim nu unul, ci pe primii trei spiriduși cei mai harnici de pe blog, din luna noiembrie.
Aceștia sunt:
Locul I : Kyky - 846 de puncte
Locul II : JustLaugh - 507 de puncte
Locul III : Nyx - 456 de puncte

JustLaugh va primi cartea "Trădări" de Lili St. Crow

Doresc datele personale, plus un număr de telefon de la câștigătoare si sa le trimiteti pe alexya_fanfics@yahoo.com. Multe felicitări câștigătoarelor și pentru cei care au participat, însă nu au câștigat, avem cateva cuvinte pentru voi: vă mulțumim foarte mult pentru tot ceea ce ne-ați dăruit în această lună, doar printr-un simplu comentariu. Fiți siguri că veți câștiga în următoarele luni, dacă veți participa în continuare!


Multe mulțumiri Editurii Leda, sponsorul nostru!!
BannerFans.com

Kisses and Take care,
Krisz & Alexya

6 comentarii:

  1. Aaaaaaaaaaaaaaa! Merciii! Revin mai tarziu, cand sunt coerenta:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari celorlalte castigatoare!!...si multumesc pentru premiu:*:*:*...chiar asteptam sa vad ce se mai intampla cu Dru in volumul 2:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaa..da, m'am calmat:)) Merci de cartea aleasa, m'ati nimerit, hohoohoo:)) a venit Mosu' din nou! Felicitari Nyx, Just Laugh>:D< Enjoy the books:D

    RăspundețiȘtergere
  4. fELICITARI !!!!!!!!!!!!!
    Sper din suflet ca va veti bucura de premii , si data viitoare sa speram ca ma voi afla si eu printre voi :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Super! Merci frumos! Trimit acum mailul:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Fetelor, daca n-ati trimis inca pachetele, v-as ruga sa alegeti o alta castigatoare (sau un alt castigator) pentru ca eu am primit astazi cartea "Amintirile vraciului". Daca le-ati trimis...asta e. Raman eu cu doua.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!